Life

Mihai Găinușă s-a răzbunat pe hoțul care i-a furat bicicleta: ”Și-a făcut-o cu mâna lui”. Cum încearcă bărbatul să scape din închisoare

Mihai Găinușă a fost răzbunat de judecători după ce, în toamna anului trecut, a fost jefuit în curtea propriei case, ziua în amiaza mare, de un tânăr.
10.05.2022 | 17:12
Mihai Gainusa sa razbunat pe hotul care ia furat bicicleta Sia facuto cu mana lui Cum incearca barbatul sa scape din inchisoare
Mihai Gainusa a fost răzbunat de judecători după ce a fost jefuit / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Fostul cârcotaș Mihai Găinușă, actual realizator al matinalului de la Național FM, a fost, în sfârșit, răzbunat de judecători după ce, acum mai bine de jumătate de an a fost jefuit în curtea propriei case. Vedeta a surprins momentul în care un hoț fugea cu bicicleta lui după ce a sărit gardul casei.

Mihai Găinușă a fost jefuit, judecătorii l-au condamnat pe hoț

Anul trecut, la începutul lunii noiembrie, Mihai Găinușă observa, cu stupoare, că bicicleta pe care și-o cumpărase era subiectul unui jaf petrecut ziua în amiaza mare. Hoțul, un tânăr cu ”experiență” în domeniu, sărea gardul casei, fără să fie deranjat de nimeni, și acționa în cea mai mare viteză.

ADVERTISEMENT

”Mi s-a furat bicicleta. E una simplă, de la Decathlon. Și metoda e simplă. Poate-l știe cineva”, posta Mihai Găinușă pe conturile sale de socializare alături de câteva imagini în care hoțul, după ce sărise gardul, ieșea pe poarta casei cu bicicleta în mână. Liniștit, bărbatul încăleca bicicleta și a dispărut rapid de pe stradă fără să fie deranjat de nimeni.

E adevărat, nu a apucat să se bucure prea mult de bicicleta vedetei radio-TV și era prins de polițiștii care l-au identificat fără prea mari eforturi. Era, totuși, un mai vechi cunoscut de-al lor, având o condamnare mai veche, fiind eliberat condiționat.

ADVERTISEMENT

Doar că, la momentul în care a fost prins, bicicleta lui Mihai Găinușă deja ajunsese în mâinile unui alt om care, de bună credință, a și plătit hoțului pentru ea o sumă nu foarte mare – 200 de lei-, fără să se întrebe vreo secundă de unde provine obiectul.

Mihai Găinușă, bucuros că și-a recuperat bicicleta

Ajuns la Poliție, după ce a depus plângerea împotriva hoțului, Mihai Găinușă a reușit și să își recupereze bicicleta, motiv pentru care nici nu s-a mai constituit parte civilă în dosarul de furt care i-a fost întocmit hoțului.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, recunoaște realizatorul de la Național FM, nu regretă nicio secundă că a făcut demersurile pentru a-și recupera bunul furat și că nu și-a retras plângerea, lucru care, de altfel, l-a dus la pușcărie pe hoț.

Mihai Gainusa
Hotul care l-a jefuit pe Mihai Găinușă a fost condamnat definitiv / Foto: captura portal.just.ro

Contactat de FANATIK, Mihai Găinușă a vorbit despre cazul în care apare ca persoană vătămată. ”Cred că a fost și apelul, a fost respins, el a fost condamnat definitiv. Eu nu m-am constituit parte civilă, eu mi-am recuperat prejudiciul. Acea bicicletă.

ADVERTISEMENT

El a vândut bicicleta și a luat niște bani pe care trebuie să îi înapoieze. Și-a făcut-o cu mâna lui, ce să îi fac? Eu nu am avut nicio pretenție, el era în perioada de recidivă, asta a fost problema lui. Din păcate, nu s-a putut abține”, ne-a spus Mihai Găinușă.

Cum încearcă bărbatul care i-a furat bicicleta lui Găinușă să scape din închisoare

Culmea, hoțul, încarcerat la Penitenciarul Rahova încearcă acum să scape de pușcărie, în ciuda faptului că este recidivist și are de executat o pedeapsă de doi ani și trei luni de închisoare pentru furt calificat.  Mai exact, el a depus o cerere de întrerupere a pedepsei, sperând că îi va convinge pe judecători să îl elibereze la doar câteva săptămâni de la condamnarea definitivă.

Ce face Mihai Găinușă

Mihai Găinușă a devenit celebru alături de Șerban Huidu ca prezentator al emisiunii Cronica Cârcotașilor, atât la tv, cât și la radio. După un scandal uriaș, între ei s-a întrerupt orice colaborare, schimburile de replici dintre cei doi fiind cât se poate de acide.

În prezent, Mihai Găinușă lucrează pentru Național FM, ca realizator al matinalului radio, alături de Oana Paraschiv. Emisiunea pe care o prezintă Mihai Găinușă de ani buni deja se numește Matinal efervescent.

ADVERTISEMENT