Pariuri sportive

Max Profețiile lui Mitică Dragomir pentru etapa de Paște. Cote uluitoare la derby-urile din play-out și surpriza de la Craiova

În direct la MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ, Dumitru Dragomir a oferit cele mai tari pronosticuri pentru etapa 8 din play-off și play-out, care se va disputa de Paște.
02.05.2024 | 20:13
Max Profetiile lui Mitica Dragomir pentru etapa de Paste Cote uluitoare la derbyurile din playout si surpriza de la Craiova
Max Profețiile lui Mitică Dragomir pentru etapa de Paște din prima ligă. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB e deja campioana României cu 3 etape etape înainte de final, însă luptele pentru ocuparea unui loc de cupă europeană și pentru evitarea retrogradării sunt absolut incendiare. În weekend-ul de Paște e programată etapă 8 din play-off și play-out, iar Dumitru Dragomir ne-a oferit, ca de obicei, Max Profețiile sale.

Max Profețiile lui Mitică Dragomir pentru etapa de Paște: surpriza de la Universitatea Craiova – FCSB

De vineri, 3 mai, și până luni, 6 mai, sunt programate partidele etapei cu numărul 8 din play-off și play-out, care ar putea lămuri într-o oarecare măsură ce se întâmplă în bătălia pentru locul 2, dar și în cea pentru evitarea retrogradării. Dueluri care mai de care mai încinse, la ambii poli ai clasamentului, la care Dumitru Dragomir a încercat să ofere un pronostic.

ADVERTISEMENT

„Ia fii atent, meciurile din etapa viitoare, a 8-a… Ia să vedem cum spargem la Maxbet. Le luăm banii, îi terminăm. FC Botoșani – FC Voluntari, meci decisiv… Pe ce pariem la Maxbet?”, a deschis Horia Ivanovici seria provocărilor pentru Dumitru Dragomir.

„X2”, la o cotă de 1,58, răspunde fără ezitare fostul șef al LPF la MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ, emisiune transmisă LIVE în fiecare luni, de la 13:30, numai pe site-ul FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

„U Cluj – Dinamo. Eu iau 2 solist, îți spun de pe acum. Ăia sunt în vacanță”, continuă moderatorul, contrazis imediat de „Oracol”: „1X”, cota oferită pentru acest pronostic fiind de 1,41. „Eu iau 2 solist. Mergem și pe o masă? Cine pierde dă masa”, este pariul lui Ivanovici pe care Dumitru Dragomir îl acceptă fără ezitare.

La fel cum fără nici cel mai mic dubiu merge pe un „X2” de cotă 1,52 la partida Petrolul – Oțelul. Dumitru Dragomir este un mare fan al antrenorului Dorinel Munteanu și e convins că acesta nu-l va dezamăgi nici de data aceasta.

ADVERTISEMENT

Urmează trei pronosticuri de „1 solist” pe care Dumitru Dragomir ni le oferă pentru partidele CFR Cluj – Rapid (cotă 2,05), Hermannstadt – Poli Iași (cotă 1,92) și Universitatea Craiova – FCSB (cotă 2,00). Ultimul oarecum surprinzător, dacă e să ținem cont de locul în clasament ocupat de cele două formații.

„UTA – FCU Craiova. Rednic contra lui Mititelu. Ăsta e meci tare”, a continuat Ivanovici, iar nea’ Mitică surprinde din nou: „1 solist, vezi-ți de treabă”, cota oferită de Maxbet fiind de 2,20. „1 solist? Îi retrogradează?”, se miră moderatorul, dar răspunsul e iarăși pe invers: „Nu-i retrogradează”.

ADVERTISEMENT

„Dar de ce zici că nu retrogradează Craiova lui Mititelu”, întreabă mirat moderatorul MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ, emisiune disponibilă și în premieră pe canalul de YouTube Fanatik și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici în fiecare miercuri, de la ora 10:30.

„Nu are echipă de retrogradat. Părerea mea este că cele mai grele meciuri le au Iașul și cu Dinamo. Pe ele le văd retrogradate direct. Nu ar fi bine să retrogradeze Dinamo… Nici Craiova lui Mititelu, nici Iașul, ce oraș e acolo… Eu, să fiu în locul Federației, aș face 18 echipe și aș juca normal, cum e în Anglia, Franța…”, e verdictul de final al lui Dumitru Dragomir.

„Aici nu sunt de acord. E play-off-ul ăsta senzațional. Fără el, va fi o plictiseală… Noi nu avem valoare cum e în Premier League. Noi trebuie să jucăm cât mai multe meciuri FCSB – Dinamo, FCSB – CFR… Nu-i frumos play-off-ul?”, a mai spus în încheiere și Horia Ivanovici.

Max-profețiile lui Mitică Dragomir pentru etapa de Paște

ADVERTISEMENT
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas:...
Construcțiile la plaja din centrul stațiunii Mamaia, oprite de autorități în ultimul ceas: „Am impus sistarea de urgenţă a lucrărilor“
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Salarii îngheţate şi tăieri la stat. Măsuri dure după ce economia arată tot...
Salarii îngheţate şi tăieri la stat. Măsuri dure după ce economia arată tot mai rău: datoria a depăşit 50% din PIB, iar deficitul e deja peste 3%
Jurnalista care s-a iubit cu Ion Ţiriac, apariţie răvăşitoare pe plajă. Este cu...
Jurnalista care s-a iubit cu Ion Ţiriac, apariţie răvăşitoare pe plajă. Este cu 31 de ani mai tânără decât miliardarul
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
EUROPA intră în RĂZBOI! Decizia Comisiei Europene privind ÎNARMAREA
EUROPA intră în RĂZBOI! Decizia Comisiei Europene privind ÎNARMAREA
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este...
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
Vine vara în România. Vremea se schimbă radical
Vine vara în România. Vremea se schimbă radical
Carmen Harra, anunţul care o va înfuria pe Prodanca. Ce spune de relaţiile...
Carmen Harra, anunţul care o va înfuria pe Prodanca. Ce spune de relaţiile pasagere şi a treia căsătorie
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din...
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din Măscurei, Vaslui, se gândește să divorțeze: „Ce să facă și el, singurel, dacă ea nu mai vine!?”
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a...
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților