Life

Mihai Albu a ajuns la sapă de lemn? Pe ce prețuri își vinde pantofii unicat pe Facebook

07.07.2020 | 20:19
Mihai Albu a ajuns la sapa de lemn Pe ce preturi isi vinde pantofii unicat pe Facebook
Mihai Albu își vinde pantofii pe Facebook. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Mihai Albu o duce destul de greu din punct de vedere financiar. Fostul soț al Iuliei Albu, cu care are o fetiță pe nume Micaela, este nevoit să își vândă creațiile pe Facebook pentru a avea din ce să trăiască.

Mihai Albu a ajuns să își vândă pantofii ca să supraviețuiască

Designerul de pantofi a postat un anunț pe pagina sa personală pe rețeaua de socializare în care le spunea celor interesați că zilnic va scoate la vânzare câte o pereche de încălțăminte la prețuri nu foarte piperate.

ADVERTISEMENT

La situația financiară dificilă s-a adăugat în ultima vreme și conflictul pe care designerul l-a repornit cu Iulia Albu din cauză că aceasta nu îl lăsa să o vadă pe fata lor, Micaela.

Mihai invoca faptul că Iulia îi spunea fetei sale că ar fi fost suspect de coronavirus, fapt pentru care a ținut-o pe cea mică departe de tatăl ei.

ADVERTISEMENT

Revenind la problemele financiare ale creatorului de pantofi, acesta recunoaște cu naturalețe situația dificilă în care a ajuns. Pandemia i-a venit de hac, așa cum s-a întâmplat cu mulți alți afaceriști și artiști din țara noastră.

Vinde pantofi la 399 și 429 de lei

„VÂNDUT! De astazi, voi plasa zilnic pe profilul meu, modele unicat la preturi accesibile…o singura pereche, o singura marime…cele interesate pot lasa DM sau comentariu.

ADVERTISEMENT

Perechea din foto este masura 39, este din piele intoarsa si are toc de 10 cm. Pretul 399 lei 🤗 (se pare ca mult promisele fonduri europene de ajutor s-au poticnit pe undeva si supravietuirea este pe principiul care pe care 😂🤪) VÂNDUT!”, este mesajul postat pe Facebook de Mihai.

„Tocmai pentru ca am constatat ca functioneaza metoda, voi dezvalui si cel de-al doilea produs de astazi, o pereche de pantofi escarpen bronz, model “T”, din piele naturala cu textura sarpe, cu toc drept de opt cm. Model unicat, masura 35. Pret 429 lei”, a completat designerul.

ADVERTISEMENT
Tags: