Life

Mesajul incredibil transmis de Celentano în episodul special de Crăciun din Las Fierbinți. Ce a spus la adresa tuturor românilor

Adrian Văncică, actorul care îl interpretează pe Celentano în serialul-fenomen Las Fierbinți de la PRO TV, a avut un mesaj genial pentru români, de Crăciun.
26.12.2023 | 12:42
Mesajul incredibil transmis de Celentano in episodul special de Craciun din Las Fierbinti Ce a spus la adresa tuturor romanilor
Celentano a transmis un mesaj genial pentru toți românii/ sursa foto: captură PRO TV
ADVERTISEMENT

Serialul Las Fierbinți a avut o ediție specială de Crăciun! Celentano, personajul interpretat de actorul Adrian Văncică, a ținut un discurs emoționant pentru toți românii. El s-a săturat de oamenii de la noi din țară care se compară cu străinii și le-a transmis că trebuie să aibă mai multă încredere ei.

Celentano, mesaj transmis în episodul special de Crăciun din Las Fierbinți

De-a lungul timpului, personajul Celentano și-a obișnuit fanii cu discursurile sale pline de sinceritate și umor. Zilele trecute, în ediția specială de Crăciun 2023 din Las Fierbinți, acesta a purtat o discuție cu o jurnalistă, căreia i-a dezvăluit secretul unei vieți împlinite și fericite.

ADVERTISEMENT

„Știi cum trebuie trăită viața. Viața trebuie trăită cu toată încrederea. Ca să vă dau un exemplu, ca o femeie grasă care se îmbracă mulat. Bă, bă! P-aia o doare în paișpe de ce zice lumea, își vede de drum și atât. Așa trebuie să facem și noi. Și mai lasă-mă cu străinii ăștia, că-s niște figuranți”, a conchis Celentano.

Celentano nu i-a uitat nici pe români, cărora le-a sugerat să nu se mai compare niciodată cu străinii. Actorul celebru a precizat că românii sunt pricepuți la toate, dar de multe ori, aceștia preferă să stea în umbră.

ADVERTISEMENT

Ce le-a spus românilor

„Hai să nu ne mai comparăm cu străinii. De ce să ne comparăm cu cineva. Sfatul meu este să ne comparăm tot cu noi, cu un an. Uită-te așa un pic în urmă. Dacă acum, față de anul trecut, ți-e un pic mai bine, ai o mâncare bună pe masă, ai mai mulți prieteni, te-ai împăcat cu ăla, te-ai pupat cu celălalt, ai o viață mai senină – suntem mai câștigați. Ăsta e secretul.

Oriunde mergem în lume, ne pricepem la toate. ADN-ul românului este o shaorma cu de toate. Ce să mai. Când mergeți acum la București, căutați-l pe primul ministru și transmiteți-i mesaj din partea mea că sunt de partea lui, sunt în armata lui, să mă ia acolo. Știi de ce? L-am auzit la radio că a zis: „România în fața sărăciei o să ripostăm cu tărie”. Păi eu asta fac de ani de zile, domnișoară, pe cuvântul meu”, a mai spus Celentano.

ADVERTISEMENT

Cine este soția actorului Adrian Văncică

Puțini știu că Celentano din Las Fierbinți este căsătorit de câțiva ani buni cu Elena și au împreună două fetițe, care au putut fi văzute într-unul din episoadele serialului difuzat de PRO TV, Las Fierbinți. Partenera lui de viață este supervizor de scenarii, dar și actriță, apărând alături de soț în câteva pelicule.

„Cu Elena am lucrat la mai multe proiecte. Acum doi ani, am colaborat la filmul «Scurtcircuit», unde ea a fost secretar de platou. De regulă, mă lasă pe mine să vorbesc şi pentru ea. Nu prea îmi place să vorbesc despre meseria ei, pentru că e grea şi eu n-aş face-o – se numeşte supervizor de scenariu.”, spunea actorul.

ADVERTISEMENT

Adrian Văncică mai adăuga faptul că serialul Las Fierbinți i-a schimbat viața. Deși apare de mai bine de 12 ani pe micile ecrane, el spunea că nu se simte însă pregătit să părăsească personajul Celentano.

„Serialul Las Fierbinți mi-a schimbat viața în toate felurile posibile, în așa fel cum nu mă gândeam că mi se va întâmpla vreodată, deși îmi doream asta. Nu am cuvinte să descriu cât de tare, nici cât de greu a fost să fac față schimbării.”, mărturisea Adrian Văncică într-un interviu pentru TV Mania.

ADVERTISEMENT