Life

Mesajul astrelor pentru zodii, dezvăluit de Camelia Pătrășcanu! Urmează un an și jumătate unic!

Mesajul astrelor este dezvăluit de Camelia Pătrășcanu! Ce e bine să facem și să nu facem până în ianuarie 2025? Destinul e deja în Berbec.
06.08.2023 | 14:39
Mesajul astrelor pentru zodii dezvaluit de Camelia Patrascanu Urmeaza un an si jumatate unic
Mesajul astrelor, devoalat de Camelia Pătrășcanu. Foto: ASTROFANATIK
ADVERTISEMENT

Mesajul astrelor, oferit de Camelia Pătrășcanu! Ce ne aduce următorul an și jumătate? Lecția Berbecului e foarte puternică. Ne îndeamnă să ne luăm viața în piept, să nu ne mai luăm după ceilalți. Toate deciziile trebuie luate în funcție de calitățile noastre. Asta înseamnă să reflectăm mai mult la toate situațiile pe care le traversăm: cât de manipulabili suntem, cât de influențabili.

Mesajul astrelor pentru zodii. Camelia Pătrășcanu oferă sfaturi până în ianuarie 2025

Sigur că nu întotdeauna e bine să spui chiar tot ce simți, dar măcar pentru noi trebuie să recunoaștem niște lucruri. Trebuie să știm cine suntem, ce vrem, ce ne pune în demnitate, ce ne știrbește demnitatea, ce ne energizează, ce ne hrănește și ce nu.

ADVERTISEMENT

Punctul de karmă e fixat exact în zodia Balanță, în punctul opus. Vom trage concluzia că unele lucruri le-am făcut ca să mulțumim pe altul, ca să nu supărăm pe altul. Inclusiv lucrurile citite într-o carte nu le-am personalizat, nu le-am trecut prin filtrul nostru pentru a ne depăși profesorul, evident.

Berbecii sunt alimentați în semnul lor zodiacal. Își vor urma inima, propriul ritm și propriul stil. Ei și-au luat deja niște aripi datorită influenței lui Jupiter. Nu e un lucru rău, dacă au o cauză nobilă și înaltă. Pentru unii e un moment de trezire, mai ales dacă văd că sunt ciclice anumite evenimente.

ADVERTISEMENT

Mesajul astrelor pentru Tauri e următorul: nu și-au folosit prea mult energia ori și-au folosit-o prost. Trebuie să fie mai atenți atât la acțiunile lor cât și la corpul lor energetic. Pot analiza situații prin care pierd vitalitate prin ticuri, vicii, obișnuințe. Și profesional au nevoie de o resuscitare.

Gemenii își caută propria comunitate

Gemenii se pot conecta la comunitate. Unii caută acea comunitate în care să se simtă bine. Sunt în stare să călătorească mult pentru a găsi această comunitate, fie că intră într-o sectă, într-o grupare, într-un partid. Alții caută iubirea și partenerul care aduce o colectivitate, un neam, legături de familie mai abundente.

ADVERTISEMENT

Mesajul astrelor pentru Raci: Destinul în Berbec e conectat la ideea de putere și reprezentativitate. Vor să recupereze funcția sau demnitatea, să însemne ceva mai mult în viața lor. Sunt mai puțini dispuși să facă anumite compromisuri. Mulți pot scăpa de o karmă familială și relațională cu acest destin în Berbec.

Pentru Lei, următorul an și jumătate aduce o perioadă în care se reformulează crezurile personale, regulile, eticheta, legile, principiile după care ei se guvernează. Unele principii rămân în picioare, dar altele nu.

ADVERTISEMENT

Fecioarele au un destin în Berbec care le îndeamnă să își potențeze atuurile și capacitățile, să aibă mai mult curaj în a-și cere drepturile și a lupta pentru meritele lor. Să lucreze la proiecte mai fertile, să pună mai mult în practică experiența acumulată. Destinul le va învăța, chiar dacă lucrează în echipă, să aibă o mai mare contribuție.

Mesajul astrelor, by Camelia Pătrășcanu: Balanțele pot rupe niște relații

Mesajul astrelor pentru Balanțe: Destinul în Berbec reflectă puterea de a gestiona o relație personală, mai îndeaproape. Sunt nevoite să ofere mai mult în relație. Poate fi un test de rezistență. Unele relații se pot rupe. Ele își asumă mai multă libertate sau își iau mâinile de pe partener.

Scorpionii au un destin care stimulează munca. Vin proiecte mai curajoase sau, pur și simplu, aceeași muncă e făcută mai asumat, mai responsabil. Au o ambiție, o întrecere cu ei înșiși de a face lucrurile. Pot lucra bine ca subalterni, însă ei hotărăsc dacă sunt dispuși să lucreze sub bagheta cuiva.

Pentru Săgetători, Destinul în Berbec aduce dorința de a retrăi tinerețea, de a-și reîmprospăta viața prin pasiuni pe care le (re)descoperă. Îi inspiră pe Săgetători să își găsească noi puncte de atracție și interes. E un tranzit bun pentru ei, poate cel mai bun dintre toate zodiile, perioadă în care se pot reinventa.

Vărsătorii au idei avangardiste

Capricornii au destinul cu accentul pe cămin și familie, pe acel acasă pe care încă unii îl caută. Poate că și relațiile de familie, cu părinții, dar și cu partenerul de viață se remodelează.

Mesajul astrelor pentru Vărsători: nativii de aer au un destin stimulativ la nivel intelectual. Sunt ambițioși și vor proiecte mari, avangardiste, care nu s-au mai văzut, nu s-au mai făcut. Pot accepta propuneri pe care nu le-au mai avut până acum.

Peștii au destinul aducător de motivație, mobilizare, putere, chiar putere fizică. E o nouă viață pe care o încep și noi activități pentru care au nevoie de energie. Simt că trebuie să se bazeze doar pe ei. Pentru alte previziuni realizate de Camelia Pătrășcanu, intră pe pagina de YouTube ASTROFANATIK.

ADVERTISEMENT