Sport

Mesaj pentru suporteri înainte de FC Voluntari – Universitatea Craiova: „Nu are nimeni de câștigat”

Dragoș Bon le-a pus gând rău ilfovenilor înainte de FC Voluntari - Universitatea Craiova, iar antrenorul „juveților” are și un mesaj pentru suporterii din Bănie.
05.10.2023 | 16:12
Mesaj pentru suporteri inainte de FC Voluntari  Universitatea Craiova Nu are nimeni de castigat
Mesaj pentru suporteri înainte de FC Voluntari - Universitatea Craiova. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Dragoș Bon și-a fixat obiectivul din FC Voluntari – Universitatea Craiova, iar tehnicianul „alb-albaștrilor” nu concepe ca elevii săi să revină în Bănie fără cele trei puncte.. Confruntarea dintre cele două formații este programată sămbătă, de la ora 18:45, pe stadionul „Anghel Iordănescu”.

Dragoș Bon și-a fixat obiectivul înainte de FC Voluntari – Universitatea Craiova: „Sper să avem continuitate, să legăm victorii”

După galopul de sănătate cu FC Botoșani, scor 5-1, Universitatea Craiova întâlnește FC Voluntari, iar „alb-albaștrii” se gândesc doar la cele trei puncte. Dragoș Bon a mărturisit că singurul obiectiv al formației din Bănie este să câștige pe terenul ilfovenilor, care sunt în criză de rezultate în SuperLiga.

ADVERTISEMENT

„Suntem determinați și avem ca obiectiv câștigarea celor trei puncte, este unicul nostru obiectiv pentru această partidă. Sper să avem continuitate în rezultate și să legăm victoria cu cea din etapa precedentă, iar pauza care va urmă să ne dea liniștea și posibilitatea de a pregăti cât mai bine următoarele partide.

Dacă vom avea continuitate și rezultatele pozitive vor veni cu siguranță suporterii alături de echipă, este o normalitate. Trebuie să rămânem acolo sus, cu șanse reale la podium pentru că avem obiective mărețe cum s-au spus de la început. Cred că avem o echipă competitivă care să se bată la titlu”, a spus Dragoș Bon.

ADVERTISEMENT

Titlul de campioană a României rămâne în continuare obiectivul Universității Craiova din sezonul 2023-2024 din SuperLiga. Dragoș Bon a mărturisit că lupta pentru mult râfnitul trofeu ajută la dezvoltarea fotbalului românesc.

„Cred că s-a demonstrat de la început că este un campionat spectaculos. Sunt echipe care joacă fotbal și au spus că se luptă la campionat, sper să ajute la dezvoltarea fotbalului românesc. Ne-am anunțat bătălia pentru titlu și nu ne dezicem de la acest drum”, a mai spus tehnicianul.

ADVERTISEMENT

Ce absențe are Universitatea Craiova: „Trece printr-o perioadă de recuperare”

Ștefan Vlădoiu și Gjoko Zajkov sunt în continuatre indisponibili la Universitatea Craiova, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate. Dragoș Bon a vorbit la conferința de presă și despre cum au decurs antrenamentele oltenilor, dar și ce probleme au rezolvat de la ultimul meci din campionat.

„Situația din punct de vedere medical este la fel ca la ultima partidă. Ștefan Vlădoiu este indisponibil și mai vechiul Zajkov și pentru această partidă va fi la fel. Ștefan Vlădoiu încă trece printr-o perioadă de recuperare, iar Zajkov a suferit o intervenție chirurgicală și perioada este puțin mai lungă.

ADVERTISEMENT

Este clar că au fost și lucruri negative, nu doar pozitive și încercăm împreună cu băieții să le eliminăm. Au răspuns foarte bine pe teren, sper ca acest lucru să se vadă și în timpul partidelor pentru că este o diferență între ce se întâmplă la antrenament și ceea ce îți oferă o partidă oficială.

Campionatele se câștigă cu echipele mici, iar noi în sezonul trecut am avut probleme în acumularea punctelor cu echipele mai slab cotate. Indiferent de adversar ne dorim cele trei puncte, ne dorim să avem o mentalitate de învingători și să o demonstrăm prin jocul nostru și rezultate”, a declarat Bon.

Dragoș Bon, apel la suporteri: „Putem să facem lucruri mărețe. Trebuie să se tempereze puțin”

Galeria Universității Craiova a protestat la ultimul meci din SuperLiga, iar Andrei Ivan a fost ținta suporterilor olteni. Dragoș Bon îi îndeamnă la calm pe fanii „alb-albaștrilor” și sper să se revanșeze printr-o serie de rezultate bune în campionat.

„Am încercat să ridic moralul jucătorilor mei, este normal să fim unii lângă alții. Sper ca și suporterii să treacă peste acele rezultate, sper să treacă peste și să fie alături de noi. Fiind o familie putem să facem lucruri mărețe, altfel nu cred că are nimeni de câștigat, nici echipa, nici jucătorii.

Dacă vor pune o presiune negativă va dispărea o parte din spectacol și nu cred că își doresc asta. Trebuie să se tempereze și ei puțin, noi am înțeles mesajul și băieții au înțeles, au dat totul și au dat cinci goluri”, a declarat antrenorul.


  • Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 2,27 este cota pentru „2 solist” la meciul FC Voluntari – Universitatea Craiova 

ADVERTISEMENT
Tags: