Sport

Revenire importantă la Universitatea Craiova! Alex Mitriță, gata de antrenamente

Alex Mitriță este gata să revină la antrenamentele oltenilor înaintea derby-ului Universitatea Craiova - Farul Constanța. „Piticul atomic” are șanse să joace pe „Ion Oblemenco”.
08.04.2024 | 22:35
Revenire importanta la Universitatea Craiova Alex Mitrita gata de antrenamente
Revenire importantă la Universitatea Craiova! Alex Mitriță, gata de antrenamente. Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Accidentat în confruntarea cu Oțelul Galați din Cupa României Betano, Alex Mitriță nu a jucat în derby-ul cu FCSB, însă are șanse să fie pe teren în U Craiova – Farul Constanța. FANATIK a aflat în exclusivitate că golgheterul Universității este așteptat la antrenamente.

Alex Mitriță, back in business la Universitatea Craiova! Ce se întâmplă cu golgheterul oltenilor

Infirmeria „alb-albaștrilor” se golește înaintea confruntării cu Farul Constanța, de pe stadionul „Ion Oblemenco”. Nicușor Bancu a revenit în derby-ul cu FCSB, în schimb ce Vladimir Screciu a luat loc doar pe banca de rezerve de pe Arena Națională.

ADVERTISEMENT

Totuși, absența care i-a îngrijorat pe suporterii Universității Craiova a fost a lui Alex Mitriță, locomotiva „alb-albaștrilor” în 2024. Golgheterul grupării din Bănie a ieșit accidentat în prelungirile partidei cu Oțelul Galați, fiind principala „țintă” a apărătorilor lui Dorinel Munteanu.

Alexandru Mitriță nu a jucat în derby-ul cu FCSB, însă i-a încurajat pe colegii săi din tribunele Arenei Naționale, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate. Din informațiile site-ul nostru, „Piticul atomic” este mult mai bine, după entorsa la gleznă și este așteptat la antrenamente.

ADVERTISEMENT

Alexandru Mitriță se va antrena astăzi și există șanse mari ca mijlocașul Universității Craiova să revină cu Farul Constanța, chiar pe „Ion Oblemenco”. „Piticul atomic” este un jucător esențial în Bănie, având o serie extraordinară în SuperLiga.

  • 5 goluri a marcat Alexandru Mitriță în ultimele șapte etape
  • 4 pase de gol a oferit colegilor de la Universitatea Craiova
ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici îl cere pe Alex Mitriță la echipa națională: „Un jucător incredibil”

Horia Ivanovici a avut un mesaj pentru Edi Iordănescu, după Universitatea Craiova – Rapid, scor 2-1. Directorul FANATIK l-a cerut la echipa națională pe Alexandru Mitriță, după evoluția excelentă împotriva giuleștenilor.

Alex Mitriță luptă pentru un loc la EURO 2024 cu Florinel Coman, Valentin Mihăilă și Denis Drăguș. Mijlocașul „alb-albaștrilor” este într-o formă excelentă la club și muncește din greu pentru un loc la turneul final din Germania.

ADVERTISEMENT

“A fost eroul serii. Un jucător incredibil, un jucător pe care eu îl cer, în mod public, la echipa națională. Sunt convins că Edi Iordănescu se uită și știu că e un tip echilibrat. Edi, nu ai cum să nu îl chemi pe Mitriță, la cum joacă Mitriță în acest moment.

Dacă nu îl chemi eu nu mai înțeleg nimic din fotbalul ăsta. Nu zic să joace titular, dar dacă nu îl chemi la echipa națională înseamnă că ai ceva personal cu el. Nu ai cum să nu îl chemi pe Mitriță la cum prestează. Măcar să fie în lotul pentru EURO 2024″, spunea Horia Ivanovici.

Alex Mitriță i-a atras atenția lui Gigi Becali: „Oltenii nu vor”

Gigi Becali l-ar dori pe Alexandru Mitriță la FCSB, însă patronul mărturisește că mijlocașul nu ar putea să ajungă în Capitală. Acesta spune că „Piticul atomic” ar fi greu de luat de la Universitatea Craiova.

”Zic, dar rămâne la zis. Că imi place de Mitriță, dar nu cred că pot să il iau. Că e greu cu ăia. Oltenii nu vor. Oltenii sunt ambițioși, nu îți dau jucători. Nu poți să dai 2-3 milioane pe jucător de 30 de ani.

A fost un gând și nu voiam să îl spun. Nu vreau discuții, nu vreau să supăr oamenii. A și pierdut… De ce să îl incit pe om? Mi-a venit un gând”, a spus Becali la FANATIK SUPERLIGA pe Prima Sport 1.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: „1,85” este cota pentru „1 solist” la meciul Universitatea Craiova - Farul Constanța