Mihai Butean a refuzat împrumutul la Dinamo: “Eu nu plec să mă bat la retrogradare!”. EXCLUSIV

corespondenta din SPANIA
Cristi Coste    Andrei Șchiopu   
în Dinamo
17/01/2020, 11:35
Mihai Butean a refuzat împrumutul la Dinamo: “Eu nu plec să mă bat la retrogradare!”. EXCLUSIV corespondenta din SPANIA
Mihai Butean. Sursă foto: spotpictures.eu

Mihai Butean, fundașul dreapta de la CFR Cluj, a refuzat împrumutul la Dinamo și le-a transmis șefilor campioanei României că nu vrea să se bată la retrogradare.

Mihai Butean a refuzat împrumutul la Dinamo

Mihai Butean a refuzat categoric împrumutul la Dinamo, chiar dacă șefii clujenilor se înțeleseseră deja cu dinamoviștii pentru împrumutul până la finalul sezonului al fundașului.

Oficialii celor de la CFR au vorbit cu fotbalistul, însă au avut parte de o surpriză. Fundașul a refuzat categoric să plece la Dinamo și a spus că preferă să rămână la Cluj!

Deși au încercat să-l convingă cu argumentul că acolo va fi titular, ceea ce nu are cum să se întâmple la campioana României în condițiile aducerii lui Ciobotariu, Butean a fost categoric.„Eu nu plec să mă bat la retrogradare!”, a fost mesajul pe care l-a transmis Butean conducerii lui CFR Cluj.

Mihai Butean a refuzat în vară și FCSB-ul pentru a juca la CFR Cluj și pentru a fi antrenat de Dan Petrescu: Le mulțumesc celor de la FCSB și Dinamo că s-au interesat de mine, din punct de vedere sportiv am ales campioana României, cu toate că celelalte oferte au fost mai bune financiar.

CFR  e singura care joacă în Liga Campionilor…iar pentru mine să joc într-o asemenea competiție înseamnă realizarea unui vis.

A contat foarte mult că echipa este pregătită de Dan Petrescu, a fost cel mai bun fundaș dreapta al României și sunt onorat să mă antreneze un component al Generației de Aur”, și-a explicat Butean alegerea la vremea respectivă.

  • 23 de ani a împlinit Mihai Butean pe 14 septembrie
  • 700.000 de euro este cota de piață a lui Mihai Butean, conform transfermarkt.com

Clujenii s-au întărit cu un fotbalist al „câinilor”

Clujenii l-au adus pe Denis Ciobotariu de la Dinamo, care a oferit prima reacție pentru FANATIK imediat după mutare: „Nu cred că am voie să vorbesc. O să spun mai multe când ajung în cantonamentul lui CFR Cluj. Sper să fie bine pentru toată lumea, pentru mine şi pentru cluburi”.

Denis Ciobotariu este al patrulea fotbalist care pleacă de la Dinamo în această iarnă după Brito, Linas Klimavicius și Dan Nistor.

  • 21 de ani a împlinit Denis Ciobotariu pe 10 iunie
  • 650.000 de euro este cota de piață a lui Denis Ciobotariu, conform transfermarkt.com
Închide ×