Sport

„Badea, Lucescu, Țiriac, vai mama mea!”. Profețiile lui Mitică Dragomir despre viitorul lui Dinamo și al Rapidului

În direct la MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ, Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, a prevăzut cum va arăta viitorul lui Dinamo și al Rapidului.
02.05.2024 | 09:42
Badea Lucescu Tiriac vai mama mea Profetiile lui Mitica Dragomir despre viitorul lui Dinamo si al Rapidului
Profețiile lui Mitică Dragomir despre Dinamo și Rapid. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cunoscut ca un personaj care prevede aproape cu exactitate ce urmează a se întâmpla în fotbalul românesc, nu degeaba i se spune „Oracolul de la Bălcești”, Dumitru Dragomir a vorbit la MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ despre cum va arăta viitorul rivalelor bucureștene Dinamo și Rapid.

Reacția lui Dumitru Dragomir când a auzit ce proiect pregătesc Nicolae Badea, Ion Țiriac și Mircea Lucescu la Dinamo: „Vai, mama mea”

Pentru Dinamo, viitorul nu sună prea bine. Cel puțin atunci când vorbim despre echipa din SuperLiga, care are șanse minime de a evita retrogradarea în Liga 2 la finalul acestui sezon competițional. Dar cu totul altfel stau lucrurile la celelalte două cluburi care poartă același nume.

ADVERTISEMENT

Formația din Liga 3 este foarte aproape de promovare, iar cea din Liga 4, care-i aparține lui Nicolae Badea, este și ea gata să facă pasul spre un eșalon superior. În plus, fostul președinte al „câinilor” e gata să dea o mare lovitură. După spusele lui Dănuț Lupu, Nicolae Badea s-a asociat cu Ion Țiriac și Mircea Lucescu pentru a pune bazele unei Academii de Copii și Juniori care să devină printre cele mai performante din Europa.

„Ce părere ai despre ceea ce a anunțat Dănuț Lupu… S-au întâlnit Nicolae Badea, Ion Țiriac și Mircea Lucescu și o să facă cea mai mare Academie din Europa pentru Dinamo”, l-a întrebat moderatorul Horia Ivanovici pe Dumitru Dragomir la MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ, emisiune transmisă LIVE pe FANATIK.RO în fiecare luni, de la 13:30.

ADVERTISEMENT

„Eu am mare încredere în ăștia trei. Toți sunt oameni serioși. Și businessmani de mare valoare, oameni care au făcut miliarde. Și sunt de respectat. O să facă treabă. Vai, mama mea…”, e reacția de admirație a lui Dumitru Dragomir la auzul unei asemenea vești.

Dumitru Dragomir, sfaturi pentru Dan Șucu la Rapid

Plecând de la ceea ce se dorește la Dinamo, Dumitru Dragomir a vorbit și despre situația Rapidului și i-a oferit două sfaturi „utile” patronului Dan Șucu. Îl învață ce are de făcut pe viitor pentru a da lovitura cu echipa giuleșteană, mai ales că baza materială e deja asigurată.

ADVERTISEMENT

„Ce ți-am spus eu aici, în edițiile trecute, ce trebuie să facă Șucu? Două lucruri trebuie să facă Șucu la Rapid. Cum se termină campionatul, în săptămâna următoare, să dea un anunț peste tot, la toate televiziunile și la tine în emisiune: selecție de copii de 12 ani din toată țara.

Celor talentați le asigură școală, masă, educație, limbi străine. 60-70 de copii din toată țara: 25 de 12 ani, 25 de 14 ani, 25 de 15-16 ani. Ăia de 15-16 ani să se bată ca valoare pentru prima echipă, în doi ani să zboare spre prima echipă.

ADVERTISEMENT

Ăsta e primul lucru pe care trebuie să-l facă. Asigurându-le tot, medicamentație, hrană, toate la cel mai înalt nivel. Ăsta e primul lucru, pentru că el bazele sportive le-a făcut. Are două baze sportive nefolosite cum trebuie.

Și aș face obligatoriu unde are el bazele sportive câte un teren cu iarbă, cu gazon. Pentru că o dată sau de două ori pe săptămână copiii trebuie să facă antrenament pe iarbă și nu pe sintetic”, a mai spus Dumitru Dragomir la MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ.

După care, în încheiere, a urmat un dialog mai „aprins” pe punctul 2 cu moderatorul Horia Ivanovici, la emisunea pe care o puteți urmări și în premieră pe canalul de YouTube Fanatik și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici în fiecare miercuri, de la 10:30.

Dumitru Dragomir: Și doi…  Aș mai face rost de bani.

Horia Ivanovici: Lasă, că stă bine cu banii.

Dumitru Dragomir: Asta cu statul bine cu banii…

Horia Ivanovici: Hai că înțelegi ce vreau să spun… Ce, Gigi Becali nu stă bine cu banii?

Dumitru Dragomir: Nu-i ajung. Nimănui nu-i ajung banii. Nici lui Elon  Musk nu-i ajung.

Profețiile lui Mitică Dragomir despre viitorul lui Dinamo și al Rapidului

ADVERTISEMENT
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat...
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat imediat dintr-o pușcărie din Bogota când au aflat cum o cheamă
Bază aeriană din Crimeea în flăcări după un atac cu rachete ATACMS VIDEO
Bază aeriană din Crimeea în flăcări după un atac cu rachete ATACMS VIDEO
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Planul lui Juraj Chintula de a-l asasina pe Robert Fico s-ar fi născut imediat...
Planul lui Juraj Chintula de a-l asasina pe Robert Fico s-ar fi născut imediat după alegeri. Urmează 24 de ore critice pentru premierul slovac
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca...
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca Irinel Columbeanu! Ce spune fiica lui: Vorbeşte cu extratereştrii
Minodora nu mai doarme cu soțul ei, după o căsnicie de 20 de...
Minodora nu mai doarme cu soțul ei, după o căsnicie de 20 de ani: "Tot am mai încercat, dar nu pot!"
Se schimbă automat cardurile la Raiffeisen Bank. Anunț important făcut de bancă. Tot...
Se schimbă automat cardurile la Raiffeisen Bank. Anunț important făcut de bancă. Tot ce trebuie să știi
Mini eclere făcute în casă. Rețeta pentru un desert perfect în doar câțiva...
Mini eclere făcute în casă. Rețeta pentru un desert perfect în doar câțiva pași
Cine e și cu ce se ocupă presupusul iubit al Simonei Halep. Are...
Cine e și cu ce se ocupă presupusul iubit al Simonei Halep. Are 57 de ani și e în topul celor mai bogați români
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2...
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2 Mai: cel puțin 33 de milioane de euro. Cine va plăti
4 zodii dau lovitura la începutul verii. Din iunie, proiectele și dorințele lor...
4 zodii dau lovitura la începutul verii. Din iunie, proiectele și dorințele lor încep să se concretizeze