Sporturi

Meghan Markle dă peste cap tradiţia Casei Regale! Vrea să nască acasă

12.04.2019 | 11:45
Meghan Markle da peste cap traditia Casei Regale Vrea sa nasca acasa

Ducesa de Sussex, Meghan Markle, soția prințului Harry,  mai are foarte puțin și devine mamă pentru prima oară la vârsta de 37 de ani. Actrița de origine americană vrea să calce pe urmele Reginei Elisabeta a II-a și să nască acasă, nu la spital pentru a nu fi expusă atenției publice și pentru a proteja imaginea bebelușului.

Pe urmele reginei

Regina Elisabeta II-a venit pe lume în casa bunicilor săi din Mayfair. La rândul ei, regina și-a născut toți cei patru copii la Buchingham Palace sau la Clarence House. Soția prințului Harry vrea să nască în noua sa casă, Forgmore Cottage de pe domeniul Windsor. Nașterea va fi supravegheată de o moașă, dar nu exclusă nașterea la maternitate dacă va fi nevoie de o anestezie epidurală sau de cezarină.

Mai mulți prieteni au declarat pentru Daily Mail că, soția prințului Harry face yoga zilnic fiind într-o stare de sănătate excelentă. Având în vedere decizia nașterii la domiciliu nu vedere o problemă și dezvăluie:  „Este varianta ei preferată, dar bineînțeles că depinde de cum vor evolua lucrurile la momentul respectiv”. Prințul Harry se pare că este alături de soția lui la fiecare pas.

Meghan Markle vrea să nască acasă
Meghan Markle vrea să nască acasă

Kate Middleton a născut la maternitate

Decizia ducesei de Sussex vine în opoziție cu cea a cumnatei, Kate Middleton, care i-a născut pe cei trei copii la maternitatea Lingo Wing din Londra.

Meghan Markle susține că nașterea acasă i-ar oferi intimitatea pe care și-o dorește. La maternitatea Lingo Wing de la Spitalul St. Mary s-ar simți ca în „bolul unui pește auriu”. Totodată, Meghan a obiectat față de ideea de a sta pe scările maternității, înconjurată de public și de jurnaliști, la doar câteva ore de la naștere.