Life

Destinul în zodia Berbec! Trei zodii, afectate până în 2025! Camelia Pătrășcanu spune tot!

Destinul e în zodia Berbec până în anul 2025! Camelia Pătrășcanu explică efectele fenomenului astrologic produs o dată la 19 ani!
19.07.2023 | 11:45
Destinul in zodia Berbec Trei zodii afectate pana in 2025 Camelia Patrascanu spune tot
Destinul în zodia Berbec. Camelia Pătrășcanu face previziuni tari. Foto-montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Destinul a intrat în zodia Berbec, iar acest fenomen astrologic se întâmplă o dată la 19 ani.  Formează, pe parcursul șederii sale în Berbec, din 12 iulie până pe 29 ianuarie 2025, aspecte interesante.

Destinul în zodia Berbec. Camelia Pătrășcanu, previziuni până pe 29 ianuarie 2025

Destinul în zodia Berbec spune că toată energia, toate trăsăturile noastre de succes, acțiunile și intențiile sunt orientate către propria reușită și realizare. Vorbim de realizări la nivel personal. Orientăm toată energia către noi, să ne fie bine în mod profund, nu doar financiar, material, social, reputațional.

ADVERTISEMENT

Ne interesează în mod profund să înțelegem care e binele nostru, sănătatea noastră, conștiința noastră. Sunt importante aspectele pe care le formează. Suntem antrenați cu tranzitele în Berbec, pentru că au fost planete mari în zodia Berbec în ultimii ani. Am avut multe semne din partea vieții că atunci când facem alegeri e bine să fim mai atenți la efectul unor lucruri.

Destinul în zodia Berbec – previziuni generale. Este o ocazie, până pe 29 ianuarie 2025, să reflectăm atent asupra noastră, dar nu doar din punct de vedere financiar, căci noi nu suntem doar bani. Sunt câteva momente importante. În perioada iulie-septembrie, simțim că o cale pe care mergem contravine autorităților, care pot fi părinți, profesori, șefi. Suntem cumva împotriva curentului sau vrem să schimbăm curentul. Octombrie 2023 e o perioadă delicată.

ADVERTISEMENT

În Luna Nouă din 8 aprilie 2024 vom lua hotărâri importante pentru noi. Apoi, mai 2024 vine tot cu curaj, cu decizii, cu modelarea destinului. În iulie 2024 vom fi susținuți astral. În septembrie 2024 vine o ultimă tensiune. Noua cale pe care am luat-o ne poate rupe de trecut.

Taurii, preocupați de chestiuni spirituale

Berbecii sunt stimulați și alimentați să dea tot ce au mai bun, să facă totul în stilul lor, după sufletul lor. Au ocazia să se elibereze de situații care îi constrângeau. Destinul vine și verifică lucrurile făcute acum 12-15 ani.

ADVERTISEMENT

Pentru Tauri, e un destin care îi îndeamnă să nu se grăbească, să lucreze mai mult în planul conștiinței. Sunt mai puțini interesați de lucrul ăsta, de lucrul cu ei înșiși. Pe de altă parte, tranzitul îi îndeamnă să folosească energia, atenția, interesul în sporul lor spiritual.

Gemenii au destinul în zodia Berbec vizând iubirea și relațiile sociale. Nu vorbim aici de sexualitate, ci de relațiile de prietenie, camaraderie. Se pune accentul pe prietenii, pe oamenii loiali. Comunitatea oamenilor cu care rezonează e foarte importantă. În acest sens, își caută coreligionarii, oamenii cu care se înțeleg. Sunt mai interesați să participe la activități, la tot soiul de întâlniri.

ADVERTISEMENT

Racii au un destin care vorbește de putere, o putere explicită. Pentru alții, aduce curajul de a nu mai accepta o funcție. E vorba de obiective, de ambiții, de scopuri pe care și le propun, pe care le urmează indiferent de dificultăți și dificultăți vor fi până în septembrie și octombrie. Nu e lipsită de dificultate calea pe care și-o asumă, dar vor putea influența în bine viața celorlalți.

Fecioarele își pun în valoare munca într-un mod diferit

Pentru Lei, destinul în zodia Berbec aduce schimbări de trasee bruște, neanunțate. Pot fi studii noi, idei cu care vin în contact, lucruri care le schimbă paradigma, felul în care percep viața. Pentru cei care au lucrat la ei îndelung, pun acum la punct o nouă teorie, o nouă doctrină pe care o anunță public. Devin predicatorii unui nou sistem de valori.

Fecioarele au curajul de a arăta lumii, de a aduce la suprafață calitățile lor și munca lor. Sunt mai prospere prin activitatea lor. Nu prin mai multă muncă, ci prin aceeași muncă, dar mai eficient și mai bine valorificată. Unele Fecioare capătă îndrăzneala de a face alegeri curajoase și riscante. Unele vor renunța brusc la anumite aranjamente pe care au funcționat și pot hotărî că nu merg mai departe. De asemenea, pot avea parte de moșteniri sau ajutoare financiare.

Balanțele au destinul în zodia Berbec plin de surprize majore. Au puterea de a fi ferme în raport cu alte persoane, de a spune ce le convine și nu le convine. Unele vor dori să modeleze relația, altele nu mai vor să schimbe nimic. Punctează dacă e bine sau nu ceea ce fac. Sunt atente la cum sunt văzute și apreciate. Sunt destul de multe momente delicate, semn că Balanțele au multe ocazii să hotărască dacă merg sau nu alături de alte persoane.

Scorpionii au activată zona muncii, o muncă dedicată. Nu e vorba de bani, ci de a face treaba pentru care se trezesc de dimineață. Sunt curajoși și avangardiști. Pot inova în munca pe care o fac sau noutatea e că se apucă de o anumită muncă.

Destinul în zodia Berbec pentru Săgetători: perioadă de reinventare

Săgetătorii au destinul în zodia Berbec plin de reinventare. Mulți nativi de foc vor face schimbări de 180 de grade în sensul reîntineririi. Pur și simplu, se revigorează. Găsesc noi proiecte, noi obiective, ceva interesant și incitant.

Capricornii au un destin care aduce multă energie și implicare în problemele de casă și cămin. Acum nu fac decât să descarce niște lecții însușite. Înțeleg că lucrurile în jurul lor se schimbă. Dacă nu țin pasul, sunt lăsați în urmă.

Vărsătorii au parte de proiecte, idei care pot fi puse în practică. Unii studiază și acumulează cunoștințe folosite în mod creativ. Ei vin și inovează mereu. Vin cu tot felul de invenții care sunt foarte bine primite. Sunt câteva momente când riscă să rupă ritmul, să fie dezamăgiți că lucrurile nu merg cu viteza pe care și-o doresc.

Peștii sunt motivați să câștige bani prin munca lor. Își folosesc din plin atuurile profesionale. Își șlefuiesc abilitățile, consumă multă energie pentru a se perfecționa, pentru a fi din ce în ce mai buni. Pot spulbera orice fel de piedică. Au o bună conectare cu viața, cu Dumnezeu.

Pentru alte previziuni realizate de Camelia Pătrășcanu, intră pe pagina de YouTube ASTROFANATIK.

 

ADVERTISEMENT
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost...
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost surprinsă în tribune la Turcia - Portugalia
Europa are un nou motor economic. Turiștii americani au declanșat „boala plajei“ –...
Europa are un nou motor economic. Turiștii americani au declanșat „boala plajei“ – analiză WSJ
Cum l-a batjocorit Dana Budeanu pe Ciprian Marica, după ce a văzut cum...
Cum l-a batjocorit Dana Budeanu pe Ciprian Marica, după ce a văzut cum a apărut îmbrăcat la PRO TV, in timpul meciului România-Ucraina: “Bun de circ”
Filmul accidentului din Maramureş, în care un tânăr de 24 de ani şi-a...
Filmul accidentului din Maramureş, în care un tânăr de 24 de ani şi-a pierdut viaţa. Impactul cumplit a trezit localnicii din somn
Milionarul care şi-a dus soţia şi amanta în acelaşi loc! Cum a evitat,...
Milionarul care şi-a dus soţia şi amanta în acelaşi loc! Cum a evitat, la limită, o confruntare teribilă între cele două femei
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată...
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată impecabil după 3 nașteri! FOTO
Anunț pentru pensionarii care NU AU PRIMIT decizia de recalculare a pensiei prin...
Anunț pentru pensionarii care NU AU PRIMIT decizia de recalculare a pensiei prin poștă. Ce au de făcut
Ilona Brezoianu s-a căsătorit cu iubitul ei! Primele IMAGINI de la eveniment
Ilona Brezoianu s-a căsătorit cu iubitul ei! Primele IMAGINI de la eveniment
Zodiile care au o vară de vis. Dau de mulți bani și aventuri
Zodiile care au o vară de vis. Dau de mulți bani și aventuri
Dana Nălbaru a făcut anunțul despre relaţia cu Dragoș Bucur și familia ei....
Dana Nălbaru a făcut anunțul despre relaţia cu Dragoș Bucur și familia ei. Cum au reacționat fanii de pe rețele
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au...
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au câte trei puncte. Ultima etapă va fi decisivă
Actorul român care nu s-a căsătorit niciodată. A jucat într-un film celebru, dar...
Actorul român care nu s-a căsătorit niciodată. A jucat într-un film celebru, dar a avut parte de o moarte cumplită