Life

Mihai Gâdea, certat de Ion Cristoiu pe Youtube. Ce l-a enervat pe jurnalist: „E o bătaie de joc!”

Ion Cristoiu l-a criticat pe Mihai Gâdea, realizatorul emisiunii Sinteza zilei de la Antena 3, pentru una dintre edițiile recente, în care a fost invitată și Dana Budeanu.
03.01.2022 | 12:20
Mihai Gadea certat de Ion Cristoiu pe Youtube Ce la enervat pe jurnalist E o bataie de joc
Mihai Gâdea, criticat de Ion Cristoiu pe Youtube. Foto: Youtube Ion Cristoiu/ Antena 3
ADVERTISEMENT

Ion Cristoiu a urmărit schimbul de replici dintre Dana Budeanu și medicul stomatolog Laura Ghibu, prezentată de Mihai Gâdea despre specialist în chestiuni legate de pandemie.

Acest lucru l-a enervat foarte tare pe Cristoiu care, fără să țină neapărat partea cuiva, spunând și despre Dana Budeanu că este o amatoare când dă verdicte pe tot ce înseamnă coronavirus,

ADVERTISEMENT

Jurnalistul a stat apoi de vorbă cu Dana Budeanu, în urma amplorii pe care a luat-o schimbul de replici cu dentista stabilită în Suedia.

Ion Cristoiu a luat foc din cauza Laurei Ghibu, dentista care a taxat-o pe Dana Budeanu în emisiunea lui Mihai Gâdea

Publicul s-a împărțit din nou în două tabere în urma discuției în contradictoriu dintre cele două. Laura Ghibu a căpătat o notorietate neașteptată în ultima săptămână, în urma apariției sale de la Antena 3.

ADVERTISEMENT

„Împreună cu alți specialiști. Care, mă, specialiști? Și Dana Budeanu e o amatoare. Nu vă imaginați că e o bătaie de joc?! Așa ceva nu am mai pomenit de când sunt”, a declarat Ion Cristoiu pe Youtube.

Cristoiu a mers și mai departe și a comparat felul în care face presă Mihai Gâdea cu practicile din perioada comunistă.  De asemenea, Cristoiu s-a mirat cum de Mihai Gâdea a apelat la Laura Ghibu, în condițiile în care doctorița nu avea o relație foarte bună cu Antena 3.

ADVERTISEMENT

„Anul trecut, aceeași doamnă cerea USR să dea în judecată Antena 3”

„Nu se poate! Nu numai că e dentistă, este useristă. E una din marile activiste ale USR. Anul trecut, aceeași doamnă, activistă, care acum e specialista lui Mihai Gâdea, cerea USR să dea în judecată Antena 3.

A scris cuvântul ăla cu M pe un tort. Acum Antena 3 a reevaluat-o pe ea. E vorba de competență. Dacă noi facem și un dentist specialist în virusologie, indiferent cât a citit ea. Eu dacă citesc acum despre Cosmos, nu pot să-l bat pe Prunariu”, a adăugat Ion Cristoiu.

ADVERTISEMENT

Jurnalistul a mai spus despre femeia care s-a certat cu Dana Budeanu că este și ea extrem de agresivă în alocuțiunile sale publice. Realizatorul pastilelor zilnic pe care le publică pe Youtube a descoperit apoi că persoana care l-a enervat foarte tare a apărut apoi și la alte televiziuni dând câteva exemple.

Laura Ghibu este un medic român stabilit în Suedia, care activează ca dentist. Femeia a studiat biomedicină, statistică medicală și farmacologie, printre altele, la universitățile din Uppsala, Lund și Malmo, Suedia.

 

ADVERTISEMENT
Tags: