Sport

Mason Greenwood s-a baricadat într-o casă de 2,38 milioane de euro! Cine îl apără pe jucătorul lui Manchester United, eliberat pe cauțiune

Atacantul echipei Manchester United, Mason Greenwood, s-a baricadat într-o casă de 2,38 de milioane de euro și i-a sporit securitatea, imediat după ce a fost eliberat pe cauţiune.
03.02.2022 | 20:04
Mason Greenwood sa baricadat intro casa de 238 milioane de euro Cine il apara pe jucatorul lui Manchester United eliberat pe cautiune
Mason Greenwood are un câine de 30.000 de euroi care-i păzește casa de 2,38 milioane de euro. Sursa foto: Mason Greenwood twitter
ADVERTISEMENT

Mason Greenwood, atacantul în vârstă de 20 de ani al lui Manchester United, a fost arestat sub suspiciunea că a agresat-o pe iubita sa, Harriet Robson. Ulterior, el a fost eliberat pe cauţiune și plasat sub control judiciar în aşteptarea unor investigaţii suplimentare.

Casa de 2,38 milioane de euro a lui Mason Greenwood este păzită de un câine care poate costa și 30.000 de euro

În paralel, clubul Manchester United a anunțat că Mason Greenwood nu se va întoarce la antrenamente sau la meciuri până la noi ordine. Iar primul lucru pe care l-a făcut jucătorul după ce a ajuns acasă a fost să-și sporească securitatea casei de 2 milioane de lire sterline, aproximativ 2,38 milioane de euro, notează thesun.co.uk.

ADVERTISEMENT

Casa, care poate fi închiriată cu 14.000 de lire sterline pe lună (circa 16,6 mii de euro) se află într-o zonă de lux din Cheshire și, pe lângă un sistem de securitate de ultimă generație, are un câine uriaș de tip ciobănesc german, care l-a costat pe jucător 25.000 de lire sterline (aproape 30.000 de euro).

Săptămâna aceasta, o firmă de securitate care păzește casa a montat o serie de camere de luat vederi de ultimă generație. Sistemul Hikvision se poate conecta la opt camere diferite, toate având rezoluția 4K.

ADVERTISEMENT

În ceea ce privește câinele, acesta poate costa între 10.000 și 25.000 de lire sterline, în funcție de pregătire, de rasă (ciobănești belgieni sau germani sau dobermani) și de talie.

Câinii din rasa celui pe care-l are Mason Greenwood poate găsi bombe în zonele de război

Două firme de securitate din Marea Britanie (K9 Chaperone și Elite Protection Dogs) au pui pe care-i dau vedetelor. Ei sunt dresați să treacă de la un animal de companie docil la un câine de atac agresiv, dacă este detectat un intrus.

ADVERTISEMENT

Toți câinii noștri provin din medii militare și polițienești, cu experiență în protejarea granițelor, căutarea persoanelor dispărute și a drogurilor și în găsirea bombelor în zonele de război.

Cu tot respectul față de alte rase, noi folosim doar două rase ale acestor câini, ciobăneștii belgieni (Malinois) și cei germani. Armata și poliția din întreaga lume au ca primă opțiune aceste rase, la fel ca noi.

ADVERTISEMENT

Acești câini au cel mai mare IQ din categoria câinilor de protecție. Avem două tipuri de câini dresați: de pază și pentru protecție personală. Câinii de pază sunt de obicei independenți și nu au nevoie de companie, deoarece sunt dresați să păzească un teritoriu.

Ei sunt învățați să refuze mâncarea dată de străini și să reacționeze la intruși. Câinii de pază sunt potriviți în principal pentru ferme și zone închise. Prețurile încep de la 10.000 de lire sterline.

Un câine de protecție personală nu este doar un animal de companie prietenos cu familia, ci și o formă de protecție. El dorește o legătură de familie, afecțiune și dragoste și este foarte prietenos cu copiii.

Ei sunt dedicați să protejeze oamenii, la cerere, de orice pericol sau amenințare posibilă, așa cum sunt învățați prin antrenamente intense, stabilitate mentală și supunere. Prețurile încep de la 15.000 de lire sterline”, au făcut cunoscut cei de la Elite Protection Dogs, firma de pază cu sediul în Londra.

În afară de Mason Greenwood, și alți jucători care evoluează în Premier League au astfel de câini de bază. Este vorba de Hugo Lloris, Jesse Lingard, Paul Pogba, Marcus Rashford, Raheem Sterling, Andy Carroll și Jamie Vardy.

Manchester se ține de cuvânt: Manchester United nu este primit la antrenamente

Manchester United a reluat pregătirile, dar printre cei care s-au prezentat la ședința de pregătire nu s-a aflat și Mason Greenwood. „Manchester United își reiterează condamnarea fermă a violenței de orice fel.

Așa cum s-a comunicat anterior, Mason Greenwood nu se va antrena sau nu va juca pentru club până la noi precizări”, a anunțat clubul Manchester United. Conform thesun.co.uk, Greenwood își va primi în continuare salariul, chiar dacă este suspendat.

La rândul lui, selecționerul Angliei, Gareth Southgate, a dat de înțeles că nu se va mai baza pe atacantul lui Manchester United până când nu-și va rezolva problemele cu justiția. Greenwood a jucat pentru prima reprezentativă o singură dată, în septembrie, 2020, împotriva Islandei.

Ulterior, s-a aflat că el și Phil Foden de la Manchester City au încălcat regulile de carantină anti Covid-19, chemând două femei în hotelul unde era cazată naționala. Ca urmare, au fost excluși din lot.

Mai mult, au apărut imagini în care atacantul englez este suprins inhalând gaz ilariant, al şaptelea cel mai popular drog de pe planetă. Incidentul s-a petrecut înainte de meciul de debut al lui Greenwood la naţională, într-un apartament din Manchester.

Scandalul în care este implicat Mason Greenwood a fost declanșat de iubita lui pe 30 ianuarie

Tot scandalul în care este implicat Mason Greenwood a apărut după ce iubita lui, Harriet Robson, a publicat duminică, 30 ianuarie, pe secțiunea story a contului ei de instagram, un film din care se vede că îi curge sânge din buza spartă și poze cu picioarele și mâinile ei pline de vânătăi.

De asemenea, tânăra a publicat și câteva înregăstrări audio, făcute în urmă cu 3 luni, mai precis pe 22 octombrie 2021. În înregistrări se aude vocea unui bărbat care îi spune lui Harriet să-și lase piciorul jos, dar ea refuză.

El îi spune să nu mai comenteze, pentru că vrea să facă sex cu ea și nu înțelege de ce nu dorește și ea. Tânăra a scris, la una dintre fotografii, că sângele și vânătăile sunt rezultatul violenței fizice pe care Greenwood i-a aplicat-o.

Iar la videoclip, Harriet a scris: „Pentru toți cei care vor să știe ce îmi face de fapt Mason Greenwood”.

ADVERTISEMENT