Sport

„Umblă nevasta după el cu detectorul de mâncare și de băutură” Dezvăluiri de culise despre Dorinel Munteanu

Mitică Dragomir a oferit detalii din culise despre ceea ce îl face pe Dorinel Munteanu să aibă rezultatele excelente de la Oțelul Galați, secretul fiind chiar soția antrenorului.
25.04.2024 | 16:30
Umbla nevasta dupa el cu detectorul de mancare si de bautura Dezvaluiri de culise despre Dorinel Munteanu
Mitica Dragomir, DEZVALUIRI DIN CULISE despre Dorinel Munteanu
ADVERTISEMENT

Mitică Dragomir a discutat în propria emisiune, MAX Profeţiile lui Mitică, despre antrenorul-revelație al sezonului, Dorinel Munteau. Într-un dialog cu Horia Ivanovici, moderatorul emisiunii, fostul șef al LPF a oferit dezvalurii interesante.

Soția, artizanul seriozității lui Dorinel Munteanu

Mitică Dragomir a dezvăluit că un rol important în reușitele lui Dorinel Munteanu este chiar soția sa. Anterior, se zvonește că antrenorul gălățenilor ar fi avut probleme cu alcoolul, care astăzi sunt uitate.

ADVERTISEMENT

„Doamne ferește, cred că are 5 ani de când nu pune băutură în gură. Nimic, umblă nevasta-să după el cu detectorul de băutură și mâncare. Nici de mâncare nu-l lasă să mănânce calumea. Sigur, se îngrașă. E super profesionist“, a spus Mitică Dragomir.

De asemenea, la capătul meciului cu Universitatea Cluj din Cupa României, terminat 2-1, Dorinel a fost surprins de camere. Antrenorul gălățenilor și soția sa și-au scos câinele la plimbare pe terenul din Galați, iar videoclipul emoționant a fost viral.

ADVERTISEMENT

Dorinel Munteanu este unul dintre antrenorii care le-au rămas în minte fanilor Oțelului Galați. Antrenorul le-a adus oțelarilor titlul în anul 2011, alături de Supercupa României, care sunt piese de colecție în istoria lor.

Secretele lui Dorinel Munteanu

Mitică Dragomir i-a lăudat prestațiile lui Dorinel Munteanu pe banca Oțelului Galați, care este una din revelațiile sezonului. Cu Dorinel Munteanu pe bancă, Oțelul Galați are rezultate fabuloase în ultimii trei ani.

ADVERTISEMENT

Dorinel Munteanu a preluat-o pe Oțelul Galați din Liga a III-a, cu care a reușit două promovări consecutive. Ajunși în SuperLiga, gălățenii au fost aproape de play-off, dar l-au ratat pe baza multor egaluri. Însă, a ajuns în finala Cupei, unde va da de Corvinul Hunedoara.

„Dorinel vine pe turnantă cel mai tare pentru a băgat o pregătire în echipă cum nu a băgat nicio echipă. Toți antrenorii din România radeau de el. ‘Cum dom’le, nu te-ai dus tu în Antalya?’.

ADVERTISEMENT

Păi cum să cauți tu în Antalya iarna, stai aici și fugarește-i. Dorinel este de-o seriozitate..“, a spus Mitică Dragomir în exclusivitate la MAX Profețiile lui Mitică, în dialog cu Horia Ivanovici.

Metodele de pregătire ale lui Dorinel au fost criticate aspru chiar de foști colegi ai lui, printre care Adrian Mutu. Adrian Mutu, cel plecat după umilința contra Corvinului, viitoarea adversară a Oțelului în finala Cupei României, a spus că metodele sunt învechite.

Mitica Dragomir, DEZVALUIRI DIN CULISE despre Dorinel Munteanu

ADVERTISEMENT