News

Microbuz plin cu pasageri, spulberat de o autoutilitară, în Suceava. Mai multe persoane spitalizate

Accident cu mai multe victime în Suceava, acolo unde un microbuz plin cu persoane a intrat în coliziune cu o autoutilitară.
12.12.2023 | 10:21
Microbuz plin cu pasageri spulberat de o autoutilitara in Suceava Mai multe persoane spitalizate
Accident grav în Suceava: 6 persoane spitalizate după impactul unui microbuz cu o autoutilitară. Sursa foto: Suceava News / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un accident cumplit s-a produs marți dimineață pe o șosea din județul Suceava. Un microbuz plin cu pasageri a fost spulberat de o autoutilitară. Mai multe persoane au ajuns la spital.

Accident grav în Suceava: 6 persoane spitalizate după impactul unui microbuz cu o autoutilitară

Acest grav eveniment rutier s-a produs pe raza orașului Liteni. Aici, un microbuz de transport persoane și o autoutilitara au intrat în coliziune. Șase persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, toate fiind conștiente și cooperante.

ADVERTISEMENT

Toate victimele accidentului – patru din microbuz și două din autoutilitară – au fost transportate la un spital din județ, pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate.

În urma acestei coliziuni violente, ambele vehicule au fost grav avariate. Din primele informații furnizate de presa locală reiese că accidentul rutier s-a petrecut pe fondul poleiului de pe carosabil.

ADVERTISEMENT

Unii dintre localnici spun că pe șoseaua unde s-a produs coliziunea nu s-ar fi aruncat suficient material antiderapant. ”Când faci economie la soluții de dezghețare și degivrare, te scumpești la alte servicii… Medicale etc.”, scrie, pe Facebook, un locuitor din județ.

Pentru a veni în sprijinul celor implicați în evenimentul rutier, la fata locului s-au deplasat pompierii militari, cu doua autospeciale pentru descarcerare si o ambulanta SMURD, cu sprijinul a trei echipaje SAJ, notează Informația Ta.

ADVERTISEMENT

Accident grav și în Constanța

Tot marți, la primele ore ale dimineții, un autoturism s-a răsturnat pe DN3, la ieșire din Constanța. Din datele centrului InfoTrafic aflăm că șoferul unui autoturism care se deplasa pe DN3, la ieșire din municipiul Constanța spre localitatea Valu lui Traian, a pierdut controlul direcției și s-a răsturnat.

Imediat, echipajele de intervenție au fost alertate. Detașamentul Palaș a intervenit cu o Autospecială de Stingere cu Apă și Spumă, 1 SMURD B2 și 1 SMURD C. Din păcate, șoferul, un tânăr de 24 de ani, a fost declarat decedat de către medicul echipajului SMURD C.

ADVERTISEMENT

Autoritățile desfășoară activitățile necesare pentru gestionarea situației și investigarea cauzelor accidentului. Participanții la trafic sunt sfătuiți să adopte o conduită prudentă și să evite zona afectată. Actualizările privind starea traficului și a intervenției vor fi furnizate pe măsură ce situația evoluează”, anunță poliția.

ADVERTISEMENT