Sport

Messi apare într-un nou documentar alături de familia sa: “Unele lucruri sunt mai importante decât fotbalul”

Messi pregătește un documentar alături de familia sa. Vedeta Argentinei discută în material despre viața sa de familie și cum își setează prioritățile de când a devenit tată.
13.12.2023 | 08:40
Messi apare intrun nou documentar alaturi de familia sa Unele lucruri sunt mai importante decat fotbalul
Messi pregateste un nou documentar alaturi de familia sa
ADVERTISEMENT

Au apărut primele imagini ale documentarului „Messi Meets America” de pe Apple TV. Producția explorează viața zilnică a lui Leo Messi în Miami, oferind detalii inedite despre momentele sale în familie alături de soția sa Antonela Roccuzzo și cei trei copii, Thiago, Mateo și Ciro.

Messi apare într-un nou documentar

Documentarul surprinde o altă latură a vieții de zi cu zi a lui Messi, în afara terenului de fotbal, arătându-l pe maestrul mingii într-o ipostază mai intimă, pregătind masa pentru familie și reflectând asupra rolului său de tată. Documentarul prezintă detalii inedite legate de viața de familie a argentinianului.

ADVERTISEMENT

“De mic iubeam să joc fotbal, iar asta a fost mereu prioritar până la venirea primului meu copil. Automat, totul se schimbă, iar alte lucruri devin mai importante decât fotbalul”, a declarat Lionel Messi.

A fost evidențiată importanța rutinei zilnice pentru Messi, care se axează pe nevoile și activitățile copiilor săi. În cadrul interviului, Messi a mărturisit că încearcă să petreacă cât mai mult timp posibil alături de copii, în ciuda absențelor provocate de călătorii și meciuri.

ADVERTISEMENT

El a subliniat că, deși continuă să acorde aceeași importanță fotbalului, acum trăiește într-un mod diferit momentele dificile și eforturile depuse. În ciuda schimbării campionatului, Messi a reușit să își treacă în cont al 8-lea Balon de Aur.

Producția se va axa pe viața de familie a lui Messi

Alături de Argentina, Leo Messi a strălucit ca fiind cel mai bun jucător al Campionatului Mondial și a reușit să adauge în palmares singurul trofeu care îi lipsea în carieră: Cupa Mondială. Performanța sa spectaculoasă în cadrul turneului final l-a consacrat ca și câștigător al unui nou premiu “Balonul de Aur”.

ADVERTISEMENT

Trofeul “Balonul de Aur” are dimensiuni de 31 de centimetri și o greutate de 7,2 kilograme. Acesta este fabricat utilizând două plăci de alamă modelate pentru a lua forma unei mingi de fotbal. Opera de artă pe care Messi a primit-o este evaluată la 3.000 de euro.

Documentarul explorează și perspectivele viitorului fotbalistic al celor doi fii mai mari ai lui Messi, Thiago și Mateo, care deja se antrenează la academia Inter Miami. Cu toate acestea, Messi a exprimat îngrijorări cu privire la povara de a fi “fiii lui Messi” și la comparațiile constante.

ADVERTISEMENT

El a menționat: “Tratez cu bucurie și înfrângeri, le ofer libertatea de a fi fericiți, fie că joacă fotbal sau aleg altceva”. Documentarul promite să ofere o privire unică în viața privată a unei legende a fotbalului și să aducă în prim-plan latura sa de tată devotat și preocupat de viitorul copiilor săi în lumea fotbalului.

ADVERTISEMENT