Sport

Mason Greenwood, acuzat de violență domestică. Jucătorul lui Manchester United, eliberat pe cauțiune. Video

Harriet Robson îl acuză pe iubitul ei, Mason Greenwood, atacantului lui Manchester United, de violență domestică, publicând un video, poze și înregistrări audio pe contul ei de instagram.
02.02.2022 | 14:48
Mason Greenwood acuzat de violenta domestica Jucatorul lui Manchester United eliberat pe cautiune Video
Harriet Robson, iubita lui Mason Greenwood, susține că atacantul ar fi bătut-o și obligat-o să facă sex cu el. Sursa foto: Mason Greenwood instagram
ADVERTISEMENT
02-02-2022
12:49

Greenwood a fost eliberat pe cauţiune şi plasat sub control judiciar

Fotbalistul echipei Manchester United, Mason Greenwood, a fost eliberat pe cauţiune, după ce a fost arestat sub suspiciunea că a agresat-o pe iubita sa.

Conform BBC, jucătorul a fost eliberat pe cauţiune și plasat sub control judiciar în aşteptarea unor investigaţii suplimentare în cazul său.

02-02-2022
06:13

Grenwood rămâne în arest

Poliţia din Greater Manchester a precizat că a primit mai mult timp pentru a-l interoga pe Mason Greenwood, astfel că arestul a fost prelungit a doua oară, după ce luni magistraţii au decis ca jucătorul să nu fie eliberat.

Conform BBC, poliția a susţinut că jucătorul a fost arestat duminică, după ce ”a luat cunoştinţă de imagini şi videoclipuri care circulau pe reţelele de socializare postate de o femeie care se plânge de incidente cu violenţă fizică”. În fotografii, tânăra putea fi văzută însângerată şi cu vânătăi pe corp.

Marţi, magistraţii au acordat o a doua prelungire a arestului, valabilă până miercuri. Un purtător de cuvânt al poliţiei a declarat că anchetele sunt în desfăşurare şi că unei femei i se ”oferă sprijin de specialitate”.

30-01-2022
17:54

Greenwood, arestat pentru viol și agresiune

Starul lui Manchester United, Mason Greenwood, a fost arestat de poliție, fiind anchetat pentru viol și violență fizică după ce iubita sa a postat pe rețelele de socializare mai multe imagini foto și video șocante.

Poliția din Manchester a confirmat că reținerea jucătorului de 20 de ani: ”El rămâne în arest pentru audieri. Anchetele sunt în curs”.

Anterior, clubul Manchester United anunțase că Mason Greenwood nu se va întoarce la antrenamente sau la meciuri până la noi ordine.

Atacantul de 20 de ani al lui Manchester United, Mason Greenwood, are probleme în viața personală și nu ar fi exclus să ajungă în fața instanței, dacă acuzele pe care i le aduce iubita lui, Harriet Robson, se vor dovedi a fi adevărate.

Iubita lui Mason Greenwood a publicat un film în care îi curge sânge din buza spartă

Harriet Robson a publicat duminică, 30 ianuarie, pe secțiunea story a contului ei de instagram, un film din care se vede că îi curge sânge din buza spartă și poze cu picioarele și mâinile ei pline de vânătăi.

ADVERTISEMENT

De asemenea, tânăra a publicat și câteva înregăstrări audio, făcute în urmă cu 3 luni, mai precis pe 22 octombrie 2021. În înregistrări se aude vocea unui bărbat care îi spune lui Harriet să-și lase piciorul jos, dar ea refuză.

Harriet Robson
Urmele violenței domestice pe corpul iubitei lui Mason Greenwood. Sursa foto: Harriet Robson story instagram

El îi spune să nu mai comenteze, pentru că vrea să facă sex cu ea și nu înțelege de ce nu dorește și ea.

ADVERTISEMENT
Harriet Robson
Urmele violenței domestice pe corpul iubitei lui Mason Greenwood. Sursa foto: Harriet Robson story instagram

Mason Greenwood nu a răspuns la acuzațiile de violență domestică

Tânăra a scris, la una dintre fotografii, că sângele și vânătăile sunt rezultatul violenței fizice pe care Greenwood i-a aplicat-o. Iar la videoclip, Harriet a scris: „Pentru toți cei care vor să știe ce îmi face de fapt Mason Greenwood”.

Harriet Robson
Urmele violenței domestice pe corpul iubitei lui Mason Greenwood. Sursa foto: Harriet Robson story instagram

Atacantul încă nu a răspuns la acuzațiile de pe rețelele sociale sau printr-o declarație, dar internauții care au văzut imaginile respective nu au nici cel mai mic dubiu că jucătorul este vinovat de situația creată. De menționat că de pe conturile amândurora de instagram au dispărut pozele „de cuplu”.

ADVERTISEMENT
Harriet Robson
Urmele violenței domestice pe corpul iubitei lui Mason Greenwood. Sursa foto: Harriet Robson story instagram

Mason Greenwood, rahat dezgustător. Dacă este adevărat ceea ce se vede (și nu știu de ce nu ar fi), atunci ai nevoie de ajutor serios. Timpul închisorii apropie, la fel de sigur că și cariera ta s-a încheiat. Te-ai aranjat prietene, e bine”, este unul dintre comentarii.

Mulți fani au căzut de acord că Greenwood va fi pedepsit pentru presupusele acțiuni ale sale și nu ar fi exclus să ajungă la închisoare, la fel cum s-a întâmplat cu fundașul lui Manchester City, Benjamin Mendy, care a fost condamnat într-un caz de viol.

ADVERTISEMENT

Mason Greenwood a mai fost implicat în scandaluri și în septembrie 2020

Nu este prima dată când Mason Greenwood este implicat într-un scandal. Pe 7 septembrie 2020 a fost exclus din lotul naţionalei împreună cu Phil Foden pentru încălcarea protocolului sanitar. Mai precis, cei doi au invitat două fete în hotelul naţionalei.

După o săptămână, au apărut imagini în care atacantul englez este suprins inhalând gaz ilariant, al şaptelea cel mai popular drog de pe planetă. Incidentul s-a petrecut înainte de meciul de debut al lui Greenwood la naţională, într-un apartament din Manchester.

Mason Greenwood a recunoscut că a inhalat droguri

Mason Greenwood a fost filmat în timp ce umplea un balon cu gaz ilariant dintr-un recipient sub presiune şi apoi îl inhala, iar înregistrarea a ajuns pe internet după câteva săptămâni.

Greenwood a recunoscut faptul că a greşit şi a prezentat scuze tuturor. „Acum, am fost informat despre riscurile pe care le are acest lucru asupra sănătăţii şi sunt de acord că şi simplul fapt că am încercat asta, după cum se vede în imagini, a fost o eroare de judecată din partea mea.

Îi îndemn cu tărie pe ceilalţi să nu îmi urmeze exemplul. La 18 ani, sunt într-un proces continuu de învăţare, totuşi, în această săptămână, am mai învăţat că voi fi judecat după standarde mai ridicate pentru că sunt fotbalist profesionist şi trebuie să ţin cont de asta pe viitor.

Vreau să răsplătesc încrederea pe care mi-au acordat-o managerul şi antrenorii”, a fost reacţia oficială a atacantului lui Manchester United.

ADVERTISEMENT