Life

Micutzu, prima declarație despre bătaia de pe Calea Victoriei. De la ce a pornit scandalul

Micutzu a ajuns la Poliție, după ce a susținut un show de stand-up comedy. Actorul de comedie a fost implicat într-un scandal violent.
16.08.2021 | 12:42
Micutzu prima declaratie despre bataia de pe Calea Victoriei De la ce a pornit scandalul
Micutzu, ridicat de Poliție după ce a susținut un show. Actorul a fost implicat într-un scandal pe străzile Capitalei. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT
16-08-2021
13:10

Micutzu, prima declarație după incidentul din centrul Capitalei

Micutzu, pe numele său real Cosmin Nedelcu, a oferit prima declarație după ce a fost implicat într-un scandal care s-a lăsat cu amenzi și cu deplasarea la secția de poliție. Comediantul a dezvăluit de la ce a plecat întregul conflict. 

„Un tip a agresat-o pe logodnica mea și l-am lovit cu pumnii și am venit să depunem plângere. S-au întâmplat niște chestii. Eu nu am fost bătut. Mergeam pe stradă și am fost înjurat de oamenii ăștia.

Am depus plângere toți ieri și așteptăm ca organele să își facă datoria”, a spus Micutzu pentru România TV

Micutzu a ajuns la Poliție, după ce a susținut un show de stand-up comedy într-un club din Capitală. Cosmin Nedelcu, pe numele său real, a fost implicat într-un incident violent în noaptea de 15 august 2021.

Incidentul a avut loc în clubul în care susține spectacole și pe care îl administrează, aflat pe Calea Victoriei. Scandalul a început la sfârșitul unui show și au fost implicate mai multe persoane.

ADVERTISEMENT

Micutzu, la Poliție după ce a susținut un show. Actorul a fost implicat într-un scandal pe străzile Capitalei

Micutzu a ajuns pe mâna Poliției, după ce a susținut un show într-un club din Capitală, conform ziare.com.

Mai multe persoane au fost implicate în scandal, iar Poliția a intervenit în timpul altercației. Cei implicați au fost duși la Secția 1, unde va fi cercetat cazul incidentului violent.

ADVERTISEMENT

Pe rețelele sociale au fost distribuite mai multe videoclipuri de la incidentul care a avut loc noaptea trecută. Acestea surprind mai multe persoane care se ceartă, se îmbrâncesc și se lovesc în stradă.

Unul dintre cei implicați în altercație îl scuipă pe Micutzu. De asemenea, pe fundal se aude un copil plângând, apoi se aud zgomotele unei vitrine care se sparge. O femeie strigă îngrozită „Băi, copilul, băăi!”

ADVERTISEMENT

Poliția a confirmat incidentul și a anunțat că patru bărbați au fost sancționați contravențional cu o amendă în valoare de 200 de lei fiecare.

De unde a pornit scandalul

O femeie a fost cea care a cerut ajutorul oamenilor legii, după ce a auzit conflictul dintre cei implicați. Scandalul s-a petrecut aproape de miezul nopții și au fost implicați patru adulți și un minor, în fața unui magazin.

ADVERTISEMENT

În noaptea de 15 /16 august 2021, în jurul orei 00.00, prin apel 112, Secția 1 Poliție a fost sesizată de către o femeie cu privire la faptul că în fața unui magazin de pe raza de competență a secției, mai multe persoane sunt implicate într-un conflict.

La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiștii, care au identificat persoanele implicate și le-au condus la sediul subunității.

Din primele date a rezultat ca în jurul orei 23.50, dintr-un grup format din 5 persoane, 4 adulți și un minor, aflat în fața unui magazin, un bărbat ar fi adresat anumite cuvinte unui trecător.

Acesta ar fi fost deranjat de cele auzite și a început să se certe cu cel în cauză. Cu intenția de aplanare a situației, au intervenit alte doua persoane, un bărbat și o femeie. Conflictul verbal a degenerat, iar un geam al magazinului a fost spart.

În cauză au fost declanșate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere și lovire sau alte violențe.

4 bărbați au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 200 de lei (fiecare), conform prevederilor Legii nr 61 din 1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, pentru adresarea de expresii jignitoare”, se arată în comunicatul Poliției.

Drept la replică Micutzu, Cosmin Nedelcu

După amploarea luată de conflictul în care a fost implicat, Micutzu, pe numele din buletin Cosmin Nedelcu, a solicitat tuturor canalelor media un drept la replică, prin care a dorit să facă următoarele mențiuni:

“- Conflictul nu a fost provocat de Micutzu – Cosmin Nedelcu, așa cum rezulta din titlurile care au în prim-plan numele actorului, ci de o persoană care s-a recomandat drept „judecător militar”. (…) Actorul și cele două persoane apropiate acestuia, care îl însoțeau în seara de 15.08.2021 au fost cei agresați, așa cum se vede în materialul filmat.

– Reacțiile actorului nu au generat victime, astfel încât titlurile și informațiile potrivit cărora Micutzu ar fi „rupt un picior” sau alte afirmații similare sunt complet false și afectează demnitatea și imaginea acestuia.

– Conflictul nu a generat pagube materiale provocate de Micutzu – Cosmin Nedelcu, astfel încât titlurile și informațiile din presă potrivit cărora acesta „a devastat o terasă”, „a spart vitrine”, etc. sunt de asemenea false.

– Actorul a oferit o declarație poliției, în calitate de martor, nu a fost „reținut” sau „ridicat” de poliție, astfel cum este redat în unele dintre materialele de presă.”

ADVERTISEMENT
Tags: