Sport

Mihai Rotaru, dezvăluiri despre plecarea lui Ivaylo Petev: „Sunt mai multe motive”. Anunță pierderea unui fotbalist de la Universitatea Craiova

Mihai Rotaru a dezvăluit detalii despre plecarea lui Ivaylo Petev, iar acționarul Universității Craiova a anunțat și o mare problemă cu un internațional român.
11.04.2024 | 00:22
Mihai Rotaru dezvaluiri despre plecarea lui Ivaylo Petev Sunt mai multe motive Anunta pierderea unui fotbalist de la Universitatea Craiova
Mihai Rotaru, dezvăluiri despre plecarea lui Ivaylo Petev: „Sunt mai multe motive”. Anunță o nouă mare problemă la Universitatea Craiova. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Mihai Rotaru și Ivaylo Petev au ajuns la un acord pentru rezilierea înțelegerii, iar acționarul „alb-albaștrilor” a venit cu detalii de la discuțiile cu antrenorul bulgar. Acesta a dezvăluit că Vladimir Screciu rămâne indisponibil la Universitatea Craiova pentru o perioadă îndelungată.

Mihai Rotaru, dezvăluiri despre plecarea lui Ivaylo Petev: „Sunt mai multe motive”

Ivaylo Petev s-a despărțit oficial de Universitatea Craiova, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate. Mihai Rotaru spune că înfrângerile cu Oțelul Galați și FCSB nu au cântărit decisiv în plecarea antrenorului, iar decizia s-a luat de comun acord.

ADVERTISEMENT

„Au fost lucruri interne, deşi decizia a fost luată de comun acord. Ne-am văzut aseară, stabilisem condiţiile rezilierii, doar că iniţial voiam să terminăm la finalul campionatului, să nu facem acum o schimbare.

După care el a zis că ar vrea după meciul cu Farul, ca să ajutăm echipa, iar azi dimineaţă s-a ajuns la concluzia că e mai bine s-o facem de azi. E un grup dinamic, jucătorii pot simţi anumite lucruri şi avem nevoie ca toată lumea să fie concentrată, mai avem şapte meciuri dificile.

ADVERTISEMENT

Fiecare a avut o particică, dar contează că s-a ajuns la o rezolvare amiabilă. A fost dureros eşecul din Cupă, mai dureros poate eşecul cu FCSB, pentru că puteam întra în lupta pentru campionat. Nu e vorba de apărare aici sau de argumente”, a spus Rotaru la Orange Sport.

„Am ajuns la concluzia că drumul nostru s-a terminat azi, Petev e bărbat”

„Am a ajuns la concluzia că drumul nostru împreună s-a terminat azi. Nu au fost acuzaţii şi apărări. Petev e bărbat, la Craiova ştiţi cum se pune problema şi am mers pe drumul nostru, în condiţiile în care avem o relaţie bună. 

ADVERTISEMENT

Nu s-a pus problema! Nu a plecat că a pierdut cu FCSB şi în Cupă. Sunt mai multe motive, au fost mai multe care au contat. Nu s-a pus discuţia că a pierdut cu FCSB şi cu Galaţi şi de aia să ne despărţim”, a mai spus acționarul Universității Craiova.

Alarmă la Universitatea Craiova! Mihai Rotaru anunță o absență mare: „O veste foarte proastă și pentru națională”

Nicușor Bancu a revenit în derby-ul cu FCSB, iar Alex Mitriță este apt pentru derby-ul Universitatea Craiova – Farul, așa cum FANATIK a anunțat. Totuși, formația din Bănie are probleme serioase cu un alt titular.

ADVERTISEMENT

Vladimir Screciu s-a accidentat cu FC U Craiova 1948, însă la derby-ul cu FCSB s-a aflat pe banca de rezerve. Totuși, problemele medicale ale internaționalului român au recidivat, iar Mihai Rotaru anunță că acesta va lipsi între patru și șase săptămâni.

„Nu ştiu să fi anunţat vreun antrenor pentru meciul cu Farul. Nu a fost vorba despre opţiunea Papură niciodată, echipa va fi condusă de Dragoş Bon. Până în data de 17 aprilie nu vom numi un antrenor, optimistic vorbind, 17-18 e o dată fezabilă pentru numirea unui antrenor, dar până atunci, nu. Nu vrem să punem antrenor doar până la finalul sezonului.

Bancu deja a jucat în ultimul meci, e apt 100%, Mitriţă e apt şi el. Doar cu Screciu avem ceva probleme. Probleme puţin mai complicate, el va sta între 4-6 săptămâni. Este o veste foarte proastă, atât pentru el, cât şi pentru Universitatea Craiova şi echipa naţională. Este vorba despre o recidivă la accidentare”, a mai spus finanțatorul oltenilor pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: „1,85” este cota pentru „1 solist” la meciul Universitatea Craiova - Farul Constanța