Fotbal intern

Mesajul lui Rednic pentru fani, înainte de meciul cu Dunărea Călărași: “Dinamo are nevoie de voi!” Video

17.10.2018 | 19:15
Mesajul lui Rednic pentru fani inainte de meciul cu Dunarea Calarasi Dinamo are nevoie de voi Video

Mircea Rednic se pregătește de primul meci de la întoarcerea pe banca tehnică a lui Dinamo București. Câinii vor juca acasă cu Dunărea Călărași, iar tehnicianul face apel la fanii dinamoviști să treacă peste problemele din ultima vreme și peste rezultatele foarte slabe din acest sezon și să vină în număr cât mai mare la partida cu trupa antrenată de Dan Alexa pentru a-și susține favoriții.

După ce a fost dat afară de la Al Faisaly, tehnicianul român s-a întors în România și a fost numit în funcția de antrenor la Dinamo București. Trupa din Ștefan cel Mare se află pe locul 12 în Liga 1 Betano după 11 etape disputate din actualul sezon, însă Rednic promite să ducă echipa în play-off, chiar dacă este conștient că nu are la dispoziție un lot valoros. Într-un mesaj postat pe Facebook, Mircea Rednic îndeamnă suflarea dinamovistă să uite de toate problemele de la club și să se întoarcă la stadion.

Mircea Rednic a transmis un mesaj pe Facebook înainte de meciul Dinamo – Dunărea Călărași

“Puteam să vă spun multe. Avem foarte multe cântece frumoase și care mi-au intrat la suflet, dar cel mai reprezentativ pentru mine este. ‘Fie vreme bună, fie vreme rea, câini până la moarte și dincolo de ea.’Dacă ne respectăm și înțelegem aceste cuvinte, veniți aproape de echipă! Cum și eu am lăsat toate ambițiile și orgoliile… sunt din zodia Berbec, câteodată sunt mai berbec decât berbecii, dar acum am înțeles că Dinamo are nevoie de mine, Dinamo are nevoie de voi. Sper să veniți în număr cât mai mare, să fiți alături de echipă”, este mesajul pe care îl transmite Rednic suporterilor dinamoviști.

Dinamo București joacă împotriva celor de la Dunărea Călărași, luni, 22 octombrie, de la ora 21.00, în runda cu numărul 12 din Liga 1 Betano. Meciul se va disputa în Ștefan cel Mare.

VIDEO: Fie vreme buna, fie vreme rea!

VIDEO: Fie vreme buna, fie vreme rea, caini pana la moarte si dincolo de ea! Impreuna pentru Dinamo!FC Dinamo vs Dunarea CalarasiLuni, 22.10.2018 – Ora: 21:00Stadionul Stefan cel Mare

Gepostet von FC DINAMO BUCURESTI am Mittwoch, 17. Oktober 2018