Fotbal intern

Mattia Montini a dezvăluit cum poate trăda Dinamo pentru FCSB! ”Doar dacă se întâmplă asta”

23.01.2019 | 11:45
Mattia Montini a dezvaluit cum poate trada Dinamo pentru FCSB Doar daca se intampla asta

Atacantul italian Mattia Montini a dezvăluit cum poate trăda Dinamo pentru FCSB, precizând că pentru a se întâmpla acest lucru este nevoie de un singur lucru. Fotbalistul lui Mircea Rednic a mai spus că înainte de a ajunge în România nu auzise de Gigi Becali, ci doar de verii acestuia, frații Ioan și Victor Becali.

”Fotbalul este imprevizibil, dar cred că dacă am jucat aici ar fi dificil să joc la Steaua. Singura variantă să ajung acolo ar fi doar dacă Dinamo nu m-ar trata bine, dacă s-ar purta urât cu mine, atunci poate. Dar acum Dinamo mi-a dat o șansă bună și sunt recunoscător. Iar eu sunt un om loial. Doar Dinamo!”, a declarat atacantul italian pentru site-ul doardinamo.ro.

Mattia Montini în duel pentru balon cu Luis Coimbra Aurelio în meciul Dinamo - Gaz Metan Mediaș
Mattia Montini în duel pentru balon cu Luis Coimbra Aurelio în meciul Dinamo – Gaz Metan Mediaș

Mattia Montini a dezvăluit cum poate trăda Dinamo pentru FCSB: ”Nu știam cine este Gigi Becali”

”Înainte să vin în Romînia știam despre Becali, dar despre impresari. Sunt mulți români care erau aduși de Becali. Cum e Chivu, nu? În Italia erau agenți celebri. Dar despre Gigi Becali nu știu. Sunt din aceeași familie, nu? Verișori? Am înțeles. Am văzut la televizor Gigi Becali, Gigi Becali, dar nu știam cine este”, a afirmat atacantul echipei Dinamo București, Mattia Montini, despre finanțatorul FCSB, Gigi Becali.

Mattia Montini, în vârstă de 26 de ani, a fost adus la Dinamo Bucurști de antrenorul Mircea Rednic la mijlocul lunii noiembrie a anului trecut în încercarea de a întări lotul ”câinilor” cu speranța calificării în play-off-ul Ligii 1 Betano. Cel mai bun meci reușit de italian în tricoul lui Dinamo a fost la întâlnirea cu U Craiova, din decembrie 2018, în care a reușit toate cele trei goluri înscrise pe stadionul din Șoseaua Ștefan cel Mare.