News

Mesajul SRI de 1 Aprilie! Accesoriu obligatoriu pentru ”băieții cu ochi albaștri”, de Ziua Păcălelilor

01.04.2019 | 10:11
Mesajul SRI de 1 Aprilie Accesoriu obligatoriu pentru baietii cu ochi albastri de Ziua Pacalelilor

Ziua Păcălelii a venit cu un mesaj și de la Serviciul Român de Informații. Aceștia au postat pe contul de socializare al instituției câteva cuvinte care au stârnit amuzamentul internauților. Desigur că reacțiile nu au întârziat să apară, așa că hazul de nacaz al românilor a însoțit și de data aceasta o postare a SRI. „Doar azi, SRI, nu mai ascultă ce vorbim…de teamă să nu fie păcăliți”, sunt doar câteva dintre mesajele postate de internauți.

SRI, mesaj de 1 Aprilie!

Serviciul Român de Informații a adus încă o dată o urare pentru ziua sărbătorită de românii din toată țara. De data aceasta, SRI a marcat ziua de 1 aprilie cu câteva cuvinte care i-au făcut pe urmăritorii paginii instituției să râdă pe săturate.  „N-aș fi zis că băieții ăștia au simțul umorului…” „Ușor cu ambasadele străine….o să rămaneți cu ochii-n soare…”, au fost alte reacții venite din partea internauților.

„Mulțumim Ambasadei Suediei la București pentru cel mai nou accesoriu obligatoriu din codul nostru vestimentar”, a fost mesajul scris atât în limba suedeză, cât și în limba engleză, care a fost însoțit de o fotografie cu o pereche de lentile de contact albastre.  De asemenea, postarea fost acompaniată de o replică a mesajului publicat de către Ambasada Suediei la București pe 26 martie, în ziua celebrăriii Serviciului Român de Informații. „Către «Băieţii blonzi cu ochi albaştri» de la: Băieţii blonzi cu ochi albaştri. La mulţi ani!“

Serviciul Român de Iformație, mesaj de 1 aprilie
Serviciul Român de Iformații, mesaj de 1 aprilie. Cum i-a surprins și de data asta pe români?

Mesaje amuzante de la SRI

„Pe rețelele sociale oricine poate fi oricine”, avertizează SRI.  “Și noi stingem lumina, dar nu plecăm acasă” „Şi în 2019 să auzim de bine”, au fost doar câteva din mesajele celor de la Serviciul Român de Informații care au primit mii de like-uri și extrem de multe shar-uri și comentarii.

Tags: