Sport

Verdict aspru pentru un titular al Universității Craiova. Cât va lipsi din cauza accidentării. Exclusiv

Corneliu Papură are probleme de lot la Universitatea Craiova, iar FANATIK a aflat verdictul staff-ului medical în cazul accidentării lui Ștefan Vlădoiu.
03.10.2023 | 16:53
Verdict aspru pentru un titular al Universitatii Craiova Cat va lipsi din cauza accidentarii Exclusiv
Bătăi de cap pentru Papură! Absență de ultimă oră la Universitatea Craiova. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Absent în succesul categoric cu FC Botoșani, scor 5-1, Ștefan Vlădoiu are din nou probleme din cauza accidentărilor la Universitatea Craiova. Titular în defensiva „alb-albaștrilor”, fundașul dreapta din Bănie urmează să rateze și următoarea confruntare cu FC Voluntari din SuperLiga.

Bătăi de cap pentru Papură la Universitatea Craiova! Ștefan Vlădoiu a aflat verdictul accidentării

Universitatea Craiova s-a revanșat în fața suporterilor de pe stadionul „Ion Oblemenco” cu FC Botoșani după rezultatele de egalitate cu U Cluj și CS Tunari. Elevii lui Corneliu Papură s-au dezlănțuit la revenirea în Bănie și au câștigat cu 5-1 în fața trupei lui Dan Alexa.

ADVERTISEMENT

Ștefan Vlădoiu nu a făcut parte din lotul „alb-albaștrilor”, însă i-a încurajat pe „leii” din Bănie din tribunele stadionului „Ion Oblemenco”. Locul său în primul „11” al Universității Craiova a fost luat de Mihai Căpățînă, iar de la pauză în flancul drept al defensivei a intrat Basilio Ndong.

Din informațiile FANATIK, Ștefan Vlădoiu a suferit o ruptură musculară din cauza căreia a ratat confruntarea cu FC Botoșani. Titularul „alb-albaștrilor” va fi indisponibil pentru Corneliu Papură până la sfârșitul pauzei competiționale provocate de meciurile echipei naționale.

ADVERTISEMENT

Revenit în iarna trecută după împrumutul la U Cluj, Ștefan Vlădoiu a rezolvat problemele din apărarea Universității Craiova. Acesta s-a impus ca titular sub comanda lui Laurențiu Reghecampf și a câștigat lupta pentru titularizare cu Florin Borța, Mihai Căpățînă și Basilio Ndong.

Dragoș Bon a ieșit din criză cu FC Botoșani: „Aveam nevoie ca de aer de ea. Băieții și-au recăpătat moralul”

După o serie cu rezultate sub așteptările suporterilor „alb-albaștrii”, Universitatea Craiova a spart gheața cu FC Botoșani. Dragoș Bon s-a destănuit la sfârșitul partidei de pe stadionul „Ion Oblemenco” și a vorbit despre atmosfera „alb-albaștrilor”, dar și schimbarea lui Andrei Ivan.

ADVERTISEMENT

„E o victorie așteptată, aveam nevoie ca de aer de ea. Ne bucurăm că am marcat cinci goluri, iar băieții și-au recăpătat moralul. Nu e ușor să joci în fața suporterilor, lumea a fost destul de ostilă. Îi înțelegem, mă bucur că băieții s-au mobilizat. Noi eram obișnuiți ca publicul să ne împingă de la spate.

Mă bucur pentru Marian Danciu, așteptam acest gol. I-am spus că simțeam că va marca. Avea nevoie să își încununeze cu un gol evoluțiile din ultima perioadă. Schimbarea lui Căpățînă nu a fost neapărat pentru poziționarea defectuoasă, dar avea un cartonaș galben, era un jucător care îi poate pune probleme și fost ca o măsură de prevenție.

ADVERTISEMENT

Căpățînă e un jucător inteligent, care se adaptează la ceea ce îi cerem. Ca orice jucător, când trece prin momente dificile, e greu să își revină, dacă și suporterii sunt ostili. A fost o modificare din punct de vedere tactic. Andrei trebuie să vină pe început de joc cu acea presiune, cu acea viteză”, a spus Dragoș Bon.


  • Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 2,27 este cota pentru „2 solist” la meciul FC Voluntari – Universitatea Craiova 

ADVERTISEMENT