Life

Mesaje de Florii 2023. Urări și SMS-uri prin care vei face diferența

Mesaje de Florii 2023 pe care să le trimiți celor apropiați. Cele mai frumoase SMS-uri cu urări pentru familie, prieteni și colegi.
08.04.2023 | 11:00
Mesaje de Florii 2023 Urari si SMSuri prin care vei face diferenta
Mesaje de Florii 2023 Fotomontaj/Fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Duminica Floriilor este un prilej de sărbătoare pentru toți românii. De asemenea, se sărbătoresc toți cei care poartă nume de flori. Nu știi ce urări să faci? FANATIK îți propune o listă cu mesaje de Florii 2023.

Mesaje de Florii 2023. Ce SMS-uri să trimiți familiei, părinți, frate sau soră

Pentru familie, urările pe care le facem sunt mai apropiate și mai calde. Alege unul dintre mesajele de Florii 2023 de mai jos.

ADVERTISEMENT

“Flori frumoase să răsară-n calea ta, zile lungi și fericire îți doresc din partea mea. La mulți ani de ziua numelui!”

“La mulți ani, sănătate și fericire! Să ciocnim un păhărel, celebrând un Floricel!”

“E un miracol care se repetă în fiecare an cu aceeași putere. Să fii frumoasă, tânără și plină de strălucire, asemeni primăverii!”

ADVERTISEMENT

“La mulți ani, dragă mamă! Faci totul pentru mine, îmi faci viața fericită. În această zi să ai doar surprize plăcute, oameni buni să te înconjoare, iar timpul de afară să-ți ofere căldură și lumină. Îți doresc fericire, sănătate și viață lungă!”

“Tatăl meu drag, îți urez multă iubire și fericire în această zi frumoasă de Florii. La mulți ani!”

ADVERTISEMENT

“Azi de Florii îţi urez ca ani frumoşi să-ţi vină-n cale! Sănătate şi La Mulţi Ani!”

“O zi frumoasă este mâine, o zi frumoasă pentru tine. O floare şi un sincer La Mulţi Ani! Să creşti mare şi frumoasă şi să fii şi sănătoasă.”

“Să primeşti flori de ziua ta, Să înveţi de la fiecare floare să iubeşti, să fii tandră, să luminezi pe cei din jur, să-i laşi să te admire, să aduci bucurie şi sărbătoare. La mulţi ani!”

ADVERTISEMENT

“Ești o floare deosebită, care îmi aduce bucurie și noroc! Îți mulțumesc pentru tot ce faci pentru mine și îți urez o zi de Florii plină de surprize plăcute!”

“Îți doresc ca viața ta să fie ca un buchet de flori: colorată și plină de esențe frumoase. La mulți ani unei flori speciale!”

“De ziua numelui îți dăruiesc toate florile din lume însoțite de sănătate, fericire, multe bucurii și belșug! La mulți ani! Zâmbește, iubește și dăruiește! E momentul unui nou început. La mulți ani de Florii!”

“Floare pură, floare sfântă, azi e ziua ta… soarele a aflat şi el, luna… da şi ea! Fericire le-a adus, mie… împlinire, că iubesc o stea divină cu nume de floare! La mulţi ani!”

Cele mai frumoase mesaje de Florii 2023 pentru soț, soție, iubit/ă

Când vine vorba de persoana iubită, urările sunt din suflet, pline de iubire. Acum ai ocazia să îți arăți sentimentele cu ajutorul unui mesaj.

“Flori frumoase să răsară-n calea ta, zile lungi și fericire îți doresc, iubita mea. La mulți ani de ziua numelui!”

“Există flori în grădina mea, există flori în parc, dar niciuna nu se compară cu tine! Ești cea mai frumoasă floare a mea! La mulți ani!”

“Pentru că mă iubești cu gingăşia unui ghiocel/ cu pasiunea unui trandafir/ şi căldura unei flori de câmp/ Pentru că eşti minunată/ toate florile din lume îţi urează „la mulţi ani!”

“Îți urez să ai o zi a numelui la fel de luminoasă precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul privighetoarei și la fel de frumoasă precum o grădină plină cu flori!”

“Pentru cea mai minunată floare din viaţa pământeană, un gând sincer de respect şi de iubire pentru ea şi pentru toate florile parfumate din viaţa noastră. La mulţi ani!”

“Tu mi-ai dăruit atât de multe, mi-ai adus fericirea și ai făcut să-mi dispară toate gândurile rele. Tu ești soarele și primăvara mea și toate florile pământului înfloresc astăzi doar pentru tine!”

“Deoarece reprezinţi pentru mine frumuseţea unei orhidei, gingăşia unui ghiocel şi parfumul unui trandafir, îţi urez un sincer „La Mulţi Ani!”

“Cerul se înseninează de fiecare dată când păşeşti afară, vântul adie domol, iar păsările ciripesc de îndată ce te văd pe tine! La Mulţi Ani, floarea mea iubită!”

“Această zi să îţi aducă atât de multe flori încât să te pierzi printre ele şi tot atâtea declaraţii de dragoste! Tu eşti singura mea floare de pe pământ!”

“Te iubesc floricel şi îţi doresc un la mulţi ani frumuşel!”

“La mulți ani, floare dulce și gingașa! Sper să te bucuri de această zi alaturi de cei dragi ție! Sunt mândru/mândrǎ că te am în viața mea!”

Urări de Florii 2023 pentru prieteni. SMS-uri pe care să le trimiți colegilor

Prietenii și colegii nu pot fi uitați de Florii. FANATIK îți arată ce mesaje să le trimiți pentru a-i impresiona cu adevărat. Iar de cele mai multe ori, un cuvânt meșteșugit îți poate asigura și o relație mai strânsă cu cei din jur.

“Drumul vieţii tale să fie presărat cu flori: cu ghiocei ca să îţi păstrezi sufletul tânăr şi curat, cu trandafiri ca să fii veşnic iubita şi cu margarete pentru a-ţi aminti mereu să zâmbeşti. La mulţi ani de Florii!”

“De ziua ce-ţi surade-n prag, Şi-i porţi frumosul nume, Eu îţi doresc tot ce-i mai drag, Şi mai frumos pe lume.”

“De ziua ce astepti in prag/Si de frumosu-ti nume/Eu iti doresc tot ce-i mai bun/Si fericire-n lume ! numele sarbatoritului/ Eu iti doresc tot ce-i mai drag/Si fericire-n lume ! La Multi Ani!”

“De sărbătoarea Floriilor, îți doresc să ai parte de o primăvară minunată, plină de bucurii și momente frumoase alături de cei dragi. La mulți ani, prietene drag!”

“De ziua numelui tău, îţi doresc ca toate lucrurile bune şi frumoase să te copleşească şi să strălucească în calea ta către fericire şi succes. La mulţi ani!”

“Fiind o zi de sărbătoare creştinească, nu-mi vine decât să mă gândesc la Dumnezeu şi să-l rog să ocrotească familiile noastre şi pe cei dragi ai noştri, oriunde s-ar afla, şi să binecuvânteze vremurile şi lumea în care trăim. Motoceii să vă intre în casa cu mult belşug şi spor în toate.”

“De Florii, zi sfântă, să se răsfrângă asupra ta bunătatea şi dragostea ce izvorăsc dintr-o inimă mare şi iubitoare!”

“Să ai parte de multe împliniri și satisfacții în viață, iar Duminica Floriilor să îți aducă multe motive de bucurie și speranță!”

“Să fii mereu binecuvântat și protejat de Dumnezeu, iar numele ce-l porți să fie mereu talismanul tău norocos!”

ADVERTISEMENT