News

Medicul care a asistat la nașterea copiilor lui Putin cu amanta Alina Kabaeva, moarte suspectă în Elveția

Natalia Kondratieva, medicul despre care se spune că a asistat la nașterea copiilor lui Vladimir Putin cu amanta Alina Kabaeva, a avut parte de o moarte suspectă în Elveția.
01.03.2023 | 22:51
Medicul care a asistat la nasterea copiilor lui Putin cu amanta Alina Kabaeva moarte suspecta in Elvetia
Natalia Thiebaud Kondratieva, medicul care a dezvăluit existența copiilor lui Putin cu amanta Alina Kabaeva, moarte subită în Elveția. Sursa foto: DailyStar / Mirror / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Decesele învăluite în mister din rândul anturajului lui Vladimir Putin par a nu se mai opri. Chiar pe 24 februarie, ziua în care dictatorul rus celebra un an de la agresiunea declanșată în Ucraina, un medic cu un rol important în viața personală a liderului de la Kremlin a murit subit.

Natalia Thiebaud Kondratieva, medicul care a dezvăluit existența copiilor lui Putin cu amanta Alina Kabaeva, moarte subită în Elveția

Este recunoscut faptul că Vladimir Putin obișnuiește să își țină familia departe de ochii presei. În ciuda acestui aspect, jurnaliștii au aflat că președintele rus are o relație de mai mulți ani cu fosta gimnastă Alina Kabaeva.

ADVERTISEMENT

S-a scris că cei doi ar avea împreună un băiat care s-a născut în Elveția în anul 2015. Un al doilea fiu al acestor s-a născut la Moscova în anul 2019. Ambele nașteri sunt legate de numele medicului Natalia (Natasa) Thiebaud Kondratieva.

De profesie doctor obstetrician, aceasta ar fi asistat-o la cele două nașteri pe amanta lui Putin. Este cunoscut faptul că liderul de la Kremlin nu a dezvăluit publicului rus existența niciunui copil cu Kabaeva.

ADVERTISEMENT

Deși Putin nu a dezvăluit populație ruse existența copiilor cu Kabaeva, un aspect trădează relația acestuia cu frumoasa rusoaică. Aceasta trăiește ca o ”primă doamnă” a Rusiei. Se bucură de o viață de lux datorită banilor primiți de la Moscova.

În 2022, în publicația elvețiană Sonntagszeitung apare, sub protecția anonimatului, o declarație a unui medic care dezvăluie faptul că Vladimir Putin ar avea doi copii cu fosta gimnastă. Se pare că doctorul Natalia Kondratieva a fost cea din spatele dezvăluirilor.

ADVERTISEMENT

De altfel, mai devreme cu doi ani, în 2020, pe o rețea de socializare, dr. Kondratieva posta un mesaj în care părea să facă aluzie la secretul lui Putin. ”El (V. Putin) este singurul tată pentru toată mama Rusie!”, a scris femeia.

Cauza morții medicului Natalia Thiebaud Kondratieva, necunoscută. A fost incinerată la o zi după deces

La câteva luni după aceste dezvăluiri din presa elvețiană, medicul Natalia Thiebaud Kondratieva (63 de ani) are parte de o moarte subită. Medicul elvețian cu origini rusești a murit săptămâna trecută, pe 24 februarie, notează Mirror.

ADVERTISEMENT

Cauza morții doctoriței nu a fost dezvăluită în mod oficial. Ea a fost incinerată extrem de rapid, a doua zi după ce a fost anunțat decesul. Despre Natalia Thiebaud Kondratieva se știa că era angajată la un centru care avea sub supraveghere bolnavi de cancer.

ADVERTISEMENT