Fotbal intern

Mihai Roman, acuze la adresa arbitrajului. “Am simțit că Dinamo a fost avantajată!”

15.09.2019 | 08:59
Mihai Roman acuze la adresa arbitrajului Am simtit ca Dinamo a fost avantajata

Mihai Roman, fotbalist care a semnat cu FC Botoșani după o scurtă aventură la FCSB, a lansat o serie de acuze la adresa arbitrajului de la meciul cu Dinamo București, scor 1-1, în etapa a 9-a din Casa Pariurilor Liga 1, sezonul 2019 – 2020. Acesta susține că George Rădulescu i-a avantajat pe elevii lui Dusan Uhrin. 

Mihai Roman, acuze la adresa arbitrajului după Dinamo – Botoșani 1-1

Meciul s-a terminat 1-1, dar moldovenii cred că au fost dezavantajați. Aceștia au solicitat două penalty-uri, pe finalul partidei care a avut loc pe Arena Națională, dar centralul George Rădulescu nu le-a acordat. Totodată, Mihai Roman crede că dinamoviștii ar fi primit cele două lovituri de la 11 metri dacă erau în locul lor.

”Dacă se întâmpla invers, erau ambele penalty-uri acordate. Suntem o echipă mai mică, dar asta nu înseamnă că trebuie să ne dezavantajeze. Au fost penalty-uri și trebuia să le dea. Am simțit că Dinamo a fost avantajată”, a spus Mihai Roman, la finalul meciului.

Diego Fabbrini și Mihai Roman în meciul Dinamo - Botoșani. Sursă foto: sportpictures.eu
Diego Fabbrini și Mihai Roman în meciul Dinamo – Botoșani. Sursă foto: sportpictures.eu

Mihai Roman îl contrazice pe Gigi Becali

Mihai Roman a vorbit și despre situația sa contractuală. Gigi Becali a anunțat că mijlocașul în vârstă de 34 de ani a fost cedat sub formă de împrumut la FC Botoșani, dar fotbalistul a ținut să clarifice situația și a dezvăluit că a semnat o nouă înțelegere cu formația patronată de Valeriu Iftime.

”Mă simt mai relaxat, liniștit, alături de familie și de colegii de la Botoșani. A fost o perioadă din cariera mea. Mă bucur că am jucat la cea mai iubită echipă din România și cu asta basta. Eu nu sunt împrumutat de FCSB. Am semnat un nou contract cu cei de la Botoșani. Eu am avut contract cu FCSB pănă la finalul acestui sezon”, a mai spus Mihai Roman.

  • 300.000 de euro este cota lui Mihai Roman, conform transfermarkt.com
  • 28 de meciuri, 2 goluri și 4 pase decisive are Mihai Roman la FCSB