Sport

ComputerLand Romania, partener oficial și sponsor al campioanei la rugby, Dinamo

ComputerLand Romania susține sportul românesc, devenind partener pficial și sponsor al echipei de rugby CS Dinamo București, câștigătoarea Cupei și campionatului în sezonul trecut.
02.05.2024 | 09:39
ComputerLand Romania partener oficial si sponsor al campioanei la rugby Dinamo
ComputerLand Romania, partener oficial și sponsor al campioanei la rugby, Dinamo. Foto: colaj Fanatik & sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

ComputerLand Romania, firma fostului acționar dinamovist Nicolae Badea, a devenit partener oficial și sponsor al echipei de rugby CS Dinamo București, câștigătoarea Cupei și campionatului în sezonul trecut.

ComputerLand Romania a devenit noul partener oficial și sponsor al lui CS Dinamo, câștigătoarea eventului la rugby

Compania ComputerLand Romania a fost înființata în iunie 1991, una dintre primele companii de pe piața de IT din România, oferind o largă varietate de produse și servicii profesionale de specialitate. Companie de succes, susține sportul românesc, implicându-se, evident, la o echipă de succes: CS Dinamo, câștigătoarea Cupei și titlului de campioană la rugby.

ADVERTISEMENT

CS Dinamo a triumfat pe 9 decembrie 2023 în finala Ligii de Rugby Kaufland (campionatul se desfășoară după sistemul primăvară-toamnă), victorie cu 17-13 cu CSM Știința Baia Mare. „Buldogii” au „mușcat” astfel supremația maramureșenilor, campionii ultimilor 4 ediții ale competiției și au cucerit al 17-lea titlu, după 15 ani de „secetă”, readucând trofeul în Capitală.

Apoi, pe 6 aprilie 2024, CS Dinamo a câștigat și Cupa României, ediția 2023, cea cu numărul 13 din istoria clubului, după o finală în care a învins-o pe SCM USV Timișoara cu 18-11, consolindându-și statutul de „echipa anului” în rugby-ul românesc prin realizarea eventului.

ADVERTISEMENT

„Istoria stă scrisă în VICTORII!” este motto-ul secţiei de rugby a Clubului Sportiv Dinamo, sportul „huliganilor jucat de gentlemani” fiind prezent în „Groapa” din șoseaua „Ștefan cel Mare” de 76 de ani fără două săptămâni (ziua de naștere fiind 14 mai 1948).

Campiona la rugby CS Dinamo este antrenată de un fost internațional „All Blacks”

Echipa de rugby a Clubului Sportiv Dinamo este antrenată de Sosene Raymond Anesi (43 de ani pe 3 iunie), fost internaţional „All Blacks” (născut în Samoa, a jucat fundaș lateral și aripă pentru Noua Zeelandă).

ADVERTISEMENT

Staff-ul tehnic al campioanei României la rugby este completat de Cristi Hîldan (50 de ani, fratele „Unicului Căpitan” Cătălin Hîldan) – antrenor „treisferturi”, Simon Maisuradze (37 de ani, fost internațional georgian) – antrenor „gramadă” și Horaţiu Bărgăunaş (43 de ani, fost manager al echipei naționale) – antrenor „apărare”.

Întrebat de FANATIK ce înseamnă acest parteneriat dintre SC Dinamo Rugby și ComputerLand Romania, fostul „All Blacks” a răspuns cu o urare de bun venit pentru compania de IT a lui Nicolae Badea.

ADVERTISEMENT

Cel mai bun lucru la rugby este că ai ocazia să călătorești prin lume și să te conectezi cu diferiți oameni. Vreau să mulțumesc companiei ComputerLand că ni s-a alăturat anul acesta ca noul nostru sponsor și să îi urez «Bine ați venit!» în familia CS Dinamo Rugby. Este unul dintre cele mai mari parteneriate ale noastre, pe care ne putem baza pentru sprijinul și ajutorul echipei în atât de multe domenii diferite, medical, echipament sportiv, publicitate, mâncare, băuturi și multe altele. Așteptăm cu nerăbdare să ne conectăm pentru o grămadă câr mai solidă cu ComputerLand România. Hai Dinamo! – Sosene Anesi, antrenor principal CS Dinamo Rugby

Iar antrenorul de „treisferturi”, Cristi Hîldan, l-a completat, ca și pe banca tehnică, cu țelul „buldogilor” pentru sezonul actual (care a început deja, prima etapă a fost pe 13 aprilie, urmată de încă două disputate până acum): „Eventul din sezonul trecut ne-a mărit «foamea» de rezultate”.

ComputerLand și Bitolia vor fi noii noștri sponsori care ni se alătură în acest sezon. Un parteneriat puternic și de nădejde, pe care ne putem baza în drumul nostru către o nouă performanță. Eventul din sezonul trecut ne-a mărit «foamea» de rezultate. Este un parteneriat pe mai multe paliere: medical, food, echipamente sportive, advertising și multe altele care vor veni în sprijinul echipei de rugby a Clubului Sportiv Dinamo – Cristi Hîldan, antrenor de „treisferturi” CS Dinamo Rugby

Iar pentru realizarea obiectivelor de performanță din viitorul apropiat, „Buldogii” campioni ies acum la încălzire cu noile echipamente oferite de ComputerLand Romania, produse de partenerul tehnic Bitolia Sport. Pentru că, așa cum „spune” motto-ul companiei lui Nicolae Badea, „ComputerLand Romania susține performanța în sport”.

ADVERTISEMENT
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă...
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă simt ușurată. A fost o luptă atât de lungă”
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de...
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de două ori un drum european
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat...
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat lovitura şi care a ajutat-o să adune o avere fabuloasă
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
Creșterea PENSIILOR, în PERICOL! Se SCHIMBĂ toate CIFRELE
Creșterea PENSIILOR, în PERICOL! Se SCHIMBĂ toate CIFRELE
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este...
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
Simona Halep a spus adevărul: Înseamnă enorm pentru mine
Simona Halep a spus adevărul: Înseamnă enorm pentru mine
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din...
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din Măscurei, Vaslui, se gândește să divorțeze: „Ce să facă și el, singurel, dacă ea nu mai vine!?”
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută...
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută doar de programatori