Sport

MAX Profețiile lui Mitică, luni, 16 octombrie, ora 13:30! Horia Ivanovici, față în față cu Dumitru Dragomir

MAX Profețiile lui Mitică, luni, 16 octombrie, ora 13:30. Inegalabilul Mitică Dragomir va sta la discuții cu Horia Ivanovici.
15.10.2023 | 16:00
MAX Profetiile lui Mitica luni 16 octombrie ora 1330 Horia Ivanovici fata in fata cu Dumitru Dragomir
MAX Profețiile lui Mitică, luni, 16 octombrie, ora 13:30. Horia Ivanovici va sta față în față cu inegalabilul Dumitru Dragomir, unicul ”Oracol” din fotbalul românesc. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir și HORIA IVANOVICI dau startul unei noi ediții a proiectului FANATIK numit ”MAX Profețiile lui Mitică”. 

MAX Profețiile lui Mitică, luni, 16 octombrie, ora 13:30

O nouă ediție de senzație a emisiunii-podcast realizată de HORIA IVANOVICI cu Dumitru Dragomir va fi transmisă live doar pe FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

Puteți urmări cel mai tare podcast sportiv din România luni, 16 octombrie, de la ora 13:30, imediat după terminarea emisiunii FANATIK SUPERLIGA.

”Oracolul” va analiza cele mai tari subiecte din fotbalul românesc din ultima săptămână, dar va scoate la iveală și povești din trecutul său.

ADVERTISEMENT

Dragomir va analiza și cele două partide disputate de “tricolori”, cruciale pentru calificarea la Euro 2024, remiza cu Belarus, și partida cu Andorra de pe Arena Națioonală. La care sunt așteptați peste 20.000 de copii.

”Oracolul” va spune dacă mai avem șanse de calificare la EURO 2024 și este gata să vină cu noi profeții despre fotbalul românesc. Nu trebuie să ratezi această ediție a emisiunii.

ADVERTISEMENT

Cum poți urmări MAX Profețiile lui Mitică

Mitică Dragomir a spus cândva: ”Nu pot să tac. Și nici Horia Ivanovici nu poate să tacă”. Din acest motiv, trebuie să vezi noua ediție a emisiunii.

Emisiunea poate fi urmărită live doar pe FANATIK.RO, în fiecare luni, de la ora 13:30, imediat după terminarea celui mai tare show din sportul românesc, FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Cele ai tari momente din emisiune pot fi urmărite și pe Youtube și TikTok, după emisie.  Nu uita de like, subscribe și follow pentru a nu rata cele mai tari faze. Nu trebuie să ratezi conversația dintre cei doi.

Dacă ai ratat transmisia live a emisiunii, mai ai o șansă. Poți urmări emisiunea în reluare, miercuri, pe Facebook și Youtube, astfel că ai toate șansele să vezi această ediție incendiară a emisiunii.

Emisiunea ”Maxprofețiile lui Mitică” se vede în fiecare luni, ora 13:30, după FANATIK SUPERLIGA, în direct doar pe site-ul exclusivităților FANATIK.RO. Premiera fiecărei ediții alături de cele mai tari momente pot fi urmărite pe canalul de Youtube FANATIK și pagina de Facebook Horia Ivanovici. Proiectul este realizat de FANATIK cu sprijinul sponsorilor de la MAXBET, care susțin de fiecare dată acest podcast.

Max PROFETIILE LUI MITICA - 16 octombrie 2023

ADVERTISEMENT