Fotbal intern

Meza Colli a părăsit Universitatea Craiova! Unde s-a transferat paraguayanul

23.07.2019 | 13:42
Meza Colli a parasit Universitatea Craiova Unde sa transferat paraguayanul

Venit fix în urmă cu un an la Universiatatea Craiova cu mare tam-tam,  Cesar Meza Colli nu s-a acomodat în Oltenia, având probleme cu accidentările dar și cu viața extrasportivă. Oltenii au dat aproape 150.000 de euro pe el iar acum s-a întors la echipa de la care venise.

Meza Colli a părăsit Universitatea Craiova !

Adus din Azerbaijan anul trecut, paraguayanul era pariul oltenilor cu care sperau să dea lovitura. Din păcate nu talentul sau calitatea în joc i-au adus plecarea lui Meza Colli, ci accidentările și viața extrasportivă. Acesta s-a întors în cele din urmă la echipa de unde a fost transferat de olteni, la Keshla în prima ligă din Azerbaijan. Simțind că nu va mai prinde prima echipă a Craiovei, Meza Colli a căutat o variantă bună pentru el, unde să joace.

Keshla, fosta sa echipă l-a răscumpărat pe paraguayan pe dublul sumei pentru care îl vânduseră, adică pe 300.000 de euro. În prima sa experiență în Azerbaijan, mijlocașul reușise să marcheze de 5 ori și să ofere 10 pase decisive în 55 de meciuri.

Meza Colli a părăsit Universitatea Craiova! Unde s-a transferat paraguayanul
Meza Colli a părăsit Universitatea Craiova! Unde s-a transferat paraguayanul

Ce a făcut Meza Colli pentru Craiova

Adus ca o mare speranță în Oltenia, Meza Colli nu a reușit să se impună, iar cifrele sale demonstrează acest lucru. Din vara lui 2018 de când a semnat cu Universitatea Craiova, mijlocașul a strâns 17 meciuri în care nu a înscris niciodată, dar a oferit două pase decisive. Cariera sa la Craiova a fost umbrită și de multe accidentări care l-au ținut departe de teren, dar și de episoade mai puțin plăcute în care acesta a fost implic din cauza vieții sale extrasportive.

Astfel, Meza Colli se întoarce în Azerbaijan la Keshla fără să fi atins potențialul său maxim în Oltenia. Mijlocașul este în continuare accidentat, însă va reveni destul de repede pe teren pentru a redebuta la Keshla.

  • 300.000 de euro este cota actuală a lui Meza Colli, conform Transfermarkt