Life

Mihai Gâdea a făcut anunțul momentului. Ce se întâmplă cu emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3

Mihai Gâdea a făcut anunțul pe care multă lume îl aștepta. Ce se va întâmpla cu emisiunea sa de la Antena 3, Sinteza Zilei.
15.01.2024 | 15:18
Mihai Gadea a facut anuntul momentului Ce se intampla cu emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3
Mihai Gâdea a făcut un anunț important despre Sinteza Zilei. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Mihai Gâdea a făcut anunțul pe care foarte multă lume îl aștepta. Ce se va întâmpla cu Sinteza Zilei, emisiunea pe care o prezintă de ani buni la Antena 3, după o perioadă în care nu a mai fost difuzată.

Mihai Gâdea, veste importantă despre Sinteza Zilei

Mihai Gâdea a luat o pauză, iar emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3 nu a mai fost difuzată. Acum, însă, omul de televiziune a făcut un anunț pe care majoritatea fanilor săi îl așteptau.

ADVERTISEMENT

Noul sezon va începe de luni, 15 ianuarie 2024, începând cu ora 21:00. Astfel că, de acum, telespectatorii vor putea viziona reportaje exclusive, informaţii de breaking news și subiecte dezbătute alături de invitați de seamă. 

„Când toţi stau în banca lor, cuminţi, drepţi, la ordin neclintiţi, nu disturbă, nu întreabă, pur şi simplu îşi văd de treabă, cine le strică piesele.  Cine le tulbură apele?

ADVERTISEMENT

Cine le taie sforile? Cine le dă jos măştile?”, este anunțul făcut de Antena 3 CNN despre emisiunea Sinteza Zilei pe care Mihai Gâdea o prezintă de mult timp la postul de televiziune.

Un fost coleg de breaslă i-a adus acuzații dure jurnalistului

Anul trecut, Mihai Gâdea a fost luat în vizor de colegul său de breaslă, jurnalistul Valeriu Nicolae, care l-a acuzat că, de fapt, nu a urmat un program de doctorat în istorie așa cum pretinde.

ADVERTISEMENT

Acesta a afirmat că jurnalistul „a terminat o dubioșenie de facultate adventistă în anul 2000 și atât”, astfel că nu înțelege cum realizatorul tv afirmă că la 22 de ani a obținut diploma de doctor în istorie.

„Eu leșin de râs de fiecare dată când aud pe cineva că Antena 3 nu zice nimica despre plagiate. Gâdea este un impostor care pretinde că e doctor de la 22 de ani.

ADVERTISEMENT

Doctorat în istorie. Mihai Gâdea a terminat o dubioșenie de facultate adventistă în anul 2000 și atât. Nu avea cum să obțină un doctorat în istorie sau să se fi înscris la doctorat în 1999”, a scris Valeriu Nicolae pe contul său de Facebook. 

ADVERTISEMENT