Life

A murit Răzvan Gorcinski, fostul toboșar de la Proconsul. Prima reacție a lui Bodo

Răzvan Gorcinski, fostul toboșar al trupei Proconsul a murit în spital, în urma unei septicemii. Anunțul a fost confirmat de foștii colegi.
01.09.2023 | 16:27
A murit Razvan Gorcinski fostul tobosar de la Proconsul Prima reactie a lui Bodo
A murit Răzvan Gorcinski, fostul toboșar al trupei Proconsul. Sursa foto: Facebook/ montaj Fanatik
ADVERTISEMENT
01-09-2023
13:24

Prima reacție a lui Bodo de la Proconsul

Îmi e greu să dau declarații acum. Vă dați seama că este un moment foarte greu pentru mine și pentru noi toți. Noi am făcut tot ce ne-a stat în putere să îl salvăm, dar nu s-a putut. Am făcut tot ce se poate, dar din păcate, Răzvan ne-a părăsit.

Și noi și familia am aflat că are septicemie duminică. Atunci s-a aflat de problema asta. Din păcate nu s-a mai putut face nimic. Nu știu când va avea loc înmormântarea. Cel mai probabil săptămâna viitoare, dar acestea sunt detalii pe care le va stabili familia lui Răzvan. Este un moment foarte dificil și dureros pentru noi. Mai mult de atât nu pot să spun în acest momente”, a spus, în exclusivitate pentru FANATIK, Bodo de la Proconsul.

Răzvan Gorcinski, fostul toboșar al trupei Proconsul, a încetat din viață. Artistul era internat în spital și s-a luptat până în ultima clipă cu o infecție severă. Foștii lui colegi au confirmat anunțul trist.

A murit Răzvan Gorcinski, fostul toboșar al trupei Proconsul

Răzvan Gorcinski s-a făcut cunoscut pentru talentul lui deosebit și energia pe care o emana de fiecare dată atunci când era pe scenă. Artistul s-a luptat cu o infecție severă și de câteva zile era internat în spital și ținut sub tratament.

ADVERTISEMENT

Acesta nu a dat roade, iar organismul fostului toboșar al trupei Proconsul, în vârstă de numai 42 de ani, a cedat. Anunțul trist a fost confirmat  de prietenii și foștii lui colegi de formație, care nu-și pot reveni din șoc.

„Din păcate, Răzvan, prietenul si fratele nostru, nu mai este printre noi. Din fericire, e într-un loc mai bun, unde se poate odihni după anii de călătorii si miile de concerte. Dumnezeu să te odihnească Răzvan, să mângâie și să întărească familia!”, este mesajul publicat de Proconsul în mediul online.

ADVERTISEMENT

Ce spune în urmă cu o zi o apropiată a artistului

Deunăzi, Florența Marin, o apropiată a artistului care acum a decedat în spital dezvăluia că acesta se luptă cu o septicemie. Femeia îi ruga pe toți cei care citesc mesajul să se roage pentru Răzvan Gorcinski și spera că o minune îl va putea salva.

„Răzvan nu este doar un nume în lumea muzicii, ci și un prieten drag și un coleg de neuitat. A lăsat amprenta sa muzicală în trupe de legenda care au creat povesti precum PACT by Leo Iorga & Adrian Ordean.

ADVERTISEMENT

A împărtășit pasiunea sa pentru ritmuri alături de Proconsul și mai recent, Kempes, dar si la Morandi si Antract, iar acum se află la răscrucea unei bătălii vitale. (…) Răzvan, în aceste momente dificile, vrem să știi că nu ești singur.

Ești înconjurat de noi toti, care îți apreciem talentul, bunătatea și pasiunea pentru muzică. Să știi că fiecare gând și rugăciune trimisă către tine poartă cu sine energia noastră de vindecare și putere”, spunea apropiata lui Răzvan Gorcinski.

ADVERTISEMENT

Din păcate, în ciuda tuturor gândurilor bune care s-au îndreptat către fostul membru al trupei Proconsul, pentru el nu s-a mai putut face nimic. În urmă, a lăsat o soție îndurerată care nu mai poate decât să-și plângă durerea.

ADVERTISEMENT
Tags: