Fotbal intern

Ultrașii „lupilor galbeni”, mesaj de încurajare pentru jucători înainte de derby-ul Petrolul – FC Argeș. Foto

10.04.2019 | 17:59
Ultrasii lupilor galbeni mesaj de incurajare pentru jucatori inainte de derbyul Petrolul  FC Arges Foto
Fanii Petrolului, mesaj de încurajare înainte de derby-ul cu FC Argeș

Petrolul Ploiești duce o luptă intensă pentru promovarea în Liga 2. „Lupii galbeni” nu își mai permit niciun pas greșit dacă vor să emită pretenții la ocuparea unuia dintre primele două locuri care duc la promovarea directă în Liga 1 Betano. Fanii petroliști au afișat și un mesaj înainte de derby-ul din etapa a 29-a a ligii secunde împotriva unei alte echipe de tradiție, FC Argeș Pitești.

Mesajul fanilor Petrolul înainte de meciul cu FC Argeș

Petroliștii sunt într-o formă bună după ce l-au adus pe banca tehnică pe veteranul Gigi Mulțescu. Prahovenii pierduseră neașteptat pe terenul lui ASU Poli Timișoara, scor 0-3 și au decis să se despartă de tehnicianul Mugur Cornățean. Dar cu cel poreclit „SMURD” pe bancă, Petrolul a înregistrat două victorii.

Mai întâi a fost un 1-0 împotriva celor de la Universitatea Cluj, după o foarfecă de senzație a lui Robert Moldoveanu! Apoi Petrolul s-a impus pe terenul celor de la Aerostar Bacău, scor 2-0, într-o partidă în care suporterii au avut probleme cu jandarmeria din cauza unor sloganuri politice. Astfel, fanii Petrolului sunt optimiști că echipa lor poate reveni în prima divizie. Aceștia au afișat un mesaj la vestiarul formației prahovene înaintea partidei cu FC Argeș. Pe banner era scris: „Voi luptați din toată inima, iar noi o să cântăm / Avem nevoie de o victorie, împreună promovăm!”

Mesajul fanilor Petrolului, înainte de derby-ul cu FC Argeș

Petrolul, în revenire de formă după numirea lui Gigi Mulțescu

După 28 de runde, Petrolul Ploiești este pe locul 3, cu 59 de puncte, la egalitate cu Sportul Snagov și U Cluj, dar la un punct în spatele Chindiei și la 5 lungimi în urma celor de la Academica Clinceni. Formația ilfoveană a învins însă astăzi CS Balotești și s-a dus la 67 de puncte. De partea cealaltă, FC Argeș este pe locul 6, cu doar 50 de puncte și șanse doar matematice la promovare.

Partida Petrolul Ploiești – U Cluj se joacă astăzi, de la ora 19:00. Meciul este în format live video și pe FANATIK.RO.

Tags: