Mateo Kovacic pleacă de la Real Madrid! ”Nu sunt fericit”

Ionut Neamţu    Traian Terzian   
în La Liga
23/06/2018, 08:42
Mateo Kovacic pleacă de la Real Madrid! ”Nu sunt fericit” GALERIE FOTO
Mijlocașul croat Mateo Kovacic pleacă de la Real Madrid fiind nemulțumit de faptul că joacă foarte puțin

Mijlocașul Mateo Kovacic și-a anunțat plecarea de la echipa Real Madrid într-un interviu acordat cotidianului spaniol Marca. Fotbalistul croat este nemulțumit de faptul că prinde puține minute pe Santiago Bernabeu și își dorește să meargă la o formație unde să joace constant.

”Vreau să joc mai mult și cel mai bun lucru este să părăsesc Madridul. Îmi place fotbalul și vreau să fiu pe gazon. Îmi doresc să am posibilitatea de a fi titular la o altă echipă. La Real Madrid nu joc titular și de aceea nu sunt fericit”, a declarat internaționalul croat.

Real Madrid nu vrea să se despartă de Mateo Kovacic

Președintele clubului Real Madrid, Florentino Perez, nu dorește să se despartă de Mateo Kovacic, pe care îl consideră un jucător de viitor. Deși croatul nu se află în planurile noului tehnician Julen Lopetegui, el este văzut de oficiali ca un înlocuitor pentru Luka Modric sau Toni Kroos, jucători aflați spre finalul carierei.

Nemulțumit de faptul că este folosit foarte puțin, mijlocașul croat Mateo Kovacic pleacă de la Real Madrid
Nemulțumit de faptul că este folosit foarte puțin, mijlocașul croat Mateo Kovacic pleacă de la Real Madrid

Mateo Kovacic, în vârstă de 24 de ani, a avut mai multe oferte în vara trecută, în special de la cluburi din Italia, dar a refuzat orice propunere în încercarea de a prinde un loc de titular la Real Madrid. Însă, după ce a strălucit în Supercupa Spaniei când l-a anihilat pe Lionel Messi, Kovacic s-a accidentat și a lipsit de pe gazon două luni.

Mijlocașul Mateo Kovacic se află în acest moment cu naționala Croației la Campionatul Mondial din Rusia, dar nu este folosit titular de selecționerul Zlatko Dalic. El a fost introdus pe finalul partidelor câștigate cu Nigeria, scor 2-0, și cu Argentina, scor 3-0. În urma acestor victorii, croații și-au asigurat calificarea în optimile de finală ale turneului final.

Închide ×