News

Mesajul emoţionant al MAI după arestarea ucigaşului poliţistului din Timiş. Ce au făcut luptătorii SIAS

05.06.2019 | 16:01
Mesajul emotionant al MAI dupa arestarea ucigasului politistului din Timis Ce au facut luptatorii SIAS

Mesaj emoţionant al Ministerului Afacerilor Interne postat pe o rețea de socializare după arestarea ucigaşului poliţistului din Timiş. Astfel, pe pagina oficială de facebook a apărut o scurtă istorisire a întâmplărilor petrecute la scrut timp după ce criminalul a ajuns în arest. Conform celor relatate, cei 15 luptători SIAS s-au strâns în jurul comandantului și au hotărât să meargă acasă la fostul lor coleg, Cristian Amariei.

Mesajul emoţionant al MAI după arestarea ucigaşului poliţistului din Timiş

Lunetistul grupului a transmis că se duce mai întâi într-o piață din Timișoara pentru a cumpăra flori. Ajuns acolo acesta a fost întrebat dacă au reușit să-l prindă pe ucigaș. După un scurt dialog, luptătorul SIAS a cerut vânzătorului 50 de flori albe. În timp ce negustorul pregătea buchetul, rând pe rând cei din piață veneau către polițist și îl felicitau pe acesta, dar, în același timp își prezentau și condoleanțele pentru colegul lor.

Cu ochii în lacrimi, acesta a primit 100 de flori, atât de la florăria de la care s-a oprit să cumpere, cât și de la cea aflată vis-a-vis. Când a întrebat cât costă, răspunsul a fost unul clar. „Să fiți sănătoși! Măcar atât să facem și noi”. „Pe drumul de întoarcere către București, luptătorii de la trupele SIAS ne-au sunat și ne-au rugat să transmitem următorul mesaj: “MULȚUMIM PENTRU FLORI, TIMIȘOARA! CU RESPECT!”, s-a mai scris în mesajul postat pe pagina MAI.

Criminalul a fost prins după două zile

De remarcat că Marcel Lepa, cel care l-a ucis pe polițistul Cristian Amariei a fost prins după două zile de căutări. Acesta a fost găsit de polițiști în localitatea Remetea și va ajunge acum în fața instanței sub acuzația de omor din culpă. Totul s-a întâmplat după ce în urma unor filtre realizate de polițiști, criminalul nu a oprit la semnalele oamenilor legii și a tras mai multe focuri de armă omorându-l pe Amariei și rănindu-l pe colegul său, cu care era pe teren.

Polițiștii au găsit asupra lui Lepa și arma cu care l-a împușcat pe polițist. Interlopul a fost capturat fără să fie nevoie de focuri de armă, acesta fiind rănit, cel mai probabil în urma schimbului de focuri de duminică noaptea.