News

Mihai Chirică, prima reacție după mitingul PSD. Ce a postat primarul din Iași: “Cam așa stau lucrurile”

09.05.2019 | 21:52
Mihai Chirica prima reactie dupa mitingul PSD Ce a postat primarul din Iasi Cam asa stau lucrurile

Mihai Chirică a atașat pe o rețea de socializare numeroase fotografii cu “resturile” celor care au venit nevoie mare să-i susțină pe cei de la Partidul Social Democrat. Pozele surprind cutii sau hârtii diverse aruncate, chiar în în apropierea unui coș de gunoi, pungi, pancarde azvârlite în iarbă și multe altele.

Mihai Chirică, reacție uimitoare după mitingul PSD de la Iași

“Cam așa stau lucrurile! Atât de spus!”, a fost mesajul lui Mihai Chirică, atașat la peste 20 de poze în care s-a simțit “prezența” susținătorilor PSD . În fotografii era surprinsă o mizerie de nedescris pe străzile din Iași, din apropierea locului în care a fost organizat mitingul. “Trist, foarte trist că mai există și o astfel de Românie. Iohannis cu crema Europei la Sibiu, infractorul flaușat înconjurat de garduri și zeci de dube de jandarmi, în mijlocul bețivilor și asistaților social. Cam asta e diferența….“, a fost unul din comentariile internauților la cele văzute.

“Înseamnă că s-ar putea să apară contramanifestații și sâmbătă. Dacă așa vor să se joace în campanie, atunci așa o să jucăm în această campanie. Adică să nu creadă Iohannis și slugile lui că doar ei au dreptul să urle sau sa țipe. Putem să lasăm și noi oamenii noștri nervoși să facă o contramanifestație”, a adaugat Dragnea, lipsit de emoții.

 Mihai Chirică, mesaj după mitingul PSD de la Iași
Mizeria lăsată de susținătorii PSD de la mitingul din iași
Sursa Foto: Facebook

Proteste anti-PSD la miting: „Hoții!, Hoții!”

Mitingul de azi, 9 mai, de la Iași, a strând aproape 40.000 de oameni. Discursul liderului Partidului Social Democrat a fost întrerupt de nenumărate ori din cauza strigătelor venite de la protestatari. „La pușcărie”, atrăgând replica liderului PSD: „Suntem cel mai mare partid din România și de aceea unii derbedei umblă pe aici pe lângă scenă.

Sunt doar o mână de oameni, plătiți bine, e adevărat”. Cu câteva ore de la începere mitingului de la Iasi, câteva sute de oameni au început protestele anti-PSD, lângă gardurile montate în Paiața Unirii. Protestatarii au fost ținuți la distanță de cei care au venit pentru susținerea partidului.