Life

Mihai Mitoșeru, detalii despre botezul fiicei Danielei Crudu: ”A fost efectiv un moment unic”

Mihai Mitoșeru, dezvăluiri despre creștinarea fetei Danielei Crudu. Ce a povestit prezentatorul despre marele eveniment.
22.08.2023 | 09:34
Mihai Mitoseru detalii despre botezul fiicei Danielei Crudu A fost efectiv un moment unic
Mihai Mitoșeru, dezvăluiri despre creștinarea fetei Danielei Crudu. Ce a povestit prezentatorul. Sursa foto: captură video Facebook. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Fiul actriței Camelia Mitoșeru a oferit o serie de detalii despre botezul fiicei Danielei Crudu. Vedeta a mărturisit că a fost efectiv un moment unic, fosta asistentă a lui Dan Capatos fiind împlinită de când a devenit mamă.

Mihai Mitoșeru, dezvăluiri despre creștinarea fetei Danielei Crudu. Ce a povestit prezentatorul

Mihai Mitoșeru a făcut dezvăluiri despre creștinarea fetei Danielei Crudu, Daiana. Micuța a venit pe lume la începutul lunii mai și de atunci îi umple inima de bucurie frumoasei brunete. Prezentatorul a povestit că vedeta radiază de fericire.

ADVERTISEMENT

Botezul bebelușului a fost organizat în weekend, la Cernica, și a fost un eveniment la care au luat parte cei dragi, dar și persoane apropiate. Fosta asistentă TV a avut alături multe dintre vedetele autohtone cu care s-a împrietenit de-a lungul anilor.

„În prima fază am stat cu mama Danielei și cu partenerul dânsei din Italia că ne știm, apoi am stat cu tatăl Danielei și cu niște rude ale Danielei cu care sunt prieten pentru că eu mai mergeam pe la ei, la tot felul de aniversări și îi cunosc familia.

ADVERTISEMENT

Apoi, am văzut că veniseră toate prietenele ei și am stat la masă cu prietenele cu Loredana Chivu, Simona Trașcă, Ana – Maria Mocanu cu gașca ei veche și a fost frumos. A fost efectiv un moment unic în viața ei și era fericită. 

Fericită este cuvântul care o caracterizează pe Daniela acum. Este împlinită, este tot ce trebuie”, a declarat Mihai Mitoșeru în urmă cu puțin timp despre buna sa prietenă, Daniela Crudu, pentru wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Mihai Mitoșeru a descris-o pe Daniela Crudu

Mihai Mitoșeru și Daniela Crudu se știu de foarte multă vreme. Timp de 10 ani au prezentat împreună diverse evenimente, vedeta precizând că frumoasa brunetă este cu totul altă persoană de când a devenit mamă.

Prezentatorul consideră că fosta asistentă a lui Capatos este mai matură, chiar dacă până acum o vedea copilăroasă și mereu pusă pe glume. În plus, băiatul Cameliei Mitoșeru crede că vedeta este plină de viață.

ADVERTISEMENT

„Erau tot timpul împreună, se țineau de mână, mi-a plăcut mult de tot de ei. Ne-a arătat copilul, a venit cu fetița de multe ori acolo”, a mai spus Mihai Mitoșeru despre Daniela Crudu și iubitul său, mai arată sursa citată.

ADVERTISEMENT