Sport

Mesaje dure pentru Simona Halep după eliminarea de la Indian Wells: “Mai bine te retragi” / “Nu ne mai amăgi”

Eliminarea Simonei Halep, în turul 3 de la Indian Wells, nu a fost digerată prea bine pe reţelele de socializare, iar jucătoarea din România a primit mesaje dure.
11.10.2021 | 10:05
Mesaje dure pentru Simona Halep dupa eliminarea de la Indian Wells Mai bine te retragi  Nu ne mai amagi
ADVERTISEMENT

Simona Halep a fost învinsă de Aliaksandra Sasnovich, în turul 3 de la Indian Wells, scor 5-7, 4-6, şi a părăsit turneul din California. După această eliminare, sportiva de 30 de ani a fost ţinta unor mesaje dure pe reţelele de socializare.

Mesaje dure pentru Simona Halep după eliminarea de la Indian Wells. Ce au scris fanii tenisului pe Twitter

Eliminarea de la Indian Wells îi poate aduce Simonei Halep un picaj important în clasamentul WTA, astfel că sunt şanse mari să iasă din top 20. La scurt timp după finalul meciului cu Aliaksandra Sasnovich, fanii tenisului au comentat în termeni duri prestaţia româncei.

ADVERTISEMENT

“Mai bine te retragi şi rămâi altături de soţul tău miliardar”, “Retrage-te. E trist să te văd jucând aşa de slab”, “Ce se întâmplă? Simona Halep a fost eliminată de o jucătoare al cărei nume nu-mi spune nimic”.

“Simona, ai fost învinsă de o jucătoare de pe locul 100” sau “Cred că a sosit momentul să te laşi. Bucură-te de viaţă, fă copii, călătoreşte, dar nu ne mai amăgi: nu mai poţi! Din păcate”, au fost câteva dintre mesajele dure postate pe Twitter.

ADVERTISEMENT

Există şi mesaje pozitive pentru Simona Halep

Chiar dacă mulţi au scris mesaje dure la adresa Simonei Halep, au existat şi postări care au încurajat-o după eliminarea de la Indian Wells.

“Simo, capul sus. Data viitoare va fi mai bine. Sunt alături de tine orice ar fi”, “Te vom urmări la viitorul turneu. Vei reveni mai puternică”, “Sper să-şi recupereze încrederea şi să revină în top”, “Munceşte din greu, pas cu pas, şi vor veni performanţele”.

ADVERTISEMENT

“Continuă munca bună şi te vei întoarce în top 10”, “Eşti o mare campioană şi una dintre cele mai bune jucătoare. Toate cele bune” sau “Eşti o luptătoare, vei străluci din nou”, au fost câteva dintre mesajele pozitive ale fanilor Simonei Halep.

Câţi bani a câştigat Simona Halep la Indian Wells

Eliminată în turul 3 de la Indian Wells, Simona Halep s-a ales cu un cec în valoare de 51.895 de dolari. În plus, sportiva de 30 de ani a primit 45 de puncte.

ADVERTISEMENT

Simona Halep a făcut pereche cu Gabriela Ruse pe tabloul de dublu, unde a ajuns până în turul 2. Pentru această performanţă, perechea din România a încasat 31.500 de dolari şi 120 de puncte WTA.

Simona Halep merge la Kremlin Cup

Simona Halep va termina sezonul 2021 cu două turnee europene. Între 18 şi 24 octombrie, românca va participa la Kremlin Cup, turneu care se va disputa la Moscova şi unde va fi cap de serie numărul 8.

În perioada 25-31 octombrie, Simona Halep va juca la Transylvania Open. La turneul de la Cluj, jucătoarea de 30 de ani va fi cap de serie numărul 1. La ambele turnee, Simo ar putea s-o întâlnescă pe Emma Răducanu, un meci care s-ar fi putut disputa la Indian Wells, însă britanica a fost învinsă, în turul 2, de Aliaksandra Sasnovich.

ADVERTISEMENT