Life

Mesajul sfâșietor transmis de soția lui Răzvan Gorcinski. Unde și când va fi înmormântat artistul: „Se întoarce acasă”

Soția lui Răzvan Gorcinski a transmis încă un mesaj sfâșietor după ce și-a pierdut soțul. Când și unde va fi înmormântat artistul.
03.09.2023 | 15:27
Mesajul sfasietor transmis de sotia lui Razvan Gorcinski Unde si cand va fi inmormantat artistul Se intoarce acasa
Mădălina, soția lui Răzvan Gorcinski, a anunțat când va fi înmormântat artistul. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cu inima sfâșiată de durere, Mădălina, soția lui Răzvan Gorcinski a transmis încă un mesaj după pierderea bărbatului iubit. Și-a dorit să-i anunțe pe toți unde și când va avea loc înmormântarea fostului toboșar de la Proconsul.

Unde și când va fi înmormântat Răzvan Gorcinski. Soția lui a făcut anunțul

Răzvan Gorcinski, fostul toboșar al trupei Proconsul, s-a stins din viața pe 1 septembrie 2023. Fosta lui impresară dezvăluise că artistul s-a simțit foarte rău înainte de un spectacol, pe care a ținut morțiș să-l ducă la bun sfârșit.

ADVERTISEMENT

A doua zi, însă, a fost transportat la spital, deoarece făcuse septicemie. În ciuda eforturilor medicilor și a tratamentului primit, organismul artistului a cedat, iar acesta a murit la numai 42 de ani.

Soția lui, Mădălina, este sfâșiată de durere și încă nu și-a revenit din șoc. Este nevoită, totuși, să se ocupe de toate procedurile, iar la două zile de când l-a pierdut pe bărbatul iubit a transmis un mesaj sfâșietor pe rețelele sociale.

ADVERTISEMENT

Răzvan Gorcinski, care a fost internat la Spitalul din Suceava, „se întoarce acasă” și va fi condus pe ultimul drum marți, 5 septembrie 2023. El va fi îngropat la Cimitirul Ghencea 2 din Capitală, acolo unde cei care l-au îndrăgit îi pot aduce un ultim omagiu.

„Se întoarce Gorcinski Răzvan acasă! Pentru toți cei care vor sa își ia rămas bun de la iubitul meu soț, ne veți găsi la capela Cimitirului Ghencea Civil începând de mâine, duminică, ora 12. Înmormântarea va avea loc în data de 05.09.2023, marți, ora 13:00 la Cimitirul Ghencea 2”, este mesajul sfâșietor transmis de soția lui Răzvan Gorcinski pe Facebook. 

ADVERTISEMENT

Mădălina nu a putut accepta moartea artistului

La scurt timp după moartea lui Răzvan Gorcinski, Mădălina a scris, tot în mediul online, câteva rânduri emoționante. A dezvăluit care este ultimul mesaj primit de la soțul ei, o declarație de dragoste pe care nu și-o poate scoate din minte.

„Iubirea mea, soțul meu minunat…ultimul tău mesaj: „Te iubesc enorm”, îmi dă lumea peste cap! Și mai aveam atâtea să ne spunem!.. Atâta suferință ai lăsat în urma ta…atât chin pentru mine, pentru familia ta, colegi, prieteni, toată lumea te iubește!

ADVERTISEMENT

Îmi pare atât de rău, atât de rău…casa e atât de goală fără tine. O sa fii în sufletul meu pentru totdeauna! Iubire ca a noastră nu va mai exista vreodată! Te iubesc… chiar dacă moartea a reușit sa ne despartă! Drum lin în ceruri, cântă pentru îngeri și povestește-le despre viata noastră frumoasă și fericită!”, a transmis Mădălina după moartea lui Răzvan Gorcinski.

ADVERTISEMENT