Life

Un cunoscut interlop s-a prezentat la priveghiul lui Costel Corduneanu cu o coroană de 3 metri. Ce mesaj a vrut să transmită

Faimosul interlop vasluian Moșailov a fost prezent la priveghiul lui Costel Corduneanu alături de cea mai mare coroană funerară făcută vreodată în România.
19.04.2024 | 17:24
Un cunoscut interlop sa prezentat la priveghiul lui Costel Corduneanu cu o coroana de 3 metri Ce mesaj a vrut sa transmita
Un cunoscut interlop s-a prezentat la priveghiul lui Costel Corduneanu cu o coroană de 3 metri. Ce mesaj a vrut să transmită
ADVERTISEMENT

Coroana adusă de Ionuț Moșailov la priveghiul lui Costel Corduneanu va intra cu siguranță în cartea recordurilor. Asta, după ce în ultima seară de priveghi, Moșailov a adus o coroană de peste 3 metri înălțime, bătută cu 500 de cale albe și roșii, dar și cu 200 de trandafiri.

Interlopul Moșailov a venit la priveghiul lui Corduneanu cu o coroană de 3 metri

Interlopul vasluian a vrut să-și arate astfel atașamentul față de familia Corduneanu. Conform Vremeanouă.ro, Moșailov a comandat această coroană drept un ultim omagiu adus lui Costel Corduneanu. În mijlocul coroanei, potrivit sursei citate, în mijlocul coroanei a fost poziționat un portret al lui Costel Corduneanu, iar deasupra, flancat de trandafiri, portretul lui Ștefan cel Mare.

ADVERTISEMENT

O simbolistică evidentă și un semn de respect față de cel care era supranumit Stăpânul Moldovei. Priveghiul lui Costel Corduneanu a durat trei zile, timp în care la căpătâiul Stăpânului Moldovei au trecut mii de oameni care și-au luat la revedere de la fostul cap al lumii interlope din Moldova.

Așa cum ar fi tradiția, la această înmormântare au fost prezenți și cei mai importanți maneliști din țară, printre care Tzancă Uraganu, Cristi Nucă și Costel Biju, însă a lipsit Florin Salam. Cu toate acestea Regele Manelelor a absentat, iar motivul a fost explicat tocmai de cel mai important absent al serii.

ADVERTISEMENT

”Îmi cer scuze că nu am putut și poate nu o să ajung nici mâine, pentru că am nunțile, 3-4 pe zi, știți că au fost probleme cu cei care au semnat”, a explicat manelistul. Așadar, Florin Salam nu a ajuns la priveghi pentru că avea programate nunți și nu a dorit să încalce contractele pentru a nu avea probleme legale.

Florin Salam a ratat priveghiul lui Costel Corduneanu

Cu toate acestea, Florin Salam le-a dat asigurări tuturor că-l respectă enorm pe Costel Corduneanu, dar și pe cei din familia Corduneanu. ”Am fost la poliţie, nu mai am cum să încurc nicio nuntă, nu-mi mai doresc să supăr pe nimeni și să am probleme.

ADVERTISEMENT

Înţelegeți-mă, vă rog, frații mei! Sunt la durerea voastră, vă iubesc, vă respect, Dumnezeu să-l ierte pe Costel Corduneanu. El ne-a ajutat, spun sărut mana şi în momentul ăsta. Sunt emoţionat şi agitat”, a transmis Regele Manelelor.

Costel Corduneanu a fost îngropat într-un sicriu în valoare de peste 20.000 de lei, cu o lungime de 2,15 metri și o lățime de 80 de centimetri. Cel puțin asta arată informațiile care au circulat pe internet în această perioadă. Un ultim gest pe care familia a decis să-l facă pentru cel care a fost liderul lumii interlope.

ADVERTISEMENT

Trebuie menționat Stăpânul Moldovei va fi înmormântat cu onoruri militare. ”Viața lui a avut două părți. Una bună, care a fost legată de un sport de performanță și de reprezentarea României. A fost în uniformă și a depus un jurământ vizavi de România. A fost și partea a doua, când a pus punct și a intrat într-o altă lume, acolo unde găsim schimburi de bani, droguri și persoane”, a declarat generalul Cristian Barbu.

ADVERTISEMENT
Tags: