Fotbal intern

Mesajul lui Nicolae Dică pentru Claudiu Niculescu, noul antrenor de la Dinamo: “Să reziste cât mai mult”

24.09.2018 | 10:24
Mesajul lui Nicolae Dica pentru Claudiu Niculescu noul antrenor de la Dinamo Sa reziste cat mai mult
ADVERTISEMENT

Antrenorul lui FCSB, Nicolae Dică, a avut un mesaj de încurajare pentru Claudiu Niculescu, după ce acesta a fost instalat la FC Dinamo Bucureşti. Deşi au fost rivali în derby-uri de pe vremea când erau jucători la aceste echipe, Dică îl încurajează pe “Clau-gol” şi îşi doreşte ca acesta să aibă un parcurs cât mai lung pe banca tehnică a “câinilor”.

Florin Bratu a fost demis de la formaţia din Ştefan cel Mare la şapte luni după ce fusese adus la echipa ce tocmai avea să înceapă play-out-ul. Cu o strategie care trebuie să readucă echipa între primele şase din clasament în acest sezon, “Mitraliera” nu a reuşit să-şi îndeplinească obiectivul, Dinamo având 10 puncte după 9 etape şi ocupă un ruşinos loc 1o în clasament. Iar Claudiu Niculescu a fost adus la club pentru a redresa situaţia şi a ajunge în play-off.

ADVERTISEMENT

Care este mesajul lui Nicolae Dică pentru Claudiu Niculescu, după venirea la Dinamo

Nicolae Dică şi-a arătat susţinerea pentru omologul său de la FC Dinamo Bucureşti. „Mă bucur pentru el, îl cunosc foarte bine pe Claudiu, ştiu cât iubeşte clubul Dinamo, cât îţi dorea să ajungă la acel club. Sper ca să reuşească să reziste cât mai mult la Dinamo”, a spus Nicolae Dică după ce FCSB a câştigat în Liga 1 Betano, scor 2-0 cu Dunărea Călăraşi.

Mesajul lui Nicolae Dică pentru Claudiu Niculescu. Nicolae Dică în meciul de fotbal dintre FCSB şi Rapid Viena, din cadrul Ligii Europa, desfăşurat pe Arena Naţională din Bucureşti, joi 30 august 2018.
Mesajul lui Nicolae Dică pentru Claudiu Niculescu. Nicolae Dică în meciul de fotbal dintre FCSB şi Rapid Viena

Mesajul pe care Nicolae Dică l-a transmis Claudiu Niculescu a venit imediat după ce fostul atacant de la Dinamo s-a înţeles cu patronul Ionuţ Negoiţă. Prima ciocnire dintre cele două echipe, FCSB şi Dinamo, cu Dică şi Niculescu pe bancă, va avea loc în etapa a doua a returului din campionat, programată la jumătatea lunii noiembrie. În tur, partida dintre cele două mari rivale s-a încheiat la egalitate, scor 3-3.

ADVERTISEMENT