Life

Metoda de înșelăciune cu care pot fi păcăliți proprietarii de apartamente. Pierd foarte mulți bani fără să-și dea seama

Metoda de înșelăciune cu care pot fi păcăliți proprietarii de apartamente. Aceștia pot pierde sume mari de bani fără să știe.
08.11.2023 | 11:16
Metoda de inselaciune cu care pot fi pacaliti proprietarii de apartamente Pierd foarte multi bani fara sasi dea seama
Cum pot fi păcăliți proprietarii de apartamente. Sursa foto: Freepik/pressfoto
ADVERTISEMENT

Metoda de înșelăciune cu care pot fi păcăliți proprietarii de apartamente. O femeie din Marea Britanie a făcut o descoperire neașteptată după ce și-a închiriat locuința.

Metoda de înșelăciune cu care proprietarii de apartamente pot fi păcăliți. Ce a pățit o femeie după ce și-a închiriat locuința

O femeie care deține un apartament în Londra a făcut o descoperire care a șocat-o. Fiona Wylie a cumpărat casa din estul orașului în 2004. În 2019, a fost nevoită să se mute în Scoția, pentru a avea grijă de mama ei.

ADVERTISEMENT

Astfel, femeia a luat hotărârea de a-și închiria apartamentul din Londra. Suma pe care a cerut-o a fost de 2.500 de euro pe lună. În final, Fiona a găsit un chiriaș pentru locuința sa.

Deși încasa lunar suma pe care a cerut-o, femeia nu știa ce face chiriașul. La un moment dat, o fostă vecină a contactat-o și a întrebat-o de ce oamenii vin și pleacă din apartamentul său.

ADVERTISEMENT

Fiona a descoperit, apoi, pe Airbnb, o reclamă cu imagini din locuința ei. Aceasta a aflat, șocată, că cel care era chiriașul apartamentului îl închiria, de fapt, altor persoane, pentru sume mult mai mari.

Locuința se închiria cu 320 de euro pe noapte sau cu 8.000 de euro pe lună. După ce a aflat acest lucru, femeia i-a trimis chiriașului un ordin de evacuare, însă nici așa nu l-a convins să plece. În final, a apelat la ajutorul instanței.

ADVERTISEMENT

“Mi-a închiriat apartamentul cu 320 de euro pe noapte sau 8 mii de euro pe lună. A câștigat mult mai mult din proprietate decât mine. I-am trimis un aviz de evacuare, dar a fost nevoie de intervenția instanței pentru a-l face să plece”, a povestit Fiona, potrivit stiridiaspora.ro.

Femeia din Marea Britanie a ținut să precizeze că fostul ei chiriaș “este un geniu al înșelătoriei. Închiriază care ai căror proprietar sunt departe de oraș, așa că sigur va scăpa”.

ADVERTISEMENT

Potrivit unui purtător de cuvânt al Asociației Naționale a Proprietarilor Rezidențiali, cazul Fionei nu este unul izolat. Au mai fost cazuri în care chiriașii au subînchiriat o locuință fără ca proprietarul să știe, conform Daily Mail.

ADVERTISEMENT