Life

Mesajul neașteptat pe care Anca Țurcașiu l-a primit de la Florin Piersic Jr. în public. Nu i-a păsat că îl vede toată lumea

Florin Piersic Jr. nu a ținut cont că poate vedea oricine și a avut un mesaj neașteptat pentru Anca Țurcașiu. Despre ce e vorba.
23.06.2023 | 12:07
Mesajul neasteptat pe care Anca Turcasiu la primit de la Florin Piersic Jr in public Nu ia pasat ca il vede toata lumea
Ce mesaj a primit Anca Țurcașiu din partea lui Florin Piersic Jr. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Anca Țurcașiu, una dintre cele mai frumoase femei celebre de la noi din țară, a primit un mesaj neașteptat din partea din partea lui Florin Piersic Jr. Totul a pornit de la o imagine publicată de actriță în mediul online.

Florin Piersic Jr, mesaj incredibil pentru Anca Țurcașiu

Anca Țurcașiu se numără printre cele mai frumoase artiste de la noi din țară. Chiar și la vârsta de 52 de ani, vedeta arată incredibil, însă a avut și noroc și a moștenit trăsăturile mamei sale. Actrița este admirată de mulți români și primește zilnic zeci de complimente în mediul online.

ADVERTISEMENT

Pe social media, Anca Țurcașiu ține mereu legătura cu fanii săi. Publică fotografii cu ea, actuale sau de pe vremea când era doar o puștoaică. De asemenea, este locul în care anunță evenimentele importante din viața sa.

Asta s-a întâmplat și recent, când a publicat pe Instagram o fotografie prin care a anunțat că va începe în curând cursurile de Arta conversației și ținuta în societate. Se pot înscrie copiii și adolescenți cu vârste cuprinse între 13 și 18 ani, iar locurile sunt limitate.

ADVERTISEMENT

„Bun găsit, dragilor! Reîncep cursul Arta conversației și ținuta în societate, pentru adolescenți cu vârste cuprinse între 13 și 18 ani. Înscrierile se fac până la sfârșitul săptămânii viitoare! Grăbiți-vă! Locurile limitate!”, a scris Anca Țurcașiu pe Instagram.

Colegii de breaslă cunosc și faptul că actrița are un simț al umorului dezvoltat, astfel că Florin Piersic Jr. atras de scaunul maiestuos pe care stă Anca Țurcașiu în fotografie, i-a transmis un mesaj neașteptat.

ADVERTISEMENT

„Eu am un astfel de tron la toaletă”, a scris Florin Piersic Jr. în secțiunea de comentarii, însă Anca Țurcașiu nu a reacționat în niciun fel. Totuși, fanii artistei nu au trecut cu vederea. „Nu cred!”, i-a răspuns cineva.

Actrița a primit o mulțime de complimente

Alte persoane care au văzut fotografia publicată de Anca Țurcașiu i-au transmis acesteia complimente și au lăudat-o pentru aspectul său fizic. „Tinerețe fără bătrânețe, ești o superbă”, i-a spus o persoană.

ADVERTISEMENT

„Deosebită”, „Ești minunată ca de obicei”, „Frumoasă și fascinantă”, „Ești superbă, Anca”, „Îmi place”, „Superbă”, „Respect pentru tine”, sunt o parte dintre comentariile pe care Anca Țurcașiu le-a primit de la fani.

ADVERTISEMENT