Life

Mesajul astrelor pentru toate zodiile, 9 februarie: Acești nativi sunt loviți de soartă

Mesajul astrelor pentru toate zodiile, 9 februarie. Dacă unele zodii riscă să fie lovite de soartă, iată că alți nativi învață să se aprecieze mai multa ca oricând.
09.02.2023 | 06:56
Mesajul astrelor pentru toate zodiile 9 februarie Acesti nativi sunt loviti de soarta
Mesajul astrelor pentru toate zodiile, 9 februarie. Sursă foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

Astrele anunță o zi de joi, 9 februarie, destul de plină. Sunt zodii care au de înfruntat karma, dar și zodii care trebuie să știe când să se impună în fața altora. Taurii trebuie să schimbe tactica în relația de cuplu spre exemplu, în timp ce Balanța are de luat o decizie importantă.

Mesajul astrelor pentru toate zodiile, 9 februarie. Capricornul primește o oportunitate

Berbec

Nu prea ai fost corect cu anumite persoane în ultimele luni de zile, iar acum, soarta îți răspunde cu aceeași monedă. Joi, 9 februarie, vei întâmpina ceva probleme care se pot întinde pe o bună perioadă de timp, iar asta e valabil atât din punct de vedere financiar, cât și profesional ori amoros.

ADVERTISEMENT

Taur

Mesajul astrelor pentru tine este să fii deschis și să accepți faptul că a venit momentul să schimbi tactica în relația de cuplu. S-au adunat multe tensiuni în această zonă, iar dacă nu încerci să privești lucrurile dintr-o altă perspectivă, riști să rămâi blocat și să cauți în continuare răspunsuri.

Gemeni

Primești o veste bună din partea familiei legată de bani. S-ar putea să primești o moștenire, sau, de ce nu, cei dragi se gândesc să îți ofere o mână de ajutor pe plan financiar. Nu rata această oportunitate și nu te da înlături doar din orgoliu, pentru că este fix ceea ce ai nevoie, la momentul potrivit.

ADVERTISEMENT

Rac

Impune-te atunci când e cazul și nu mai sta să despici firul în patru pentru că vei avea doar de pierdut. Dacă ai idei care au șanse de reușită, atât în cuplu, cât și la job, atunci lasă-le să fie auzite. Vei beneficia de susținerea celor din jur mai mult decât crezi, iar visurile tale ajung să se împlinească.

Leu

”Bine faci, bine găsești”, replica asta se poate aplica în cazul tău, joi, 8 februarie. Până acum ai fost destul de egoist și ai avut o atitudine dură cu mulți, așa că să nu te mire dacă aceleași lucruri vei ajunge să le resimți și tu, pe plan profesional. Nu îți mai mulțumești șefii și de asemenea, randamentul tău ar putea fi și el afectat.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Astrele nu aduc vești prea bune la final de săptămână. S-ar putea să treci prin încercări grele, care îți vor testa limitele, dar și nervii. Riști să trăiești o mare dezamăgire din partea unui membru al familiei, iar în același timp, lucrurile ar putea scăpa de sub control la locul de muncă.

Balanță

O zi de joi care aduce și o decizie importantă. Ar putea fi vorba despre un membru al familiei și despre starea lui de sănătate, lucru care te-a măcinat destul de mult în ultima perioadă. Încearcă să empatizezi însă dincolo de orice hotărâre, pentru că doar așa vei face alegerea corectă.

ADVERTISEMENT

Scorpion

O zi de joi relaxantă, poate chiar și cu vești bune din partea unui prieten apropiat. Ai depus eforturi suplimentare la locul de muncă în zilele care au trecut și chiar aveai nevoie de un impuls pozitiv. Seara ai șansa de a petrece și timp de calitate cu cei dragi, într-o atmosferă cât se poate de frumoasă.

Săgetător

Ai câștigat bani, dar ai și cheltuit destul, iar de abia acum resimți efectele, pentru că buzunarul tău e aproape gol și de abia suntem la începutul lunii februarie. Încearcă să nu mai fi chiar atât de impulsiv și mai bine încearcă să investești banii decât să îi arunci pe lucruri de care nici măcar nu ai nevoie.

Capricorn

Primești o oportunitate extrem de importantă pe plan profesional și nu e nevoie să stai prea mult pe gânduri pentru a o accepta. Mesajul astrelor pentru tine este să ai încredere în ceea ce poți face, pentru că doar așa, cei din jurul tău îți vor cunoaște adevărata valoare, așa cum îți dorești și tu.

Vărsător

Karma funcționează, iar asta o vei vedea pe pielea ta, joi, 9 februarie. Te-ai gândit prea mult la ceilalți și ai uitat de tine, însă Universul te răsplătește astăzi. Primești o veste bună și mai mult de atât, vei putea să privești de la distanță cum lucrurile se aranjează de la sine în viața ta.

Pești

Cauți răspunsuri în fața ușilor închise și vei ajunge în punctul în care te vai sătura să mai aștepți. Mesajul astrelor pentru tine este să nu mai aștepți confirmările altor persoane și să îți vezi de drumul tău. Oamenii pentru care ai contat la un moment dat, cu siguranță revin în viața ta la momentul potrivit.

ADVERTISEMENT
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de...
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de titlu de pe Arena Națională: „Luminița, Luminița”
Cîrstea, transfigurată: au apărut imaginile cu Sorana după momentul terifiant la care a...
Cîrstea, transfigurată: au apărut imaginile cu Sorana după momentul terifiant la care a asistat la Roma VIDEO
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
"Ce-i aia, frate? Face cerculeţe". Locuitorii unei comune de lângă Capitală, şocaţi de ce au văzut pe cer în miez de noapte
Fosta iubită a Prinţului Cristea a ieşit la plajă şi i-a înnebunit pe...
Fosta iubită a Prinţului Cristea a ieşit la plajă şi i-a înnebunit pe italieni: Incredibil de frumoasă!
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„Trădarea” anului în televiziune! Pleacă de la Pro TV, după 26 de ani...
„Trădarea” anului în televiziune! Pleacă de la Pro TV, după 26 de ani și se vehiculează că a semnat deja cu Antena 1
Angajări masive în Armată. Condițiile de concurs pentru cele 2.500 de posturi
Angajări masive în Armată. Condițiile de concurs pentru cele 2.500 de posturi
Un ciclon loveşte România. Roxana Bojariu, Elena Mateescu şi Florinela Georgescu anunţă urgie...
Un ciclon loveşte România. Roxana Bojariu, Elena Mateescu şi Florinela Georgescu anunţă urgie în următoarele zile
Imagini cu casa lui Mihai Neșu. A construit-o în 3 ani și arată...
Imagini cu casa lui Mihai Neșu. A construit-o în 3 ani și arată spectaculos. „Nu e ușor să fii mereu pe șantier”
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește...
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește într-o bucurie