News

Accident teribil în Prahova. Un bărbat a fost lovit de o mașină în timp ce se afla lângă un alt autoturism oprit

Un accident teribil s-a produs, luni seara, în Prahova. O mașină scăpată de sub control a lovit un bărbat. Victima e în stare gravă.
11.12.2023 | 22:29
Accident teribil in Prahova Un barbat a fost lovit de o masina in timp ce se afla langa un alt autoturism oprit
Accident teribil în Prahova. Foto (descriptiv) Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Un accident teribil a avut loc în Prahova, luni seara, în urma căruia un bărbat a ajuns în stare gravă la spital. Victima a fost lovită de o mașină, chiar în timp ce se afla lângă un alt autoturism oprit.

Accident teribil în Prahova. Un bărbat este în stare critică

Evenimentul rutier s-a produs pe DN 1, în localitatea Bărcănești. Din primele informații, bărbatul accidentat, în vârstă de 37 de ani, se afla în afara părții carosabile în momentul în care a fost spulberat de mașină.

ADVERTISEMENT

La volan se afla un bărbat de 54 de ani, care mergea din direcția Ploiești spre București. Acesta ar fi pierdut controlul asupra volanului, a ieșit de pe carosabil și l-a lovit pe omul de 37 de ani.

„În urma cercetărilor efectuate, a reieșit faptul că, un bărbat de 54 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Național 1, în localitatea Bărcănești, din direcția Ploiești către București, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers.

ADVERTISEMENT

A părăsit partea carosabilă și ar fi accidentat un bărbat de 37 de ani, care se afla lângă un autoturism oprit în afară părții carosabile”, a transmis IPJ Prahova, potrivit presei locale.

La fața locului au fost chemate echipajele de intervenție. Victima a fost grav accidentată, având nevoie de manevre de resuscitare. În cele din urmă, bărbatul a fost stabilizat. A fost transportat la o unitate medicală, însă starea lui este în continuare critică.

ADVERTISEMENT

Potrivit polițiștilor din județul Prahova, conducătorul auto de 54 de ani a fost testat pentru alcool. Rezultatul a fost negativ. Cercetările continuă pentru a se afla cum s-a produs, de fapt, accidentul.

O șoferiță beată a intrat cu mașina într-un camion

Un alt accident grav s-a petrecut, duminică, 10 decembrie, pe Drumul Național 1, în Puchenii Mari, județul Prahova. O șoferiță care se afla sub influența alcoolului a intrat cu mașina într-un camion.

ADVERTISEMENT

Aceasta a fost rănită, fiind transportată la spital pentru îngrijiri medicale. De asemenea, a fost testată cu aparatul etilotest și a reieșit că avea o alcoolemie de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat.

ADVERTISEMENT