Life

Mesajul Grațielei, soția lui Costel Corduneanu, după înmormântarea liderului interlop! Cuvintele ei sunt tulburătoare

Grațiela, soția lui Costel Corduneanu, a avut un mesaj sfâșietor după înmormântarea controversatului personaj care i-a fost soț.
20.04.2024 | 20:48
Mesajul Gratielei sotia lui Costel Corduneanu dupa inmormantarea liderului interlop Cuvintele ei sunt tulburatoare
Ce spune Grațiela, soția lui Costel Corduneanu, după înmormântarea lui / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cunoscut atât pentru performanțele sportive, cât și pentru faptul că ar fi condus un grup criminal organizat, Costel Corduneanu a fost înmormântat, iar Grațiela, soția lui, a transmis un mesaj tulburător.

Ce spune Grațiela, soția lui Costel Corduneanu, după înmormântarea lui

Vineri, 19 aprilie, Costel Corduneanu a fost condus pe ultimul drum, iar lipită de sicriu a fost Grațiela, soția lui. Însoțit de sute de oameni în cimitirul din Iași, Costel Corduneanu a avut sicriul închis, la cererea expresă a familiei lui.

ADVERTISEMENT

De altfel, la înmormântare, Grațiela le-a cerut celor care filmau momentele de durere să oprească telefoanele și să îi respecte durerea. Lucru care, evident, s-a și întâmplat, ea fiind respectată de majoritatea celor care au mers la înmormântarea fostului luptător.

După înmormântarea controversatului personaj din Iași, femeia a transmis un mesaj sfâșietor, unul care spune totul despre iubirea pe care i-o purta. Și pe care, și acum, i-o poartă bărbatului pe care l-a condus pe ultimul drum.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă s-au căsătorit acum mai puțin de un an, între cei doi era o relație cât se poate de serioasă. Se iubeau de 16 ani și aveau împreună trei copii. Ea, cu 20 de ani mai tânără decât Costel Corduneanu, l-a iubit pe fostul olimpic al României, convertit în interlop, mai mult decât orice.

„Doresc să mulțumesc tuturor celor care ați fost alături de mine și familia mea, în cele mai grele momente din viața noastră prin prezență, mesaje și gânduri de mângâiere.

ADVERTISEMENT

Prezența voastră numeroasă pe parcursul acestor zile la priveghi și înmormântare ne-au arătat cât de iubit și apreciat a fost legenda și eroul nostru (…) Dumnezeu să aibă grijă de voi”, a transmis, după înmormântare, soția lui Costel Corduneanu, conform Cancan.

Costel Corduneanu a murit din cauza unor probleme cardiace

Costel Corduneanu a murit, la doar 54 de ani, din cauza unor probleme cardiace. El a ajuns, în urmă cu câteva săptămâni la un spital din Tîrgu Mureș pentru o intervenție chirurgicală deosebit de complicată. Chiar dacă intervenția a reușit, problemele pe care le avea au făcut ca recuperarea lui să fie foarte dificilă.

ADVERTISEMENT

De altfel, pare-se, Costel Corduneanu avea nevoie urgentă de un transplant de cord. Din păcate pentru el, nu a fost găsit un donator compatibil în timp util, iar el s-a stins din viață, în spital, pe 15 aprilie 2024. Avea inima prea slăbită pentru a mai putea supraviețui.

Înmormântarea lui a fost una cât se poate de opulentă. Unele surse notează că doar sicriul a costat peste 20.000 de euro. Priveghiul a avut loc la un local de lux din Iași, iar Poliția a fost în alertă în toată această perioadă. La Iași s-au strâns sute de oameni, din toate colțurile țării, pentru a-și arăta respectul pentru cel considerat lider al unei grupări deosebit de periculoase din Moldova.

ADVERTISEMENT