Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Dumitru Dragomir, jihad după Belarus – România 0-0: “Cei care conduc sunt nişte nulităţi! Edi Iordănescu a greşit grav”

Dumitru Dragomir a dat de pământ cu Edi Iordănescu după Belarus - România 0-0. Fostul președinte LPF s-a luat și de conducerea fotbalului din România.
13.10.2023 | 14:00
Dumitru Dragomir jihad dupa Belarus  Romania 00 Cei care conduc sunt niste nulitati Edi Iordanescu a gresit grav
Dumitru Dragomir a dat de pământ cu Edi Iordănescu după Belarus - România, scor 0-0. Fostul președinte LPF s-a luat și de conducerea fotbalului din România.
ADVERTISEMENT

România a făcut egal cu Belarus în Budapesta, scor 0-0. Dumitru Dragomir a dat de pământ cu Edi Iordănescu și s-a luat și de conducerea FRF. Fostul președinte LPF este de părere că echipa nu a fost făcută bine. Pe lângă acest lucru, Nea Mitică susține că și schimbările au fost făcute greșit.

Dumitru Dragomir, jihad după Belarus – România 0-0

La FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Dumitru Dragomir nu s-a abținut și a dat de pământ cu Edi Iordănescu și cu cei din conducerea FRF. Fostul președinte LPF îl consideră vinovat de rezultat pe antrenorul echipei naționale. Nea Mitică susține ca atât echipa, cât și schimbările nu au fost făcute bine

ADVERTISEMENT

“Când ai niște nulități care conduc fotbalul, nu ai cum să ai rezultate. Am făcut de așa natură, astfel că unul dintre cei care au stat în tribună, în Ungaria, a înregistrat tot ce se vorbește și ce s-a strigat de către Stoichiță.

Singurul care avea dreptate era numai Stoichiță. Am pus tot ce a strigat el în paralel cu meciul și nu a greșit o dată. Trebuia să mai strige să nu facă (n.r. Edi Iordănescu) schimbările pe care le-a făcut. Eu am ținut cu Edi foarte mult, numai că aseară, dacă a făcut el, înseamnă că a greșit enorm. Dacă l-a influențat cineva, mai rău este”, a spus Dumitru Dragomir.

ADVERTISEMENT

Dragomir: “Nu poți să îl scoți pe Alibec!”

Dintre toate schimbările făcute de Edi Iordănescu, Dumitru Dragomir susține că cea în care l-a scos pe Alibec este cea pe care trebuia să o evite cel mai mult. Nea Mitică este de părere că Olaru și Munteanu trebuiau introduși mult mai devreme în jocul de la Budapesta.

“Domne, nu poți să îl scoți pe Alibec și să joci fără înaintaș de valoare. După, l-a scos și pe celălalt care jucase foarte bine (n.r. Drăguș). Doi înaintași de valoare. Și să aduc în loc, numai jucători lenți. Târziu l-a băgat pe ăsta de la Steaua (n.r. FCSB) mijlocașul (n.r. Darius Olaru) și pe italianul ăsta (n.r. Louis Munteanu).

ADVERTISEMENT

Schimbările și echipa au fost făcute prost. Echipa făcută prost la început, nu poți să joci cu toată echipa lentă. Să îl ai pe Sorescu, jucător de viteză, de bandă, care face banda, și să joci cu Rațiu. Nu poți, este imposibil.

Nu poți să îl scoți pe Alibec la 0-0, când nu ai alt vârf de atac. Nu poți să îl scoți pe Drăguș. Îl lași, pentru că jucase bine. Era și bine antrenat, se mișca bine. Și nu poți să joci fără Olaru. E singurul care are viteză. Restul, numai morți, jucători lenți”, a mai spus Nea Mitică, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Nea Mitică: “Edi Iordănescu a greșit!”

În finalul discuției, de la FANATIK SUPERLIGA, Nea Mitică este de părere că Edi Iordănescu a greșit în meciul cu Belarus. În cadrul concluziei pe care a făcut-o Dumitru Dragomir, acesta a mai susținut că Mihăilă și Coman trebuiau introduși în meci, datorită vitezei pe care o au.

“Eu l-am tot lăudat pe Edi, dar ieri…Convingerea mea este că el a greșit prima dată când a făcut echipa. A doua oară, când a făcut schimbările. Nu poți să joci numai cu jucători cu viteza a întâia și a doua. Mihăilă trebuia să joace. Cum să nu joci cu Coman, pentru că a jucat un meci prost la echipa națională? Lasă-l, băi frate, că e jucător de viteză. Trebuiau să fie cel puțin 6 jucători de viteză la echipă”, a concluzionat Dumitru Dragomir.

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

Dumitru Dragomir, dă de pământ cu Edi Iordănescu

ADVERTISEMENT