Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Conjuncția Marte-Saturn în Pești vine cu avertismente pentru trei zodii

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Conjuncția Marte-Saturn în Pești din aceste zile schimbă tot ce știam despre fiecare. Care sunt avertizările
02.04.2024 | 11:18
Horoscop Camelia Patrascanu Conjunctia MarteSaturn in Pesti vine cu avertismente pentru trei zodii
Horoscop Camelia Pătrășcanu. Foto: ASTROFANATIK
ADVERTISEMENT

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Conjuncția Marte-Saturn în Pești (ține până pe 21 aprilie 2024) schimbă o serie de lucruri în viețile noastre.

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Conjuncția Marte-Saturn vine cu vești excelente

Marte, care înseamnă acțiune, voluntarism, curaj, e așezat în blândul Pești și face conjuncție cu măsuratul, dreptul Saturn. Trebuie să fim foarte atenți la reacțiile noastre, dar nu să ne resemnăm, să ne subordonăm. Pe moment, e mai bine să lăsăm unele lucruri să treacă.

ADVERTISEMENT

Sunt forțe mari care acționează, plus că e în vecinătate și Neptun. Sunt evenimente care ni se întâmplă, pe care nu le putem evita. E ca un tsunami și nu ne putem opune. Trebuie să fim cât mai puțin ostili. Putem constata că nu ne plac unele lucruri, că nu ne priesc. De aici pot veni marile schimbări.

Trebuie să ne uităm mai atent în sufletul oamenilor, să fim mai retrași în bula noastră, astfel încât să fim mai puțin reactivi. E o perioadă bună pentru vindecare, sprijin, pentru a înțelege niște cauze.

ADVERTISEMENT

Berbecii se gândesc mult la vindecarea lor. Poate fi vorba chiar de planul fizic. La muncă, li se atrage atenția dacă lucrurile nu funcționează. E bine să analizeze cauzele piedicilor din calea lor. Sunt ca niște Sisifi care urcă bulgărele pe munte și nu se bucură niciodată de vârful muntelui.

Taurii au conjuncția plină de înțelepciune în legătură cu prietenii sau persoanele apropiate. Dacă lucrurile au rămas cumva în suspensie, e loc de iertare, de înțelegere, de explicații.

ADVERTISEMENT

Gemenii, probleme în relațiile cu autoritățile

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Gemenii pot relaționa mai dificil cu autoritățile sau șefii, mai ales dacă li se reproșează că nu și-au făcut corect treaba sau poate la timp. În tot cazul, relația cu autoritățile e destul de tulburată, mai ales dacă trebuie să participe la ședințe sau să dea un raport, se simt destul de stânjeniți.

Racii analizează un drum pe care și-au propus să-l străbată, să vadă dacă unele lucruri mai sunt de actualitate acum. De asemenea, vor să evalueze consecințele pe termen lung ale unor parteneriate sau ale unor acțiuni.

ADVERTISEMENT

Leii au conjuncția aducătoare de puterea acceptării unor pierderi. Acceptă că nu primesc ce visau să primească, dar au și puterea de a accepta că oamenii nu răspund pe măsura a ceea ce au oferit.

Fecioarele sunt ajutate foarte mult să fie credibile în fața altora, să aibă și atitudine, dar și mesaj convingător, argumentat. Sunt stăpâne pe ele, indiferent de context. Pot avea emoții, dar totuși conjuncția le spune că ele știu ce știu, ce spun au verificat, se bazează pe ele să spună un anumit lucru, să reprezinte o anumită situație.

Balanțele se acceptă așa cum sunt, în sfârșit

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Balanțele sunt ajutate să accepte mai ușor lucrurile așa cum sunt, limitele lor inclusiv fizice unde se pune problema. Trebuie să accepte că unele lucruri le pot face, altele nu le mai pot face. Valorifică, de asemenea, lucrurile care au mai rămas de făcut.

Scorpionii au o energie coerentă, o putere de a face lucruri, siguranță de sine, care vine din experiențele trecute, din eșecuri. Știu cum să abordeze niște situații prin care au mai trecut, au luciditate.

Săgetătorii sunt implicați în zona casei sau a căminului. Conjuncția îi ajută pe mulți să ia taurul de coarne, să facă acele schimbări în stilul lor de viață, care îi ajută să se vindece. În relațiile de familie, sunt mai practici și mai implicați. Sunt foarte așezați, coerenți, asumați când e vorba de vârstnicii familiei.

Capricornii au gândirea mai structurată cu această conjuncție. Gândirea lor e îndreptată către întrebările esențiale ale vieții. Analizează gândurile pe care le-au avut, cum au ajuns aici, cum au judecat oamenii și viața, pe ce principii s-au bazat. Apoi, poate da spor în rezolvarea unor acte.

Vărsătorii au un Marte-Saturn practic, legat de bani. Se pot structura foarte bine, dar vor face doar lucrurile pe care le stăpânesc, care nu implică un efort. Vor lucruri pe care le fac fluierând, adică foarte ușor.

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Peștii au siguranță de sine, în urma unor analize foarte profunde, poate începute în primăvara anului trecut. Au ocazia să spună cine sunt și ce pot face, ce pot dezvolta la ei. Sunt impulsionați de Marte și îi face foarte conștienți de propria lor persoană. Încununează un an de zbatere interioară, iar acum sunt mai lucizi.

ADVERTISEMENT