Life

O femeie transformă animalele în personaje de desene animate! Ce dorințe bizare au clienții ei

După ce şi-a transformat pomeranianul în Pikachu, cerinţele clienţilor care ajung în salonul Vanesei din Craiova au devenit din ce în ce mai bizare!
19.11.2023 | 08:30
O femeie transforma animalele in personaje de desene animate Ce dorinte bizare au clientii ei
Vanesa aranjează câinii în așa fel încât seamănă cu personaje din desenele animate / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Vanesa Pîrvuleţu este deja faimoasă pe Instagram, după ce a postat nenumărate fotografii din salonul pentru animale pe care îl are în Craiova! Pozele cu pomeranianul Pikachu s-au viralizat masiv pe Internet!  Însă căţelul nu este singura transformare cu care tânără se mândreşte! În salonul de grooming, blondina face adevărate opere de artă din blana animalelor de companie, iar rezultatele sunt absolut uluitoare!

A absolvit cursuri de peste 20.000 de euro

În urmă cu 4 ani, la îndemnul unui prieten și susținută, din toate punctele de vedere de sora sa, craioveanca a decis să ducă dragostea pentru animale la un alt nivel şi să îşi dezvolte astfel propriul business!

ADVERTISEMENT

A strâns bani, s-a urcat în avion şi a mers tocmai în Italia, pentru a învăţa de la specialişti toate informaţiile! La câteva luni, a ajuns apoi tocmai în Thailanda, unde a scos din buzunar peste 20.000 de euro pentru a urma încă un curs de specialitate!

Până în prezent, este singura din România care deţine o asemenea diplomă, obţinută în Asia. Au urmat apoi cursuri în mai multe ţări europene, precum Polonia şi nu numai. Totul, pentru a se perfecţiona şi pentru a fi originală pe piaţa autohtonă.

ADVERTISEMENT

La atâţia ani distanţă, acum este ea însăşi trainer, iar în prezent predă cursuri în Bucureşti. Pe lângă lecţiile pe care le organizează în Capitală, Vanesa este şi proprietara unui salon de grooming în Craiova.

Transformă animalele de companie în animale sălbatice sau personaje din desene animate, iar imaginile sunt uimitoare! Iar asta nu e tot! Partea cea mai amuzantă este că blondina se confruntă zi de zi şi cu cerinţele şocante ale clienţilor.

ADVERTISEMENT

I s-a propus să decoloreze în totalitate un cal negru!

„Ce mai ciudată cerere a venit din partea unor clienţi care mi-au cerut să le decolorez calul! Practic, voiau să-şi transforme calul negru într-unul alb. Mi s-a părut o idee dusă la extrem. Mi-ar fi luat zile bune să decolorez un animal atât de mare, plus că nu am înţeles sensul cerinţei lor.

Calul nici măcar nu era unul de competiţii. Aşadar, am refuzat! Mă implic doar în ceea ce cred cu adevărat, banii nu sunt totul!”, ne-a povestit Vanesa Pîrvuleţu. Calul cu pricina nu este singura cerinţă bizară pe care Vanesa a avut-o la salonul din Craiova!

ADVERTISEMENT

Clienţii şi-au dorit să le transforme hamsterul în dalmaţian

„Un alt caz care mi-a rămas întipărit în minte a fost cel al unei cliente care mi-a cerut să îi transform hamsterul în dalmaţian. Insista că vrea ca hamsterul ei să aibă pete negre. I-am explicat că nu ne batem joc de animale aici, aşa că i-am refuzat politicos ideea!”, îşi aminteşte blondina.

Deşi aranjează, vopseşte şi tunde zeci de animale într-un mod spectaculos, piesa de rezistenţă, cu care atrage mereu toate privirile, este pomeranianul pe care şi l-a transformat în Pikachu! Oriunde ar merge cu el, Vanesa întoarce toate privirile, iar copiii roiesc în jurul său!

Pe bună dreptate, căţelusul este absolut adorabil, iar personajul pare că i s-a potrivit la perfecţie! În ciuda faptului că majoritatea lumii îi apreciază munca, Vanesa are, bineînţeles, şi hateri, care nu-i dau pace!

„Majoritatea care mă blamează cred că vopseaua le afectează blana sau sănătatea animalelor, însă vă asigur că nu este aşa! Totul este realizat în condiţii de maximă siguranţă, în salonul meu! Vopseaua este testată dermatologic. Iubesc animalele, nu aş risca niciodată să le fac vreun rău!”, susţine Vanesa.

Pe lângă look-urile uluitoare pe care le realizează pe animale, blondina mai are şi are calităţi care, evident, nu pot trece neobservate! Formele apetisante, tatuajele la vedere şi zâmbetul larg sunt doar câteva dintre ingredientele care îi aduc admiratorii chiar şi în salon!

„Da, se mai întâmplă să vină admiratori şi la salon, pe motiv ca vor să le tund sau aranjez animăluţul, iar când vreau să trec la treabă, îmi cer numărul de telefon sau mă invită la cină, îmi trimit flori la adresa salonului. Cea mai tare întâmplare am avut-o cu un admirator care mi-a oferit un inel cu diamante! Da, există şi asemenea situaţii”, recunoaşte bomba sexy.

ADVERTISEMENT