Sport

Cum s-a trăit de pe gazon bucuria FCSB-ului pentru titlul în SuperLiga. Detalii inedite și imagini de colecție. Foto+Video

Fanatik a trăit de pe gazon bucuria fără margini a jucătorilor și a fanilor FCSB la meciul cu Farul. Cele mai importante momente
28.04.2024 | 18:30
FCSB a sărbătorit titlul de campioană alături de peste 29.000 de fani. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FANATIK relatează de la „firul ierbii” cele mai tari detalii, imagini și video-uri de la petrecerea de titlu a FCSB-ului, imediat după fluierul de final al partidei cu Farul. Vei afla pas cu pas ce s-a întâmplat în nebunia acelor momente.

Sărbătoarea de titlu a FCSB-ului de la firul ierbii. Toate detaliile observate de reporterii Fanatik

FCSB a câștigat cu 2-1 meciul cu Farul, iar pe Arena Națională s-a declanșat o bucurie care pur și simplu nu a putut fi gestionată de fani care au invadat terenul și nici măcar de jucători.

ADVERTISEMENT

Cei aproximativ 30.000 de suporteri au „aprins” cel mai mare stadion din România cu ajutorul telefoanelor mobile și suporterii au început să cânte campionii încă din minutul 70.

Octavian Popescu a dat startul petrecerii în minutul 87, când a fost înlocuit. „Perla” lui Gigi Becali a ieșit prin partea opusă a terenului și a sărbătorit alături de suporterii de la Tribuna a doua, dar mai ales de Peluza Nord. Ultrașii i-au aruncat tricouri și șepci în teren, iar atacantul a urcat în peluză alături de Gheorghe Mustață.

ADVERTISEMENT

Tavi Popescu a dat startul petrecerii de titlu. A urcat în peluză în timpul meciului cu Farul

Reporterii FANATIK de la fața locului au aflat la acel moment de intenția ultrașilor de a invada terenul, ceea ce s-a și întâmplat imediat după fluierul final al partidei, spre disperarea organizatorilor și a stewarzilor care au început să îi alerge pe fani pe gazon, în fluierăturile unui întreg stadion.

Cum s-au manifestat jucătorii FCSB în primele secunde după fluierul de final al partidei. Ultrașii alergau pe gazon să îi îmbrățișeze

Reporterii FANATIK au fost în mijlocul evenimentelor derulate imediat după fluierul de final al centralului Marian Barbu. Rezervele și întreg staff-ul FCSB-ului au intrat pe teren să se bucure alături de ceilalți jucători spre centrul terenului, unii dintre prăbușiți pe gazon de emoție.

ADVERTISEMENT

Primii fani din peluză, dar și de la tribună au ajuns în circa 45 de secunde în rândul jucătorilor FCSB-ului. De teamă că situația să nu fie scăpată de sub control, oamenii din staff-ul FCSB au început să îi roage pe suporteri să părăsească terenul pentru ca echipa să nu fie suspendată și să riște să primească titlul la meciul cu CFR Cluj în fața unui stadion gol.

Elias Charalambous a fost unul dintre cei care și-a manifestat cel mai mult bucuria. I-a luat în brațe pe jucători, i-a felicitat și s-a bucurat și alături de ultrașii veniți pe gazon. A urmat o horă a bucuriei la centrul terenului în care s-au prins și fanii. Ngezana a „confiscat” bețele de tobe ale galeriei, iar întreaga echipă a FCSB, alături de staff și de fanii intrați pe teren s-a îndreptat către Peluza Nord.

ADVERTISEMENT

Interesant este că jandarmii nu au intervenit în niciun moment pe gazon pentru ca situația să nu escaladeze și i-au lăsat pe stewarzi să își facă treaba, doar au format un cordon în fața peluzei: „Cea mai proastă meserie este la Jandarmerie”, au strigat cu furie ultrașii.

Jucătorii FCSB-ului se bucură în sfârșit alături de galerie pentru titlul de campioană

Pe gazon încep să ajungă și iubitele, soțiile și copiii fotbaliștilor de la FCSB. Vali Crețu a venit în fața Peluzei Nord de mână cu soția și cele două fetițe. Dawa și-a adus și el pe gazon partenera și noul născut.

În fața suporterilor apar apoi și Risto Radunovic, suspendat cu Farul, dar și accidentații Vlad Chiricheș, Alexandru Pantea și Florinel Coman. Jucătorii sunt chemați cu toții în peluză alături de ultrași: „Campionii, campionii, ole, ole, ole!”, se aud din piepturile fanilor, acompaniați acum și de jucători.

Căpitanul Darius Olaru a fost primul care a urcat în tribune alături de ultrași, după care l-au urmărit și restul. Elias Charalambous e „șef de galerie” alături de Mustață și Alex Băluță. Gabi Safta se afla de asemenea în mijlocul suporterilor. Fanii nu l-au uitat pe Mihai Pintilii, pe care l-au chemat să salute galeria, dar și pe Vlad Chiricheș, care ratează finalul de sezon.

Meme Stoica, bucurie fără margini. S-a dat cap în cap cu Ovidiu Popescu și a ajuns plin de sânge în peluză

Mihai Stoica a fost fără doar și poate unul dintre cei mai fericiți. Pătimaș, managerul FCSB s-a bucurat ca un copil și a ieșit cel mai șifoat după ce s-a dat cap în cap cu Ovidiu Popescu și sângele a început să îi șiroiască pe față din tâmplă.

Asta nu l-a oprit niciun moment să sărbătorească alături de jucători și fani, dar și de fiica sa Teodora, venită și ea pe teren să se bucure alături de galerie. Mihai Stoica a continuat să sărbătorească de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat și după câteva minute a primit un prosop să se șteargă.

Ulterior a fost pansat de staff-ul medical al FCSB și s-a îmbrățișat cu fiica sa Teodora, care îl aștepta cu lacrimi în ochi. O imagine pe care cu siguranță Meme nu o va uita prea curând.

Galeria FCSB-ului protestează la adresa Jandarmeriei care a stricat bucuria fanilor alături de jucători

Mai mulți ultrași au fost reținuți de către forțele de ordine după meciul cu Farul, iar Peluza Nord FCSB nu a putut să invadeze terenul așa cum și-ar fi dorit.

După ce jucătorii au părăsit peluza, ultrașii au pornit războiul cu Jandarmeria: „Libertatea pentru suporteri!”, „Asasini, gabori asasini!”, „Patru clase de aveam, mă făcea mama jandarm!”, au fost scandările Peluzei Nord.

Darius Olaru a sărbătorit titlul cu numărul 27. Sute de copii invadează terenul

Darius Olaru, căpitanul FCSB și purtătorul tricoului cu numărul 27, a sărbătorit apoi titlul cu numărul 27, deși fanii care susțin CSA Steaua consideră că este primul titlu al FCSB. Mijlocașul s-a pozat cu cifra 27 și coincidențele nu se opresc aici. FCSB a obținut titlul chiar pe data de 27 aprilie.

După ce ultrașii s-au bucurat alături de jucătorii FCSB, a venit rândul copiiilor să intre pe gazon. Sute de copii de la tribună au dat navală și sperau că vor obține o amintire de la idolii lor. Ștefan Târnovanu i-a dat tricoul unui astfel de copil, șocat de gestul portarului.

Cei aproximativ 1.000 de fani au continuat să se bucure pe gazon chiar și după ce jucătorii FCSB-ului au plecat la vestiare. Unii dintre ei au încercat să intre pe tunel, însă mai mulți stewarzi au blocat intrarea. Cu toate acestea, suporterii au rămas în continuare pe teren și au continuat sărbătoarea timp de minute bune.

La fel ca jucătorii, aceștia au intrat în direct pe rețelele de socializare și-au făcut poze pe banca de rezerve, pe gazon nu au părăsit terenul până nu au mai cântat încă o dată la unison: „Campionii, campionii, ole, ole, ole!”. Cam așa au arătat cele aproximativ 45 de minute după ce FCSB a devenit noua campioană a României.

ADVERTISEMENT
Tags:
Dan Puric: „Am strâns 6.000 € pentru o fată oarbă, biserica vreo 4.000....
Dan Puric: „Am strâns 6.000 € pentru o fată oarbă, biserica vreo 4.000. I-am dat un telefon. «Băi Gigi, te rog din suflet, are nevoie de celule stem»”. Reacția lui Becali
Româncă stabilită în Germania, după experiența care i-a salvat vacanța din România: „Suntem...
Româncă stabilită în Germania, după experiența care i-a salvat vacanța din România: „Suntem un popor frumos!”
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a...
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a trimis „soldaţii” să facă presiuni uriașe pentru a-și impune regulile
"Doar din bunătatea ei s-a întâmplat". I-a promis c-o duce acasă, dar au sfârșit amândouă moarte. Bianca și Petronela s-au stins la nici 10 km de casă
Ion Ţiriac a trecut fără ezitare peste cuvântul fiicei sale şi nu i-a...
Ion Ţiriac a trecut fără ezitare peste cuvântul fiicei sale şi nu i-a îndeplinit dorinţa: Nu am mai putut. Gata, îmi ajunge
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet!...
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet! Cum a pus-o să stea / FOTO
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția...
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Un aeroport care a reușit o performanță unică. Nicăieri nu s-a mai întâmplat...
Un aeroport care a reușit o performanță unică. Nicăieri nu s-a mai întâmplat asta
Medicii de la Spitalul Foişor aruncă bomba! Ultimele detalii despre starea de sănătate...
Medicii de la Spitalul Foişor aruncă bomba! Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Florin Piersic
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu...
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu elicopterul de la Hunedoara”
Serialul genial de pe Netflix care a creat dependență. Are deja milioane de...
Serialul genial de pe Netflix care a creat dependență. Are deja milioane de vizualizări și te ține lipit de televizor