Life

”Mi-a sărit inima din piept”. Ce a descoperit o mamă în pătuțul bebelușului ei cu ajutorul camerelor de supraveghere

Ce a putut să vadă o proaspătă mămică pe ecranul care monitoriza camera bebelușului ei. Femeia nu și-a imaginat nicio secundă că va avea parte de asemenea scene
06.01.2024 | 22:26
Mia sarit inima din piept Ce a descoperit o mama in patutul bebelusului ei cu ajutorul camerelor de supraveghere
O mămică a avut parte de șocul ei după ce s-a uitat pe imaginile surprinse pe camera de supraveghere. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

O proaspătă mămică a avut parte de șocul vieții ei. În timp ce credea că bebelușul ei se odihnește liniștit și singur în pătuțul din camera ei, a avut parte de o adevărată surpriză. Femeii nu i-a venit să creadă ce a văzut în imaginile surprinse de camera de supraveghere.

Lisa Miller s-a temut de la început de relația dintre bebeluș și pisicile ei

Lisa Miller, o tânără mămică de peste Ocean a ales să povestească lumii întregi întâmplarea de care a avut parte. Este foarte bine cunoscut că nu este deloc ușor să fii mamă doar că, uneori, acest statut vine la pachet cu multe provocări.

ADVERTISEMENT

Înainte de a aduce pe lume pe fiica ei, Lisa a fost o mare iubitoare de animale. În special, aceasta adora pisicile și a decis, la un moment dat, să adopte una de la un adăpost. A fost destul de sceptică, având în vedere că mai avea acasă alte feline.

La început, Lisa Miller nu se aștepta ca pisica să se integreze în familie. Însă, nu mică i-a fost surprinderea când a văzut că pisica s-a acomodat extrem de repede cu celelalte feline, dar și cu soțul ei.

ADVERTISEMENT

Nu a trecut mult timp după ce Lisa a adoptat-o pe Lily, că a aflat că este însărcinată. În acel moment nu a putut să nu se gândească cum se vor comporta pisicile cu fetița ei. Deși i-a trecut acest gând instant prin minte, niciodată nu și-a imaginat că va asista la unele imagini uimitoare.

Mămica nu s-a așteptat nicio secundă să vadă astfel de imagini

Pisicile nu s-au despărțit nicio secundă de Lisa pe întreaga perioadă a sarcinii. Animalele i-au fost mereu aproape Lisei, iar asta au făcut-o să le iubească și mai mult decât le iubea până atunci.

ADVERTISEMENT

După nouă luni, familia Miller și-a primit cel mai nou membru, pe micuța Lucy. Animalele au interacționat foarte bine cu Lucy și erau extrem de protective. Lucy și pisica Lily erau de nedespărțit, așa că Lisa s-a văzut nevoită să facă toate treburile cu cele două în brațe.

La scurt timp, comportamentul pisicii a început să se schimbe. Lily a început să se considere sora mai mare a lui Lucy și a devenit foarte protectivă cu ea. Însă, ceea ce urma să vadă Lisa este greu de exprimat în cuvinte.

ADVERTISEMENT

De fiecare dată că proaspăta mămică își punea bebelușul la somn, închidea ușa de la dormitor. Voia ca fetița ei să aibă un somn liniștit și să nu o deranjeze nimeni. Însă, pisica Lily nu a ținut cont de aceste reguli.

Într-o noapte, Lisa a avut parte de șocul vieții ei când a văzut că Lucy nu este deloc singură în cameră. Pe ecranul monitorului de supraveghere, aceasta a văzut-o pe pisica Lily în timp ce dormea în pătuț cu ”sora ei mai mică”.

ADVERTISEMENT
Tags: